Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ork'lar Türk'müş !!!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Yuh abartmislar ama bu kadarda olmaz ! Orclari gectik bide asterix Fatih Sultan Mehmet demisler .. demek ki adamlar kitap falan yazarken bizden ilham aliyolar =)

bu arada msnde bi kiza soyledim cevaba bak ;

hahah spr ya ama onnar çk çirkiin yaaaaaaaaa

ehüeaüea =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

heh çok mantıksız değil şimdi ne yalan söyleyeyim, sonuçta fantastik bir hikaye ve bir taraf kötü olacak, ben de tarihten esinlnen fantastik bir hikaye yazsam karşı taraf kötü olurdu. tolkien orclarının mimari, süslemecilik, müzik, şiir, yemek ve nice başka kültür alanlarında zerre kadar başarısı bulunmadığı için ancak fantastik bir benzetme olarak alınabilir, tolkien'in kendi bile çıkıp söyleseydi "evet türklerden esinlenerek yazdım orcları" diye ben gene alınmaz, gocunmazdım. nasıl macera filmlerinde ruslar sürekli dünyayı ele geçirmekle kafayı bozmuştur, bale, edebiyat ve sporla ilgilendikleri gösterilmez, :-p bir fantezi hikayesinde de kötülerin şu şu şu alanlarda başarılı oldukları anlatılmaz. yani bu benzetme gerçek bile olsa ancak kurgudur, türklüğümle gurur duyan birisi olarak alınmak bir tarafa orta dünya'nın tümünü tehdit edebilecek askeri bir güce model alınmaktan hoşnut olurum şahsen.. :)

ha mesela daha incelenirse "batı'dan gelen krallar" da romalıların yunanistan ve anadolu'ya yerleşmesi ve sonrasında bizans'a dönüşmesi olarak düşünülebilir, mordor'un sonradan alparslan tarafından malazgirt savaşı ertesinde elden çıktığı varsayılabilir, bir adım daha ileri götüreyim ben bunları.. ;)

ekleme: ha mesela uruk-hai'ler de yeniçeriler, kol bacak kopuyor devam ediyorlar helal olsun.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 08 Temmuz 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...