BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yaa babamla iddiaya girmistik :'( ama kazandi yaaa off çok kötü oldum... aliyayim mi sevineyim mi bilmiyorum... Simdi olaya gelicek olursakk ; Dün aksam gittigimiz barda, (ben, babam ve arkadasim) babam karsidaki iki tane kadina göz koydu :( sonra birini bana birini kendine ayarliyamazsin dedim ama gitti konustu biri 30 yasinda onu kendine ayarladi, digeri 20 yasinda onuda bana gönderdi (babam 50 yasinda bende 20 yasindayim :P) nese iste ben dedim yarin aramiycaklar, iddia ya girelim mi deidm filan yemegine girdik ama kadinlar demin aradi aksam bara cagirdilar agliycam yaaaa :'( ulan gele gele çapkin baba mi geldi bize yaaa gitti rock n coke a gidemiycemmm böhüüüüü :([signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hehe bayılırım böyle iddialara , kazansan zaten kazanmış oluyosun , kaybetsen de kazanmış oluyosun :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Amcam enteresan, zampik bir Türk erkeğine benziyor:). Kanım kaynadı birden...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Temmuz 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 amcam degil babam :P[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sendeki baba bende olcak................[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: BeIlow, 08 Temmuz 2005 15:33 tarihinde demiş ki: amcam degil babam :P Amcan değil amcam olacaktı:) düzelttim.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 baba bizi discoya gotuuur :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 :D benim babam gayet kil bu konularda Misal suan marmaristeler, arayip arayip "oglum burasi süper harika über mükemmel niye gelmedin haha" dior Ama en son bombası; "Murat otelde sadece almanlar ruslar ve ingilizlervar. Tek türk biziz galiba.. Eeeee... Sen ne yapıyosun?" Du. İçime oturdu mu? Oturdu... :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 @bone babam eski asker oldugu için feci içer bir gün bir bar bulusmasi yaparsaniz getiririm babami :) gelir içer kizlara sarkar ohh mis :P ehehe öle bi bulusmada haliyle +18 olcagi için babami kolayca getiririm... ben ;Baba arkadaslar seni bara cagiriyor kizlarda var... *!yanimda bir fiytttt die ses* babam ;Sen hala hazir degilmisin !!![signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: hellspe, 08 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki: baba bizi discoya gotuuur :lol: [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar