Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda...

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Evet en sonunda yapıcagımı yaptım, malzemeleri aldim, gögüsümü delmis bulunmaktayim, harika birşey, cok sevdim, tek üzüldügüm olay delme esnasında video cekimi yapmıstım, videoyu arkadasım yanlıslıkla sildi, fotografla idare edin artık.

Delim; ilk önce sogutucu sprey ile soguttum ardından baticon(tendirtiot bölemi yazılıo bilmiorm) arama cabalarım ve neyazikki evde bulamamam, kolonya ile streril bir sekilde delim esnası ile meme ucumdan haliyle baya bi kan gelmesinin heyecanı ile artık mememi delmiş bulunuyorum.

Ahanda buda fotograf;

[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel yapmışsın benimkinide delsene....

Hey allahım...

Başında söyleseydin ya ben delerdim seni...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Söylememe gerek yok deldirmem icin.
Ben kendimi delebiliyorum =P

@Bellow: ?!?

edit: bellowa cvp.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 18 Haziran 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DaraKoma, 18 Haziran 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
ehehe aferin sana iii halt ettin ne oldu şimdi delince ordaki oranı deldigini biz patilerden başka kim bilecek.Neyse hewesini kırmaayak gusel olmuş gibi duruo.Ama yanlış yapmışsın gidipde 10 milyon werip profesyonel bi elde yapdırman daha ii olurdu die düşünüyorum.

aslında dogru söylüyorsun, 10-20 milyon verip deldirseydim baskasına diye düsünüyorum simdi, gögüsüm morardı biraz, yusuf yusuflardayım ama hiç bir acı yok, sanırım morarması normal diye düsünüyorum, bugun bir studio ya gidip sorucam, acaba yanlısmı deldim diye kaygılıyım.. löl..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ne bayıldım, nede başka bişi..

Hala yaşıyorum.. Sevinçliyim.. Çok güzel deldim..
Ayrıca arkadaşında kaşını deldim. Çok güzel deldigimin kanaatindeyim..

Harika yaptım, çokta yakıştı..

[spo1=Arkadaşın Kaşı][/spo][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 18 Haziran 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Simdi tkr cekeyim gögüsümü net cıkar sanırım biraz bekle, geliyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları cektim;

[spo1=Resim 1 (kücük)][/spo]
[spo2=Resim 1 (büyük)][/spo]

[spo3=Resim 2 (kücük)][/spo]
[spo4=Resim 2 (büyük)][/spo]

said:
muratty, 18 Haziran 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
Yazık...

Özentilikten Başka Bişey Değil..

evet özentiyim, gögüsleri delik olanları cok pis kıskandım, sora bende deldim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 18 Haziran 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha yaramdaki bandı kaldırmaya tırsarken adam meme ucunu delmiş...tapıyoruz sana haqan ;)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 18 Haziran 2005 11:46 tarihinde demiş ki:
ben daha yaramdaki bandı kaldırmaya tırsarken adam meme ucunu delmiş...tapıyoruz sana haqan ;)

benimmi aklım fesat :D[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..."
In Flames - The Jester Race
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...