Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ork'lar Türk'müş !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah haberlerde duydum bende, uyku sersemine bisgiringidin ya diyorum..[signature][hline]zagG!!
Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Mesaj tarihi:
Baktı bu i.ne arkadaş Türkler mülayim,sakin,kendi haline takılan bi ülke adam sallamış böyle bişey.Bunuda her konu gibi takmamak lazım. :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
olm bu artık işkembeden sallamayı çok aşmış bi olay :) Her şeyi gerçekten de bize yıktılar ya...Onlar da bizler de aslında elf iz falan diyolardır :D[signature][hline]May The Force Be With You
Mesaj tarihi:
az destekli sıksalar bari, orklar bir çok setting de corrupted elf gibi bi şey olarak geçiyor, lotr da da böyle olması lazım, bilmeden sırf filmi izleyince de böyle yazılar yazılıyor, çok absürd olmuş cidden. Isengard ne öyleyse anam? bu mantıkla güney batı avrupa ülkelerine de dönek damgası vursak yerimidir?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
Ya iyi de benzetme yapılcaksa illa turklere, gocebe toplumuyla Rohanlılar daha mantıklı degil mi? Ork nerden cıktı cok sacma olmus uymamıs...[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
Ya bırakın Allahın leyleklerini :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
  • Yeni Oluştur...