Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Merhabalar diye başlıyorum arkadaslar.. Şimdi geçenlerde bazılarımız bilir istanbuldaydım, rockrepublic sonrası hemen arkadaşımızın evinde güzel 3 kişilik paticik bulusması gibin birşey düzenliyelim dedik, düzenledik. Zaten tanıyorduk birbirimizi, hoş güzel muhabbet döndü, 2 şişe binboa vodka ve 1 kasa bira bitirmişisiz hepimiz. Kafalarımız güzel, moonspell-alma mater açmışlar. Durur muyum yerimde ? Hayır tabiki, azmışım o kafayla.. İndirin izleyin.. Kameraman: Sheref Headbanger: Mayhem (ben) Bana eşlik eden: Wuchstein Video'muzu indirmek için tıklıyoruz.. Destekleyen Video Oynatıcıları: Quicktime, Realplayer, Nokia Multimedia Player.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hayııııııırrr !!! *!artık herşey için çok geç olduğunu farkeder*[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ahaha o ben oluyorum sanki :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sizibu haldede mi görcektik...harbi çok hoş olmuş ya pogo da isteriz bidahaki sefere.. Sheref sarhoşluğuna beriyorum boynum tutulcaktı izlerken :P tutorial'a koysaydınız ? :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bayaa bi içtik ya, zaten 2. şişe bittikten sonra ya biz bu biraları nasıl içecez dedik ama, içiliyo işte :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1 şişe binboayı ben bitirdim zaten, ardından 7-8 bira içincede kendimi kaybetmisim =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 deliren adamlar çekilmiyor dosyanız[signature][hline]shinsetsu desu..
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu arada herkese duyurulur, binboğa rulaz :) zaten bu tezimi, sortie'de(eski laila) onaylamış olacak ki artık binboğa açıyolar şişe olarak...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 içelim güzelleşelim :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 wine and taste üyesi biriyim, o kadar söyleyim :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şarapçılar sizi be :)[signature][hline]peace!
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ehaha ne şarapçısı be =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 3gp neyle açılıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Real Player ile[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 :-o[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hahah cok hos olmus :p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sheref -kayıtlardan dolayı heralde- wolverine'mi benziyo sanki bana mı öyle geldi :)[signature][hline][EOF]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok delirgensiniz :P[signature][hline]peace!
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Dwn, 09 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki: Real Player ile annow birde onumu kurcaz? pff[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 quicktime da olur[signature][hline]trgdy 12 Kasım 2004 tarihinde demiş ki: uzerime dusmustu ben arkama dondugum anda ilk gordugum sey yesil gozleri oldu ondan sonra eve kostum patide bu topici actım
Öne çıkan mesajlar