Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 orclara cok tav oluyorum beyler ımaj sux bız human acıcaz valla olmazsa carpısırız hepınız human acsanız daha saglam olur beraber kasarız ama siz bilirsiniz genede
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 clienti çektim ama password istedi, bu password'ü vermişti ama ben yazmamıştım gece geç saat diye(hö?) biri o passwordu aldıysa yazsın yoksa yeniden çekecem
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bak forumlarda arama ya bas.Malezya sunucularına giriş diye topic açtım orada var herŞEY.[signature][hline]Caglarus
mrproblem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Eternalus, 09 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki: clienti çektim ama password istedi, bu password'ü vermişti ama ben yazmamıştım gece geç saat diye(hö?) biri o passwordu aldıysa yazsın yoksa yeniden çekecem MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar