kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kişisele böyle bi topic açtım nasıl bi duygu yaşamak istedim acayip bunalımdayım öss sınavında başıma gelenlerden sonra hayatımda bi sürü olaylar gelişti ailem ile olan sorunlar sonra tutup en imkansız kişiye aşık olmak (bi yerde okumuştum "bu aşk öyle hain bişeyki nerde imkansız var onu sever" güzeldi bizimkide o hesap oldu) parasal sorunlar , biraz olsun kurtuldum dediğim hastalığımın tekrar olaya girmesi vs vs öss sınavından beri belkide içmediğim 5 6 akşam vardır ,. bi işime yarıyomu içmek bende bilmiyorum ama kafamı dağıtıyroum unutuyorum biraz olsun, alkolik olcam çıkıcam yakında. artık o kadar kötü durumdayımki çevremdeki insanlara zarar vermeye başladım ters cvp lar kalp kırmalar vs vs. ve üzerine ailem beni tekrar hastaneye yatırmayı düşünüyo ve hayatım oralarda geçti artık görmek istemiyorum hapishane gibi bi yer artık deliricem biraz daha zaman geçirirsem orda. baya uzun bi süre ortalarda görünmiycem karar aldım belkide hiç görünmiycem . kendinize iyi bakın, dötünüzü fakelere karşı koruyun :) umarım beni özlemezsiniz benim gibi adamın neresi özlenir bi de o var kalın sağlıcakla (antalyada da yağmur yağıyo ne güzel hava serin be)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Lan sakın gitme bir yere =([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun , herşey daha iyi olacak kafanı takma[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 herşey çok güzel olucak...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 herşey dilediğin gibi olur inşallah.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 :( Allah yardımcın olsun.[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kermit; Her şey çok güzel olacak..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 herseyin senin için en iyi olmasi dileğii ile.. "hiç gelmem " diye bişey yok, biz pati olarak seni burda bekliyoruz,kendine iyi bak, bir an once toparlan ve gel.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 come by you have come far all i had i lost in the flood come sit with me at the bar tell me of progress strengthen my blood no one here knows my name i have traded my memories for things but i remember you clearly do you remember that i used to sing why have you waited so long come by you have come far long since i saw you so how have you been come sit with me at the bar how long since they told you that they had found him no one here knows my name i gave up my worries for one good thing but i remember you clearly do you remember that i used to sing was it because i never told you i was going away that you waited so long was it because your fucking dreams meant nothing to me that you waited so long it runs from the top of my fingers into my hands what is it i have been drinking i do not understand i thought i'd lost you my brother i'm so glad you came my regards to the ones that i love i miss them tell them i love them i miss them Katatonia - Omerta[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Saçma salak konuşma aynı şeyler benim başımdanda geçti halada geçiyor.Hayat Kötü olaylarla doludur ve senin ne zaman karşına çıksa düşüyorsun. Hayat tekrar ayağa kalkmak için vardır. Gerçekten saçmalıyorsun.. Sanırım herşeyin eski haline alması yani güzel günlerin olmasını imkansız buluyorsun dimi?İmkansız bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan küçük insanların ortaya attığı büyük 1 kelimedir.İmkansız 1 gerçeklik değil,1 görüştür.İmkansız 1 iddia değil,meydan okumadır.Potansiyeldir.Geçicidir.İmkansız yoktur. Ama Gitmek isityorsan buna saygı duyarım. ( ki ben seni daha tanmıyorum yeniyim.) O zaman dunu yazdıktan soran eğer ebnim gibi o hastehanelere girmiyeceksen git intahar et ve sakın bir daha yazı yazma bu topice.[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kérmit Kéndiné iyi bak. Ciddi dikkat ét kéndiné..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Vişş. Dunyayi Kurtaran Adama da bah. Ne hallere Dusmus. Gormiyim bi daha bole yazilarini... sana Gulmek Yakisir...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bencede takmaya inanması zor ama aynı şeyler benimde başıma geldi saçma bir aşk yaşma ihtimali çoooook düşük bir hastalık sonra hastalığın devamı öss'yi kaçıma 1 yıldaha kaybetme dışarı çıkamama aile problemleri(klasik) para herkzin sorunu Tek yol TAKMA hayatını yaşa yarını değil gubu yaşa ölücek gibi kıyamet kopucak gibi gül ve geç enaz senin kadar acı cektim hatta daha fazlasını artık takmıyom ve mutluyum cidden takma düşündüğün herşey uzaklaşmak daha fazla acı verir gülüp geç. :) hayat 3 günlük tadını çıkar[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 lan delimisin sen yaa =( aklindan gecirme sakin!! ne demek hic giremem bi daha... ya yuh dolayli yoldan elveda , hayatima son veriorum gibi bisiler söylemissin!! off yaa...[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own [Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Temmuz 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kermit saçmalama abi biz seni forumda görmek istiorz.Bidaa gelemem fln deme.Hastaneye yat sağlıklı bi şeklde tekrar dön aramıza.Bidaa da söleme öle şeyler gelemem fln...Biz herzamn bekliorz seni pati ailesi olark.[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 her şey çok güzel olacak....:) k.i.b.[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Loli-pop, 04 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki: her şey çok güzel olacak....:) k.i.b. Bayılıyorum böyle yazanlara. O kadar güzel bir msj ki. Kermitim pm ye bak dediklerimi yap patiyi bizi bırakma. En önemlisi hayatı bırakma...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 düşündüğünü yap gurbaaa..allah kolaylık versın.. içmek istediğin zaman bana ulaş iyi efkar yaparım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Lan Kermit nere otur boşver sitir et hayatı yaw.. Git bi eğlen yaw ne bu ya[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şş ses ver kurbağa kardeş nerelerdesin ??[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kermit? ya yapma hoca, gitme, sensiz olmaz ki?=([signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ablasıyla Konuştum, 3 gündür eve gitmemiş. Durum vahim :( Gurbasız Antalyaya HAYIR[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 =( ....... ya demistim ben.. bi delilik yapicak diye !!![signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Görüşmek üzere kermit.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kermit ses ver hocam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar