robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 orklara türk diyenin alnını garışlarım..:)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla bi garipleştik biz ya :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Komik olmuş...Tolkien mezarında ters dönmüyordur umarım.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gülmekten ters dönmüştür :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 AB karşıtı tutucu bir tabloid gazeteymiş. Türklere bok atmanın başka bir yolu..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hımm enteresan, bunu bilmiyordum...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Zaten Guney Afrikada bir beyaz olarak dogmus birinin boyle ırkcılıga soyunması olagan birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yuh abartmislar ama bu kadarda olmaz ! Orclari gectik bide asterix Fatih Sultan Mehmet demisler .. demek ki adamlar kitap falan yazarken bizden ilham aliyolar =) bu arada msnde bi kiza soyledim cevaba bak ; hahah spr ya ama onnar çk çirkiin yaaaaaaaaa ehüeaüea =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kızlara hayır o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahah o nedir ya :D[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hayal içinde yaşayan bok içinde ölürmüş uydurmaya devam etsin onlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... bi arkadaş(bora)fi tarihinde demiş ki:Çayda lipton,kadnında ip don. kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Buna 2 yaşındaki çocuk bile güler..Bunu diyenin kendisi ORCtur[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 heh çok mantıksız değil şimdi ne yalan söyleyeyim, sonuçta fantastik bir hikaye ve bir taraf kötü olacak, ben de tarihten esinlnen fantastik bir hikaye yazsam karşı taraf kötü olurdu. tolkien orclarının mimari, süslemecilik, müzik, şiir, yemek ve nice başka kültür alanlarında zerre kadar başarısı bulunmadığı için ancak fantastik bir benzetme olarak alınabilir, tolkien'in kendi bile çıkıp söyleseydi "evet türklerden esinlenerek yazdım orcları" diye ben gene alınmaz, gocunmazdım. nasıl macera filmlerinde ruslar sürekli dünyayı ele geçirmekle kafayı bozmuştur, bale, edebiyat ve sporla ilgilendikleri gösterilmez, :-p bir fantezi hikayesinde de kötülerin şu şu şu alanlarda başarılı oldukları anlatılmaz. yani bu benzetme gerçek bile olsa ancak kurgudur, türklüğümle gurur duyan birisi olarak alınmak bir tarafa orta dünya'nın tümünü tehdit edebilecek askeri bir güce model alınmaktan hoşnut olurum şahsen.. :) ha mesela daha incelenirse "batı'dan gelen krallar" da romalıların yunanistan ve anadolu'ya yerleşmesi ve sonrasında bizans'a dönüşmesi olarak düşünülebilir, mordor'un sonradan alparslan tarafından malazgirt savaşı ertesinde elden çıktığı varsayılabilir, bir adım daha ileri götüreyim ben bunları.. ;) ekleme: ha mesela uruk-hai'ler de yeniçeriler, kol bacak kopuyor devam ediyorlar helal olsun.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 08 Temmuz 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 orkların aslında nazi birlikleri olduğu düşünülüyormuş bu arada , yeni haber bu...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eheh sam biraz daha ileri götürürsen ilerde çıkacak bi savaşı tahmin etmiş olacaksın,allahtan araplar yanımızda :p[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: HymnOfSnuk, 08 Temmuz 2005 15:50 tarihinde demiş ki: orkların aslında nazi birlikleri olduğu düşünülüyormuş bu arada , yeni haber bu... evet neyşınıl ceografikin cd'dede bunu soluolardı[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben şahsen orkum[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 banane ben ork mork değilim. ben sith lord uyum...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sith Lordlar Türk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İngilizleri zaten sevmezdim şimdi elime sevmemek için bir neden daha geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Maaay preesccioouss =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 adamın dilinde tüy bitmiştir herhald alegori yok demekten.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Artık atacak b.k bulamıyorlar tabi.. Buda Türkiye'yi daha güçlü kılıyor.Bırakalım devam etsinler.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dolmuşçular ork deseler bir yere kadar[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Leirtz amcamın oğlu.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar