Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deliren adamlar..

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar diye başlıyorum arkadaslar..

Şimdi geçenlerde bazılarımız bilir istanbuldaydım, rockrepublic sonrası hemen arkadaşımızın evinde güzel 3 kişilik paticik bulusması gibin birşey düzenliyelim dedik, düzenledik. Zaten tanıyorduk birbirimizi, hoş güzel muhabbet döndü, 2 şişe binboa vodka ve 1 kasa bira bitirmişisiz hepimiz. Kafalarımız güzel, moonspell-alma mater açmışlar. Durur muyum yerimde ? Hayır tabiki, azmışım o kafayla.. İndirin izleyin..

Kameraman: Sheref
Headbanger: Mayhem (ben)
Bana eşlik eden: Wuchstein

Video'muzu indirmek için tıklıyoruz..

Destekleyen Video Oynatıcıları: Quicktime, Realplayer, Nokia Multimedia Player.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizibu haldede mi görcektik...harbi çok hoş olmuş ya
pogo da isteriz bidahaki sefere..
Sheref sarhoşluğuna beriyorum boynum tutulcaktı izlerken :P
tutorial'a koysaydınız ? :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

1 şişe binboayı ben bitirdim zaten, ardından 7-8 bira içincede kendimi kaybetmisim =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehaha ne şarapçısı be =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...