EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lol fazıl süpermiş.adam kasmış acc almış ya eho. -yapmalıyım bunu!evet evet yapmalıyım! klavyede stratonun eski klavyecisi süperdi.de şu sıralar bişiler oldu değişti falan galiba tam emin diilim.işte infinity albümündeki klavyeci diyelim :P
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 adini bilmiyorumama deep purple klavyecsi harikadir malmsteinla olan duetlerinde speed kig muhtesem sololari var[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
Numb Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Tarkan Doruk. gizli bir ilah. daha kralını görmedim. (türkler arasında)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 şu an kanald yi açarsak görecegimiz velet feci çalıyor valla hasta oldum fazıl say da var tv de cocugun yaşıda 7-8 olması lzm[signature][hline]G3NK
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Cocuk 8 yasinda evet.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Fazıl forza[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: BabacumMostors, 18 Şubat 2003 23:22 tarihinde demiş ki: fazıl say :P[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 o piyanist bikere klavyecimi :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ya yuh diyim size, Biriniz BURÇ ŞENSESLİ dememişsiniz. Kendisi Nurhat Şensesli'nin kardeşidir aynı zamanda Laço Tayfa'nın klavyecisidir.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 cordan rudas.[signature][hline]-Haa, pıhhh... -Nefesin kokuyo lan uzak dur iki adım. -As you wish.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Miraç Kutlu var, gizli yeteneklerden biri,ankara devlet konservatuvarı trombon bölümü öğrencisi ama klavyede çaldığı bass gitar ve davulu gerçeğinden ayırt etmek çok zor ayrıca armonisi ve tekniğide çok iyi biraz deli biri ama. Burç Şensesli kadar olmasada neredeyse yakın.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bisi dicem dalga gecceksnz tmm adam fazli die acc. almis ama be yaptigi espriyi anlamadm 1,2,3,4,5... valla anlamadm[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 anlamamış puu :O Chick Corea...Dave Weckl'la olan çalışmalarını dinlemelisiniz...[signature][hline]chuck!
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 anlammais diyip dalga geccene aciklar insan[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Abi Fazıl "Say" işte...Say Fazıl...[signature][hline]chuck!
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ohaaaaa duydugum anda butun gucumle kafami monitore vurmak istiyorummm aaaaaaaa hayiiir[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Nightwish i tarjadan sonra sevme sebebim olan Tuomas'da iyidir. Bu arada guzelmıs be fazil'say esprisi baştaki :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Haziran 2005 15:46 tarihinde demiş ki: Abi Fazıl "Say" işte...Say Fazıl... ÖÖÖÖÖĞ :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Mortis, 05 Haziran 2005 13:17 tarihinde demiş ki: vay be arcane de zamanıdna böle topicler açarmış demekki ben de inanamadım + hatırlamıyorum.dinleyecek klavyeli grup aradığımdan açmışımdır belki de.neyse babacum un rezil esprisi açtığım konunun saçmalığını gölgede bırakmış zaten ;)[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 biz pati eskileri hatırlarız böyle şeyleri merak etmeyin ;) uplarım sürecek :P[signature][hline]Demon Of The Fall...
Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bende DT manyagi olarak oyumu Jordan Rudess'dan yana kullaniyorum...[signature][hline]Isso The Drummer Msn: [email protected] Davulcular Mekani!
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ümit Besen[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 David Sancious[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Eternal, 05 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Ümit Besen LOL[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Eternal, 05 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Ümit Besen Ahahah Jorden Rudess den sonra gelir ama :P[signature][hline]Isso The Drummer Msn: [email protected] Davulcular Mekani!
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Eternal, 05 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Ümit Besen o şantör bikere diye herkese bi bahane buluyo dimi :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar