Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

en yakın zamanda istanbula gittiğimde öğrenicem zaten ya ölecem yada umutsuzluk içinde geri dönücem[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

1 haftalık tatilde tanıştıgım bir kıza karşı hissettiğim duygular bunlar :( Durmadan depresif müzikler, gökhan kırdarın eski slow şarkılarını dinleyip gözlerimi yoruyorum ağlamamak için :( Doğru düzgün konuşamadım. Aptal oldum zaten... Of olmaz böyle bişi intahara kadar gider bu... Ne olduğu, kimi sevdiği önemli değil, deyip deymemesi önemli değil ama bu böyle sürecek gibi. 12 saatlik yol var aramızda şuan ama hayvanlar gibi seviyorum lan! Aşık mıyım acaba?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeme ye çalış. Bunun içinde ilk başlangıç olarak 1 hafta boyunca görüdğün kıza aşık olmayarak başlayabilrisin. 1 Haftada bir insanı en fazla ne kadar tanıya bilirsinki? Genç lik aşkı gelip geçer bence.

not: DEnizde balık çok ;) VE Hayat uzun daha bu yaşlarda kilitleme kendini derim. Ama bizim ki çok farklı dersen saygı duyarım. ( Birde genç lik falandiyorum ya Yaşını ortalama 20 olarak aldım :P)[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Sosyal ağlarda paylaş

yaş 17 1 hafta ama 1 hafta boyunca günde 15 saat yüzünü görüyordum... Bugun eve döndüm 12 saattir falan yüzünü göremiyorum çıldıracam. Telefonu var arayamıyorum çünkü konuşacağım birşey yok sadece sesini duymak istiyorum...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

" ÖnemLi oLan bir kız uğruna öLmek değiLdir , uğruna öLünecek kızı buLmaktır " diye çok eski bir duvar yazısı geLdi akLıma :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

platonik aşkın allahını yaşadım.. beni içimden çürüttü sonu da bomba gibi patladı içimde.. hiç tavsiye etmem[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...