Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybettim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaa babamla iddiaya girmistik :'( ama kazandi yaaa off çok kötü oldum... aliyayim mi sevineyim mi bilmiyorum... Simdi olaya gelicek olursakk ;

Dün aksam gittigimiz barda, (ben, babam ve arkadasim) babam karsidaki iki tane kadina göz koydu :( sonra birini bana birini kendine ayarliyamazsin dedim ama gitti konustu biri 30 yasinda onu kendine ayarladi, digeri 20 yasinda onuda bana gönderdi (babam 50 yasinda bende 20 yasindayim :P) nese iste ben dedim yarin aramiycaklar, iddia ya girelim mi deidm filan yemegine girdik ama kadinlar demin aradi aksam bara cagirdilar agliycam yaaaa :'( ulan gele gele çapkin baba mi geldi bize yaaa gitti rock n coke a gidemiycemmm böhüüüüü :([signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
Amcam enteresan, zampik bir Türk erkeğine benziyor:). Kanım kaynadı birden...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Temmuz 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 08 Temmuz 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
amcam degil babam :P

Amcan değil amcam olacaktı:) düzelttim.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
:D benim babam gayet kil bu konularda

Misal suan marmaristeler, arayip arayip
"oglum burasi süper harika über mükemmel niye gelmedin haha" dior

Ama en son bombası;
"Murat otelde sadece almanlar ruslar ve ingilizlervar. Tek türk biziz galiba.. Eeeee... Sen ne yapıyosun?"

Du.

İçime oturdu mu?

Oturdu... :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
@bone

babam eski asker oldugu için feci içer bir gün bir bar bulusmasi yaparsaniz getiririm babami :) gelir içer kizlara sarkar ohh mis :P ehehe öle bi bulusmada haliyle +18 olcagi için babami kolayca getiririm...

ben ;Baba arkadaslar seni bara cagiriyor kizlarda var...

*!yanimda bir fiytttt die ses*

babam ;Sen hala hazir degilmisin !!![signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

• Yeni Oluştur...