BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kirpi lann lann gitmee O_o[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Olm miraset beni sevmiyo,istenmedigim yerde durmam,nıh :D[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 miraset kim bea? * tüfengini hazırlar, etrafı enteresan bakışlarla süzmeye başlar *[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 olm boğazlarım ben o herifi gitme sen[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Pastaneci amca var ya abissleri kırdığımız o...Tekelleşmiş :D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kuagsşfgaışfvaısdfasıfyğasdıgsfa allah belanı versin e mi kirpi. hadi yeni servera geçek. orc olak kesek asak biçek...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 beyelr bne yukluorum simdi human ız tamamda aklınıza bu en iyi clan olma hede hödösünü düşünen tek kişiler olmadıgınız aklınıza geldimi?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yok gelmedi. bu arada orcuz[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 humanız (daha humaniz demedinizmi) neyse clan leader kim olacaksa yazsın ... (ben 7/24 ayakta odlugum icin cogu zaman server acılır acılmaz girerim nickim Raistin olur)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 DAAAYT bende geliyorum müsadenizle, birbirimizi kırmadan bi nation seçin ben hepsine varım.USKO bitirdi beni. Ben priest açmak istedim hep. Bi priest char açcam, yoksa mage mi açsam, assassin de iyi galiba :D herneyse. Peki MYKO'da perimum user olma şansı var mı?
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 var mykoda pre alınabiliyor artık ve humanın şekli var :D human 4 ever :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya başlarım şekil şekil nereye kadar. biraz değişiklik olsun bi de orcu görelim ya. dev gibi cüsselerle savaşalım felan filan :P[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya gitmeyin be :/ ben hayatta gitmem artık spikeım açıldı :p[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya bıraqkın abi insan karizma orc olursak kesin warrior olurum çünkü geri kalanı tipsiz :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi biraz da kötü adam olmak istiyo insan. Bu arada exp eventleri düzenliyceklermiş. Bu tip şeyleri paticik'e de yazak FAK USKO:D
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Usko yerin dibine batsın ediklerin arasında dolaşmakdan sıkıldım. Bakalım bu server nasıl olacak Son karar insanmı orcmu? Bi topic açalım herkez oylama yapsın ona göre ırk seçelim. O topice ırk seçimiden başka bir post atılmasın İyi olur oylama için.[signature][hline]Krwlng in my skiN
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Aç o zaman bi topic,ırk-karakter.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 harbiden de açmış ha. haydin gençler gidelim topicimize orc diyelim euhuh[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Deimos'da ilk savaşı çok merak ediyorum, bir savaş alanı dolusu civciv! orda lvl 60 barbar olucan, dalıcan karşı ırka, of of of ne güsel oludu :D
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 orc/human farketmez ama orc ların müziğine 15 dakikadan fazla dayanamıyorum. human olursak iyi ama.yinede çoğunluk hangi ırkı istiosa uyarız.yarın girebilirm. nick atos yada marksman ya da murat :D
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 beni de kabul ederseniz sevinirim daha yeni yeni basladim ama patilerin arasinda daha rahat isi kaparim diye dusunuyorum
mrproblem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 KA yi yukledim login i oyunu acmadan yapiyor.Oyun acildiktan sonra bir login penceresi gorunup hemen kayboluyor u re connecting diyor ve sonrasında bir orc hatunla bashbasha kalıyorum.Bir sure sonra da disconnected from server yapıp oyunu kaptattı.Bu normal bir login durumu mu ve yani lag dan mı bu kdar bekledi ve hicbirsey cıkmadı.Nedir bu arkadaslar boyle devasa bir lag war mı hakkaten? Biraz bilgi lutfen..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hayda bende gırıom baslıcam kesınlıkle sin. olcam ama ırk duruma gore bellı olmaz klan kurulacaksa ya herkes aynı yerde oynasın nası guzel olur warya yannız leader we ass. lerde bı sorun yaşanmasın herkes gelsın sonra oyundan oylama yapılsın yada kımın daha cok bılgısı warsa o 3 kısı secılsın ha bıde pati den baska uyeler alınırsa cok kotu alır ıste bakın bu bızım ark. yada ya bakın herıf 61 olmus felaket alalım bunu felan olmasın neyse olmaz zati benıde ekleyın bı lıste fln warsa[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bayaga kişi olduk bana msn den ulaşında eklıyım sonadan unutmıyayım . msn : [email protected].[signature][hline]Caglarus
Öne çıkan mesajlar