Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Beyler MyKo da 14 temmuzda acılacak olan Deimos isimli sunucuya kesin olarak girecekler buraya yazsın isimlerini.Sunucuda Paticik diye clan kuralım ve kımse kacmadan , i.nelik olamdan adam gibi bir clan kuralım ve yardımlaşarak levellerimizi yukseltip en iyi clan olalım .Katılanlar :) ? Katılmayanlar :( ?[signature][hline]Caglarus
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla ben odinde kasıcam biraz önce baktım ta bir buçuk sene önce yaptığım 2. charım var cebinde 20m 20tane abyss 5 bus 3400np oh bide yeni adam mı kasılır bu varken[signature][hline]Krwlng in my skiN
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben geliyorum ama orc mu human mı olcak clan ?[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben karus derim ama .Sımdıye kadar girecek 3 kişi olduk.3 ümüzde karus dersek karus.2 kişi el morad ben karus dersem el morad oluruz.Bakalım daha kımler gelecek.Gladros sende gel yapma yaa.Zaten deimos gelınce odin dekilerin yarısıda deimosa geççek zaten .Odin de artık bişi yapılmaz.Cunku mıllet 2 - 3 senede gelişecegi kadar gelişmiş.Bu saatten sonra fayda etmez.Gel Deimos a clan sıralamasında ilk 5 e gireriz :) YA COK AZ KISIYIZ MILLET GELIN YAHUU .[signature][hline]Caglarus
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İSTE [signature][hline]Caglarus
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya bişi sorcam bi olay varmış sanırım paket halinde alınca lvl 60 olarak başlıyomuşsun. Aslı astarı nedir ve varsa fiyat nedir ?[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Siege War Pack var ondada sadece Content: • Client CD version 1264 • Knight Online Game Manual • Point Card (200 points) • Gift Card Random (Level 40 - 60 Items)) bunlar var.Öyle birşey yok .[signature][hline]Caglarus
Cobra226 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben gelirim valla zevkle mykoya geçmeyi düşünüyodum zaten
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende dusunuyorum oaraya geçmeyi usko sıctı turkler batırdı oyunu bu serverde işallah fazla yayılmazda oyunu guzelce oynarız[signature][hline]6x b1-2-3 eL morad
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende varım yazın ama human olalım map sorunu yasamak ıstemıyorum[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben paticige yeni katildim ama benide alirsaniz sevinirim matrak bi halde lvl kasariz cewabinizi bekliyorum........
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bende gelebilirim falla.Ama orc mu olsakkine.ben insan olmak istemiyırum artık,erkek char acan kızlara asılınca kaldıramıyorum artık :D[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Myko yu çektikten sonra gelirim..Adam gibi bi klana hevesliyim..Gerekenleri de yaparım...
KingMadboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 buz senle en son japkoda kasmıstık beni burninglerde bırakıp gittin bi daha goremedim :( bende gelirim ama :D[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / Fİre LvL: 5x Clan: Nosferatu
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ordada hoplon satcan dimi :D Hoploncu Malach Edit:Kefase valla hatırlıyorum japkoyuda,6 ay gecti tam net degil :D bi sey olmustur ondan olmustur öyle :p [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 08 Temmuz 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bende mykoya geciyorum Su anda indirmeye basladim :D
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben de mi geçsem Myko ya ne? Mis gibi KE de var orada.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Orda sıfırdan para kasacaız buzkirpisi :D ticarete kafa yormaya gerek kalmayacak :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bi downloader bulayım bende çekcem clientini :-)[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben charımı kaptım mutluyum 3.4k np'im var[signature][hline]Krwlng in my skiN
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 neresi burası?[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Clienti indireceğim ve bu klan işi varsa gerçekten iyi olur...
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 isim dota kamp mı öle bişi :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 MYKO yu nerden en kolay sekilde indirebilirim biri yardim edebilirmi simdiden sagolun
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hangi server yani.Demios mu?[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Öne çıkan mesajlar