Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deliren adamlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar diye başlıyorum arkadaslar..

Şimdi geçenlerde bazılarımız bilir istanbuldaydım, rockrepublic sonrası hemen arkadaşımızın evinde güzel 3 kişilik paticik bulusması gibin birşey düzenliyelim dedik, düzenledik. Zaten tanıyorduk birbirimizi, hoş güzel muhabbet döndü, 2 şişe binboa vodka ve 1 kasa bira bitirmişisiz hepimiz. Kafalarımız güzel, moonspell-alma mater açmışlar. Durur muyum yerimde ? Hayır tabiki, azmışım o kafayla.. İndirin izleyin..

Kameraman: Sheref
Headbanger: Mayhem (ben)
Bana eşlik eden: Wuchstein

Video'muzu indirmek için tıklıyoruz..

Destekleyen Video Oynatıcıları: Quicktime, Realplayer, Nokia Multimedia Player.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Sizibu haldede mi görcektik...harbi çok hoş olmuş ya
pogo da isteriz bidahaki sefere..
Sheref sarhoşluğuna beriyorum boynum tutulcaktı izlerken :P
tutorial'a koysaydınız ? :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
1 şişe binboayı ben bitirdim zaten, ardından 7-8 bira içincede kendimi kaybetmisim =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Ehaha ne şarapçısı be =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
hahah cok hos olmus :p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
said:
Dwn, 09 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
Real Player ile

annow birde onumu kurcaz?
pff[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
quicktime da olur[signature][hline]trgdy 12 Kasım 2004 tarihinde demiş ki:
uzerime dusmustu ben arkama dondugum anda ilk gordugum sey yesil gozleri oldu ondan sonra eve kostum patide bu topici actım
  • Yeni Oluştur...