trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Felsefe yapıcak sözler lazım olmuyo mu arasıra..öle bi durumda en güzel şey milletin imzalarına bakmak :) Dün patiden bi arkadaş bi quote yazmıştı..Max Payne den...çok hoşuma gitti...varsa böle güzel sözler...yazalım buraya..türkçe/ingilizce farketmez.. "There are no choices. Nothing but a straight line. The illusion comes afterwards, when you ask 'Why me?' and 'What if?'. When you look back and see the branches, like a pruned bonsai tree, or forked lightning. If you had done something differently, it wouldn't be you, it would be someone else looking back, asking a different set of questions."[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bi arkadaımızın imzasıydı tam hatırlayamıyorum ama çok beğeniyordum. "Eğer bir ülkede küçük insanların gölgesi giderek büyüyorsa o ülkeye karanlık çöküyor demektir."gibi birşeydi umarım doğrudur.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya o lafı kurtlar vadisinde demişlerdi die hatırlıyorum..ehe ehe çocuk çok kaptırmış belli[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 =P çıka çıka kurtlar vadisi çıktı.. tüh be ehe. Bulursam c/p yaparım artık düzgün bişiler sayma sen onu..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Joker Karlı bir yaz akşamında demiş ki; Hayatta bir doğru bir yanlış vardır, Doğru olan insanların yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 biraz uzun belki ama, Opeth - To Bid You Farewell basli basina bir alinti olmayi hakediyor. I am awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Once it came you lied Embracing us over autumn's proud treetops I stand motionless In a parade of falling rain Your voice I cannot hear As I am falling again Devotion eludes And in sadness I lumber In my own ashes I am standing without a soul She wept and whispered: "I know..." We walked into the night Am I to bid you farewell? Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? Bir de Pearl Jam - Black 'in sonu I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be the star in somebody else's sky, but why, why, why can't it be, oh, can't it be mine?[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İmzamda var.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Rome Total War'da bir ton var. Gerçi çoğu cesaret, liderlik ve savaş üstüne ama güzeller. Örnek arıyorsan karakedi'nin arama düğmesine basıver. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Maedhros, 08 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Bi arkadaımızın imzasıydı tam hatırlayamıyorum ama çok beğeniyordum. "Eğer bir ülkede küçük insanların gölgesi giderek büyüyorsa o ülkeye karanlık çöküyor demektir."gibi birşeydi umarım doğrudur. kurtlar vadisinde söylenmiş olabilir ama o aslında atasözü. uzak doğu ama bilmiyorum çin olabilir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Cd- nin ki iyiymiş.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şey var bi' de; Kapitalizimde bir insan diğerini sömürür, sosyalizmde ise tam tersi... (Polonya atasözü) {bakalım kaç kişi siyasi şey bu o öyle değil helelöl bi kere böyleyken öaleöülü diye atlayacak atlamayın lütfen...}[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. - Kizilderili Atasözü Bu dahil bütün genellemeler yanlistir - Nietszche Hayatı hakedenler, yalnızca onu hergün kazanabilenlerdir. Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsanız yelkenlerinizi değiştirin. Çünkü; dünya sizin karşılaştığınız fırtınalarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştımadığınıla ilgilenir Yarın, geri kalan ömrümün ilk günüdür Gülümseme dudaklarınla yapabileceğin en iyi ikinci şeydir İnsan bir çay poşetine benzer; Sıcak suyun içine atana kadar gerçek rengini bilemezsiniz Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz. KAZANCAKIS Vicdani tertemizdi, cünkü onu hiç kullanmamıştı. S.LEC Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir. EFLATUN Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim. MONTAIGNE Ağaç rüzgarı affetse bile kırılmış birkere... (bu cok güzel)[signature][hline]PANDORA Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Penthesilea, 08 Temmuz 2005 02:12 tarihinde demiş ki: Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir. EFLATUN iyimiş..[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: HocaEfendi Bi ara demişki. Eğer mahşeri alem yeniden yaratılsaydı sen benım allahım olurdun ferdi tayfur.. (ferdi dinlemem ama )[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ne kadar doğru ne kadar yanlış ve ne kadarda terbiyesiz olsada benim felsefemde geçen en doğru söz: [spo1=Küfür içerir.]Sikeni severler, seveni sikerler..[/spo][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 08 Temmuz 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ağlamayı Ferdi'den Bağlamayı Orhan'dan İsyanı Müslüm'den Yıkılmayı Mahsun'dan Acıyı İbo'dan Titremeyi Azer'den Sevmeyi İse Ayten'den Öğrendim. Mahallemizin bi varoşundan bana gelen sms. :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Everything under the sun is in tune but the sun is eclipsed by the moon Pink Floyd - Eclipse, Dark Side of the Moon albümünden. [Bu mesaj elvyn tarafından 08 Temmuz 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Pearl jam-Blackin son sözler zaten müthiş... Mayhem o dediğin zaten yasa abi..quote değil :D Hocamda damardan girmiş bugün hayırlısı[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramın mübarek olsun! hazir sms sayfalari for t3h w1nz : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 budur der kaçarım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 try not, do or do not YODA sürekli sırtını kollayan ölümle önden tanışır (türkçeye ben çevirdim kötü oldu biraz galiba) DROW AtASÖZÜ ama en güzeli yıllar önce bursada bi servisin arkasında görüp anlamını hala çözemediğim şu yazıdır "lordlar kamarası" (valla böyle yazıyodu adam nasıl bi gazsa) [signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 08 Temmuz 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Aket-Atum, 08 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: sürekli sırtını kollayan ölümle önden tanışır (türkçeye ben çevirdim kötü oldu biraz galiba) DROW AtASÖZÜ(valla böyle yazıyodu adam nasıl bi gazsa) o ne lan arkalı onlu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 "What is the Matrixdir" benim quote um. Tabii matrixin kaşık oldugunu ogrenince hayallerim yıkılmıstı biraz ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yeni bir meyhane buldum, mezarlığın karşısında; bana dönecek olursan ya meyhanedeyim ya tam karşısında..[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 keep your friends close, enemies closer[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar