BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yaa babamla iddiaya girmistik :'( ama kazandi yaaa off çok kötü oldum... aliyayim mi sevineyim mi bilmiyorum... Simdi olaya gelicek olursakk ; Dün aksam gittigimiz barda, (ben, babam ve arkadasim) babam karsidaki iki tane kadina göz koydu :( sonra birini bana birini kendine ayarliyamazsin dedim ama gitti konustu biri 30 yasinda onu kendine ayarladi, digeri 20 yasinda onuda bana gönderdi (babam 50 yasinda bende 20 yasindayim :P) nese iste ben dedim yarin aramiycaklar, iddia ya girelim mi deidm filan yemegine girdik ama kadinlar demin aradi aksam bara cagirdilar agliycam yaaaa :'( ulan gele gele çapkin baba mi geldi bize yaaa gitti rock n coke a gidemiycemmm böhüüüüü :([signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hehe bayılırım böyle iddialara , kazansan zaten kazanmış oluyosun , kaybetsen de kazanmış oluyosun :P[signature][hline]peace!
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Amcam enteresan, zampik bir Türk erkeğine benziyor:). Kanım kaynadı birden...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Temmuz 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 amcam degil babam :P[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sendeki baba bende olcak................[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: BeIlow, 08 Temmuz 2005 15:33 tarihinde demiş ki: amcam degil babam :P Amcan değil amcam olacaktı:) düzelttim.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 baba bizi discoya gotuuur :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 :D benim babam gayet kil bu konularda Misal suan marmaristeler, arayip arayip "oglum burasi süper harika über mükemmel niye gelmedin haha" dior Ama en son bombası; "Murat otelde sadece almanlar ruslar ve ingilizlervar. Tek türk biziz galiba.. Eeeee... Sen ne yapıyosun?" Du. İçime oturdu mu? Oturdu... :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 @bone babam eski asker oldugu için feci içer bir gün bir bar bulusmasi yaparsaniz getiririm babami :) gelir içer kizlara sarkar ohh mis :P ehehe öle bi bulusmada haliyle +18 olcagi için babami kolayca getiririm... ben ;Baba arkadaslar seni bara cagiriyor kizlarda var... *!yanimda bir fiytttt die ses* babam ;Sen hala hazir degilmisin !!![signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: hellspe, 08 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki: baba bizi discoya gotuuur :lol: [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Öne çıkan mesajlar