Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deimos a kesin gelcekler buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler MyKo da 14 temmuzda acılacak olan Deimos isimli sunucuya kesin olarak girecekler buraya yazsın isimlerini.Sunucuda Paticik diye clan kuralım ve kımse kacmadan , i.nelik olamdan adam gibi bir clan kuralım ve yardımlaşarak levellerimizi yukseltip en iyi clan olalım .Katılanlar :) ? Katılmayanlar :( ?[signature][hline]Caglarus
Mesaj tarihi:
valla ben odinde kasıcam biraz önce baktım ta bir buçuk sene önce yaptığım 2. charım var cebinde 20m 20tane abyss 5 bus 3400np oh bide yeni adam mı kasılır bu varken[signature][hline]Krwlng in my skiN
Mesaj tarihi:
ben geliyorum ama orc mu human mı olcak clan ?[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 58
Class: Rogue-Assassin
Clan: GeneraLs
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Ben karus derim ama .Sımdıye kadar girecek 3 kişi olduk.3 ümüzde karus dersek karus.2 kişi el morad ben karus dersem el morad oluruz.Bakalım daha kımler gelecek.Gladros sende gel yapma yaa.Zaten deimos gelınce odin dekilerin yarısıda deimosa geççek zaten .Odin de artık bişi yapılmaz.Cunku mıllet 2 - 3 senede gelişecegi kadar gelişmiş.Bu saatten sonra fayda etmez.Gel Deimos a clan sıralamasında ilk 5 e gireriz :)
YA COK AZ KISIYIZ MILLET GELIN YAHUU .[signature][hline]Caglarus
Mesaj tarihi:
ya bişi sorcam bi olay varmış sanırım paket halinde alınca lvl 60 olarak başlıyomuşsun. Aslı astarı nedir ve varsa fiyat nedir ?[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 58
Class: Rogue-Assassin
Clan: GeneraLs
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Siege War Pack var ondada sadece
Content:
• Client CD version 1264
• Knight Online Game Manual
• Point Card (200 points)
• Gift Card Random (Level 40 - 60 Items))
bunlar var.Öyle birşey yok .[signature][hline]Caglarus
Mesaj tarihi:
bende varım yazın ama human olalım map sorunu yasamak ıstemıyorum[signature][hline]Sunucu:Adonis
Class:Rogue/Archer
Lvl:6x
Weapons:İronbow

Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p

Mesaj tarihi:
Bende gelebilirim falla.Ama orc mu olsakkine.ben insan olmak istemiyırum artık,erkek char acan kızlara asılınca kaldıramıyorum artık :D[signature][hline]Buzkirpisi
Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Mesaj tarihi:
buz senle en son japkoda kasmıstık beni burninglerde bırakıp gittin bi daha goremedim :( bende gelirim ama :D[signature][hline]Server: Ares
Nick : Kefase
Class: Mage İce / Fİre
LvL: 5x
Clan: Nosferatu
Mesaj tarihi:
Ordada hoplon satcan dimi :D
Hoploncu Malach

Edit:Kefase valla hatırlıyorum japkoyuda,6 ay gecti tam net degil :D bi sey olmustur ondan olmustur öyle :p

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 08 Temmuz 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben de mi geçsem Myko ya ne?
Mis gibi KE de var orada.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
  • Yeni Oluştur...