Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kader de varsa düzülmek,neye yarar büzülmek... J.Petrucci[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Dresquin, 28 Şubat 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Kader (Loth) güzel kadındır. Amsterdamda cok var onlardan :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yok öyle bişi[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oo penth wow'dan kopmuş gellmiş. gelirmiydin sen burlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 wow diosunuz ya bazen world of wonders aklima gelio ulen diom ne alakalari var o otelde acaba hepsi ordami kaliyo dasdasfd sonra ögrendim tabi world of warcraftin kısaltmasyyimsis :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ahah yuh ancalagan sagar sultan bıle duydu:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kaderimi ben yazarım. kimseye bırakmam bu işi[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 evte bende aynısını derdim sonra ben bi kızla tanistim (hala beraberim heh) ben bile bu akdar güzel kader yazmazdim dedim Allahın işi valla :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya butur konulara gırmeyın bı sonuç çıkmaz...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Fistan, 28 Şubat 2005 00:53 tarihinde demiş ki: oo penth wow'dan kopmuş gellmiş. gelirmiydin sen burlara Hehe =) Valla ya post da kasamıyorum, loop programı yapıcam =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya bende bailamak ıstıoyorumda adam gıbı parasıyla bı server lagsız gusel oyun oynanan vs ama ne yapmam gerekır bılmırem yaf:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yaw pardon kapanmadan önce attım mesajı sonrada bakamadım bu topic e şimdi baktım da abi 2 sayfa ve sonrasında bir paticik klasiği olan konu saptırma oha dedim ya bu ne abi erif WoW demiş Lagsız Server demiş Biri karı kız resmi koymuş Dieri Zuhahua die gülmüş Post Kasmış abi yuh ya ...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu arada İslamiyetteki kader inancı; bilinen :"Tanrı herşeyi yazar, biz onun istediklerini yapabiliriz. Kendi irademiz yoktur." şeklinde değildir. İslamiyetteki kader inancı sadece "Tanrı'nın bizim yapacaklarımızı daha önceden bilmesi" anlamına gelir.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 redalcıım şimdi sadece ilk yazını okudum baslıgın geri kalanını okumadım. şimdi senin o tuşlara basman kaderdir o tuslara basacakken son anda vazgeçmende kaderdir o tuslara basacakken vazgeçmen, ve sonra bundanda vazgeçip tekrar tuşlara basman da kaderdir. kaderini sen belirlersin aksi halde kimse hakkını aramazdı kaderim buymus diyip bi kenara cekilirdi. oysa sen hakkını aramazsan kimse sana hakkını vermez. (gerçi kader buymuş diyip cekilenlerin sayısı cok fazla. ama baska bir konu o)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 azar azar kader bize ne yazar..?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kader vardır büyük ihtimalle... İnsanın ya da başka birşeyin neyi, ne zaman, ne için yapacağı belli aşağı yukarı. Kimse bir solucan olarak dünyaya gelemezdi ya da başka bir anne babanın çocuğu çünkü o ailenin gen bileşiminden ancak böle bişi ortaya çıkardı... Daha da derinlere inersek, karar verme aşamasında insanın neye ne zaman karar vereceği bellidir bence... Yaşantılar belli, ortam belli, çevreye uyum kapasitesi belli, genetik belli... En ince şeyler bile belli yaw aslında... Senin su içerken ay içsem mi, yok içemesem mi, hayır hayır içeyim diyip demicen de belli doğal olarak. Şans topu oynuyoruz, toplar dönüyor... Hangi topun hangi topun üstünde durduğu, nasıl bir etkiyle neyin neye çarpacağı ve hangi topun delikten aşağı düşeceği bile ortada da... Biz göremiyoruz... Herşey aynı sistem üstünde işliyor, sanki irade bizde değil gibi ama herşeyin bir bütün olduğunu kabul edersek de bizde sayılıyor bir bakıma... Uzak doğu felsefelerine girmeyeyim... : D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 islam inancındaki kader dümdüz yazılmış bir yazı gibi değil de, sonsuz dallı bir ağaç gibi, yani o anki yapabileceğin her sonsuz tane seçim ayrı ayrı yazılmış olarak yorumlandığını duymuştum. nerden duydum/okudum bilmiyorum, doğru mudur onu da bilmiyorum ama kendi içinde tutarlı gözüküyor.(bir yerlere daha yazmıştım sanki bunu )[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bir nokta var başladıımıs noktaya gidiyorus yine ii yada kötü bir yolumus var sonuçta orda olan birşeyler var kader aslında mecbur olduklarımıs ve mecbur olmadıklarımıs kısacası kader herşey şu an su içerken ölebilirim olabilir mümkündür bugün bir taksinin altına bilerek atlıyıp ölebilirim buda mümkündür sonuçta yaşıyorus kendimise göre amaçlarımıs var sonuçta seçemediklerimiz var ama ii yada kötü olmayı biz seçiyoruz aslında kader yollarla dolu bir gün dümdüz gidersin öbürgün dier yola sapasın gelir veya sapmak zorunda kalırsın sonuçta ii olanı veya kötü olanı yapmak senin elinde kader ii yada kötü olmak diil [signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum [Bu mesaj LoMBaK tarafından 25 Mayıs 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hayatı yapacağın seçimlerden ibaret olduğunu düşünürsek... Suyu içip içmeme hakkında seçimi SEN özgür iradenle verirsin...Daha önceden belli değildir, ancak Allah senini içmeyi yada içmemeyi seçeceğini belli olmamasına rağmen bilir...bide kader anlamında şölye bir örnek verebiliriz sen hergün aynı yoldan geçiyorsan eve giderken ve bir gün o yolda giderken kaldırımda arkandan araba çıkarsa üstüne...diyebilirsinki ben napıyım şimdi yolburdan geçiyor başka yoldan mı geçeyim benim suum ne ben bunu nasıl değiştirebilirm ki.. o noktadada daha dikkatli yürümeyi seçebilirdin derim bende sana..bide insanların farkında olmadan yaptıkları seçimler vardır ki..mesela okulda 5 dakka daha fazla klasaydın arkadaşınla arabanın altındaki sen olmayacaktın?ama sen erken çıkıp acele ederek belkide kendi sonunu hazırlamış oldun... Özetlersek kader önceden bleirlenmiş birşey değil sen kendin yaratıyorsun ama Allah bunu sen seçmeden biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 peki allah yapıcaklarımız önceden biliyorsa neden bizi test olsun diye dünya'ya gönderdi.?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 onun cevabıda sende saklı (=[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bence ; Insan kaderini kendi iradesiyle belirliyor fakat Allah insanin iradesi ile ne kullanacağını biliyor. Bana bu mantıklı geliyor. PS : Bahsedilmiş daha önce :D Rezil oldum yine :) Test konusuna gelince... Öğretmenler niçin çalışkan öğrencilere direk 5 vermiyorlar veya 1 vermiyorlar? iyi bir örnek olmadı ama anla :P[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 25 Mayıs 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bende bi ara bu soruyu soruodum hep kendime... Sora şöle bi sonuca vardım.Allah madem insanı kötü yaratmıs onun suöu ne sorusunun cvbı ; İnsan ölünce inkar etmesin die olabilir mi?? Ama saçma tabii derin konular bunlar kadere kısmeten inanıorum,kısmeten (!)... Yani mesela biriyle tanısmam kaderdir.Ama gerisi bos...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 İnsanlar sahip olduklarının değerini ancak kaybedince anlıor hayatın değeride öyle anlaşılır ztn eğlenirken hiç bişiye tınmıorus ama mutsuz olduumusda Allah bisi nie yarattı nie burdaıs bis kuklamııs lam bn yaşamak istemiorum hep mutlu olsaydık sizce kaderi sorgularmıydık???[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar