NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :D zaten onn için koydum ya. nese eski arşivden güzel bişiler bulursam koyarım gene. tabi önce arşivi bulmam lazım. uuf uzun iş...[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 cool..[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dur sen arşivi bulmadan ben çok gzl bi fıkra buldum ..:) [spo1=Bizim Köy..]Teröristler köy basıyor ve herkezi toplayıp tarayacaklar.Terorist başı bir şans tanıyalım diyor ve erkekler tek siraya giriyor.Karıları erkeklerini şeylerinden tanirsa kurtulma hakkı veriyor ve kadınların gözleri baglanıyor.İlk kadın: -"Bu degil bu degil degil degil bu!!"diyor ve buluyor kocasını ,kurtuluyor.Sıradakide aynı şekilde 1 ,2,3 hep aynı.Terorist şaşırıyor kendide geçiyor siraya kadın başlıyor -"Bu degil, bu degil, bu degil, bu degil, bu bizim köyden degil!"[/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Birgün TRT bir köye belgesel çekmeye gidiyor.Köye geldiklerinde bir adamla karşılaşıyorlar başlıyorlar onunla röpörtaja adama soruyorlar köyde ilginç neler oluyor anlat bakalım diye. Adam başlıyor işte anlatmaya. Bigün bizim muhtarın eşşeği kayboldu dağa kaçmış bizdede adet kaybolanı dağda bulduklarında ..... Derken spiker araya giriyor Hoop hoop kardeşim napıyorsun düzgün bişeyler anlat diyor. Adam gene başlıyor geçenlerde bizim emminin atı kayboldu dağda bulduk... Spiker : Aaa ama bak belgesel çekiyoruz yokmu hüzünlü bişeyler? adam araya girer var var spiker: eee anlat bakalım adam: bi gün ben kayboldum.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ahahaha iimiş.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [spo1=Kontes]Temel bir gün bir kitap yazmaya karar verir ve hemen Orhan Pamuk'a koşar 'Sevgili üstat, ben bir kitap yazmaya karar verdim ama çok satsın istiyorum ne yapmalıyım ?' der. Pamuk, bak Temel Türkiye'de tutan üç şey vardır. Birincisi seks, ikincisi asalet, sonuncusu da de gizem. Sen kitaba bunları içeren bir başlık koyarsan kitabın en az on bin satar. Temel hemen başlamış kitabi yazmaya, 3 ay sonra geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabın adını sormuş, temel de, 'Kontesi kim sikti?' demiş. Orhan 'Afferim, çok güzel olmuş, kontes ile asaleti, sikmekle seksi vurgulamışsın, kim de gizemle ilgili. Ama sana söylemeyi unuttuğum bir şey daha var. Bu baslığa bir de din katabilirsen en çok satanlar listesine tepeden girersin. Temel yine çıkmış ve kitabı değiştirmeye başlamış. 1 ay sonra tekrar geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabin adini sorunca Temel: 'Allah Allah, kontesi kim sikti?[/spo][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [spo1=çok gülerim buna]Temel ve Dursun birgun sinsi sinsi bir eve hirsizlik yapmak icin girerler. Evin icinde nevar neyok sa calarlar. Evden cikarken evsahibine yakalanirlar ve kacmaya baslaslar..... Ev sahibi:" Lan Orospu Çocuğu ne kaciyorsun." Der demez bizim Temel Dursun a derki:"Dursun sen git beni tanidi[/spo][signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :lol: 2side çok hoş. bi tane daha buldum bu da fena deil. [spo1=Isimsiz.]Temel ile İdris , bir tekstil fabrikası açmaya karar verirler.Ancak fabrikada o yıl için sadece hâki renkteki kumaştan üretim yapmaya karar verdiklerinden piyasadaki tüm hâki renkteki kumaşları alıp sipariş beklemeye koyulurlar.Günler geçmiş ancak tek bir sipariş dahi alamamışlardır.Artık iflasın eşiğine geldikleri bir gün kapı çalar ve içeriye bir Albay girer.Hâki renkte kumaşlarının olup olmadığını sorar.Bunun üzerine bizimkiler atlarlar.Albay askerlerime 50000 takım subaylarıma 20000 takım sipariş veriyorum der.Ancak konuyu önce üstümlede görüşeceğim der. Eğer üstüm onay vermezse ben size yarın saat 12.00 ye kadar telgrafla durumu bildiririm der.Eğer saat 12.00 ye kadar telgraf gelmezse hemen işe başlamalarını söyler.Bunun üzerine Temel ile İdris sabırsızlıkla ertesi günü beklerler.Saatler ilerler postacı hâla yoktur.Ancak Temel oldukça umutsuzdur.Saat tam 12.00 olmuşken, Temel, postacıyı görür.İdris'e, iflas ettik, bittik der ve olduğu yere çöker kalır.İdris ise belki bize gelmiyordur diyerek Temel'e teselli vermeye çalışır.Ancak postacı gelip kapılarını çalar ve kendilerine bir telgraf olduğunu söyleyince İdris Telgrafı alır ve okur.Bir anda bağırmaya başlar.TEMEL... TEMEL... GÖZÜNAYDIN, BABAN ÖLMÜŞ.![/spo][signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ahah çok gzller[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hhehehe son fıkra spr...:):D:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gzl bi fıkra daha.. [spo1=Politika..]Ortaokul ogrencisi kahramanimiz, babasinin omuzuna dokunur, sorar: - Baba, okulda ders verdiler, "Politika nedir", anlatmamiz lazim. Nedir politika? Baba oglunun yasina uygun bir formul bulur: - Bak yavrum, simdi su kelimeleri iyice aklinda tut... Ben ucretli calisiyorum, buna KAPITALIZM diyoruz. Parayi nasil harcayacagimiza annen karar veriyor, ona HUKUMET de. Hepimiz aslinda senin icin cabaliyoruz, sen HALK'sin. Bebek kardesine bakan dadin, ISCI SINIFI. Kardesini de GELECEK diye dusun. Simdi bunlari boyle ezberle, yarin kahvaltida sana politikayi anlatirim. Oglan bunlari ezberler, aksam olur, herkes yatar. Gece bizimki, kardesi kucuk bebegin aglamasiyla uyanir. Gider bebegin odasina, bebek altini kirletilmis aglamaktadir. Annesinin odasine girer, annesi derin bir uyku cekmektedir, uyanmaz. Dadinin odasina gider, bir bakar ki, babasi dadisiyla ayni yatakta, "Bebek agliyor" demesine hic aldiris eden bir halleri yok. Bizimkisi gerisin geriye doner, yatar... Ertesi sabah kahvaltida babasina, "Baba ben politika neymis anladim" der. Babasi "Neymis soyle bakalim" diye sorunca anlatir: "KAPITALIZM, ISCI SINIFINI beceriyor. Bu arada HUKUMET uyuyor. HALK kimsenin umurunda degil. Ve de GELECEK b.k icinde..."[/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bi tane kadın yaşadıgı yerdeki erkekleri çekici bulmaz ve erkeksizlikten bunalım geçirmek üzeredir.O gece uçağa atlar ve ingiltereye gece 3 sularında gelir.Uçaktan iner ve bakar ortalıklarda 1 gıdım insan yok.Bırak erkeği gecenin o vakti insan yok.Bir kilise görür ve içeriye girer etrafa bakar sadece nöbetci rahibi görür.ki gayet çekici ve yakışıklıdır Rahip : Gecenin bu vakti ne işiniz var Kadın : Al beni öp beni..Çıldırmak üzereyim Rahip : Kendinize gelin lütfen burası bir kilisi Kadın : Seviş benleeee Rahip : Ben bir rahibim yapamam ... Kadın : Dayanamıyorum . * der ve kendisini yeter atar soyunmaya başlar okşamaya başlar kendisini. Kadında 90 60 90lık . Seksi vucutu güzel mi güzel suratı var. Rahip arkasındaki çarmağa gerilmiş İsa'ya dönerek * Rahip : İsa ne yapmalıyım ? Kararsız kaldım İsa : Çöz beni salak ! ÇÖZ BENİİİİ !!! [signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aha güzel[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Dwn fıkra süper :D[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Temel bir gün işleri için ingiltereye giderki şansa bak o işten döneceği günde tr'ye dönüş uçağını kaçırır. Temel konaklamak için kaliteli bir otelin yolunu tutar.Sabah kalkar görevliden faturayı ister. Ama bi gariplik vardır fatura tutarı 500$'dır. Temel : Yahu elimi başımın altına koyup yatıp kalktığım için mi 500$ vereceğim ben Görevli : Efendim iyice bakarsanız TOP göreceksiniz o 100$'dır. * Televizyon Odası Parası* Temel : Ama ben hiç T.V izlemedim ki Görevli : Efenim biz onu boşunamı koyuyoruz izleseydiniz * Temel faturayı inceler ve HP 150$'ı görür * Temel : Bu hp ne ? Görevli : Havuz Parası Temel : Ama kardeşim ben hiç havuzda yüzmedim ki Görevli : Yüzseydiniz efendim * Temel Faturada OSSP 250$'ı görür * Temel : Bu OSSP ne maşallah 250$ Görevli : Olimpiyat Spor Stadyum parası Temel : Ama ben hiç kullanmadım Görevli hiç bıkmadan : Kullansaydınız efendim * Temel aşırı sinirlenir ve görevliden kalem ister.Faturanın üstüne TSP = 500$ yazar görevliye verir . Görevli bir göz atar * Görevli : Bu TSP nedir mübarek 500$ Temel : Temeli s.kme parası Görevli : Estafurullah öyle şey olurmu efendim Temel : Kardeşim g.t bütün gün burdaydı s.kseydiniz.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şeytan bülent ersoy'u,fatih yürek'i,kuşum aydın'ı cehennemde bi odaya çekmiş ve şeytan " şu kenara s.çın " demiş . bunlar garip garip bakmışlar ve sıçmışlar sonra " şu köşeyede s.çın " demiş şeytan bunlar o köşeyede s.çmış şeytan " şu köşeyede s.çın " demiş.Bunlar şeytanın suratına ekşi ekşi bakarak ama ıkına mıkına gene sıçmışlar. şeytan " şu köşeye gene s.çın " demiş. Fatih kızmış " Aaaaa yeter be nebu böyle s.ç s.ç alla alla " . Şeytan büyük bir tepkiyle " SUS ! G.tunun ne işe yaradığını anlayana kadar devam "[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] [Bu mesaj Dwn tarafından 07 Temmuz 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu arada bu ne zaman garbıçlık olcak? nese ben yazmama bakiim. :D [spo1=skorboard]Temel, evli bir arkadaşını ziyarete gider. Evin hanımı çok güzel bir içki masası hazırlamıştır. Hep birlikte yiyip, içip sohbet ederler. Kimse zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmaz. İçkinin etkisiyle, ev sahibi sızar ve horlamaya başlar. Kadın, Temel'e yaklaşır ve kulağına fısıldar: - Haydi biraz sevişelim. Temel sıkılarak: - Nasıl olur? Sen benim arkadaşımın eşisin. Hem sonra ya aniden uyanırsa ? Kadın, üstündeki son giysiyi de çıkartırken: - Yer yerinden oynasa, uyanmaz artık. Temel eğilir ve arkadaşının göğsünden bir kıl kopartır. Arkadaşının horultusunda hiçbir değişme olmaz. Bunun üzerine kadınla çılgınca sevişmeye başlar. Kadın, bir süre sonra içli bir sesle: - Haydi bir daha. Temel, arkadaşının göğsünden bir kıl daha kopartır, horultu yine devam etmektedir. Bir kez daha sevişirler. Olay, sabaha kadar tam beş kez tekrarlanır. Güneşin ilk ışıkları odaya dolarken, Temel bir kıl daha koparınca, arkadaşı: - Bak dostum, bütün gece karımla seviştin. Ses çıkartmadım. Ama beni skorboard olarak kullanmaya devam edersen, canına okurum ha![/spo][signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahaha ilki süper[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dwnin isa süper[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Brejnev, Küba'ya gelecekmis. Kübalilar toplanmis, > bir hosluk yapacaklar. > > Ülkenin en iyi ressamina basvurmuslar. Bir tablo > yap. Adi "Brejnev > Küba'da" olsun diye. Ressam: -Hadi oradan" demis. "- > Ben adami görmedim > bile. Adam hayatinda Küba'ya gelmedi. Simdi ben > nasil "Brejnev Küba da" > diye atmasyondan resim yaparim?" Tesadüf bu ya. > Bizim Temel, puro almaya > Havana'ya gelmis o sirada. Sikintiyi duymus. " - Ben > size istediginiz > tabloyu yaparim , ama bana bir sandik puro > verirseniz" Adamlar caresiz , > vermisler. Temel bir hafta sonra, Kübalilari > cagirmis. - "Iste tablonuz" > demis. Tuvalin üzerini örten bezi hizla asagi > cekivermis. Kübalilar da > dönüvermisler. Tabloda, yatakta iki kisi, al Takke > ver külah. - "Bu ne" > diye gürlemis, Turizm Bakani. - "Bu ne?.. Bu kadin > kim?.." - "Brejnev'in > karisi!" demis, Temel. - "Peki bu üstündeki adam > kim?" - "Brejnev'in > usagi!.." - "Peki Brejnev nerde ULAN!!!.." - > "Brejnev Küba'da" Smile))[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben onu bunu anlamam BOBCUKSEDAT son noktayi koymuş abi ya wuhauheuahurahu adasdadasd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahıahı hepsi birbirinden güzel.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bi sürü fıkra: [spo1=fıkralar]Kadinin biri kocasini 3 erkekle aldatiyormus, her gün kocasi evden gidince 3 erkek eve gelir ve kadinla birlikte olurmus. Kadin yine böyle bir günde adamlardan birisine sen yarin gelirken bir tepsi dolma yaptirip getir, digerine de sende bir büyük kap ayran getir demis, Üçüncüsü fakir oldugu için ondan herhangi bir sey istememis. Erkeklerin gelecegi günün Pazar günü oldugunu unutan kadinin etekleri tutusmaya baslamis ve eyvah diyerek kocasinin yanina gitmis. Sen bu gün kahveye filan gitmicen mi ben evde temizlik yapacagim deyip kocasini zar zor da olsa evden yollamis. Kocasi gittigi gibi 3 adam da eve gelmis.Kadin, siz hemen gidin kocam buralarda derken zil çalmis kadin eyvah demis geldi galiba erkekleri saga sola saklamis ve kapiya bakmaya gitmis.Kocasini karsisinda görünce ne oldu diye sormus adamda yaa karnim çok acikti bana dolma yapsana canim çok istedi demis. Kadinda Allahim bir tepsi dolma olsa da yesek deyince, elinde dolma tepsisi olan adam çikmis yanlarina gelmis. Kocasi kim ulan bu diyerek karisina ters ters bakarken,Adam: Ben Allah tarafindan geliyorum kariniz dolma istedi demis. Adam hayretle bakmis ve dolmayi getiren adam çikip gitmis. Kadinin kocasi olayin sokunu atlattiktan sonra yaa tamam da bu ayransiz gitmez demit sen bari bir ayran yap... Kadinda Allahim bir damacana ayran olsa da içsek derken tak ayran getiren adam çikip gelmis. Koca, sen de kimsin lan deyince 2.Adam da : ben Allah tarafindan gönderildim kariniz ayran istedi demis ve çikip gitmis... Hayretler içerisinde kalan adam kendi kendine yaa bizim kari ermis mi diye söylenmis ve yemekleri yemisler ama 3.adam hala saklaniyormus 1 saat 2 saat 3 saat artik adam dayanamayip çikmis yerinden.. Kadinin kocasi peki sen kimsin lavuk, hem elin bos deyince 3.Adam da: Ee sey ben de Allah tarafindan geliyorum boslari alacamda!... -------------------------------------------------------------------------------------------------- Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!" -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri birden bire yere düşer. Arkadaşı, düşen adamın nefes almadığını ve gözlerinin ferinin söndüğünü görür. Bunun üzerine telefonla acil yardımı arar. "Arkadaşım öldü, ne yapabilirim" diye sorar. Telefondaki ses yanıtlar: "Sakin olun. Size yardım edebilirim. Ama önce arkadaşınızın ölüp ölmediğinden emin olalım." Telefonda bir süre sessizlik olur ve bir silah sesi işitilir. Avcı telefonu tekrar eline alır ve şöyle der: "Evet, tamam. Şimdi ne yapacağım?" -------------------------------------------------------------------------------------------------- Beck's, Tuborg, Miller, Efes bira şirketlerinin sahipleri bir bara gitmişler oturup knuşmak için Beck's in sahibi Beck's bira istemiş Tuborg'un sahibi Tuborg bira Miller'ın sahibi de Miller bira istemiş Efes'in sahibi Cola isteyince herkez şaşırmış ve neden Cola istediğini sormuş Efes'in sahibi diğer arkadaşlar Cola aldı bende onlara eşlik etmek istdim demiş -------------------------------------------------------------------------------------------------- Papaz iki metre ilerisinde duran zangoça sormus : - Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal sarabi?.. Zangoç ta derin sessizlik... Iyice köpürmüs Papaz : - Sana soruyorum be adam! Duymuyor musun?.. - Hayir, buradan hiçbirsey duyulmuyor efendim... - Olacak sey mi! Iki adim öteden beni duymuyorsun... Zangoc biyik altindan gülmüs; - Isterseniz yer degistirelim, anlarsiniz... Yer degistirmisler. Bu defa Zangoç seslenmis : - Kilise için toplanan yardimlari kim iç ediyor?.. Papaz kendi kendine söylenmis : - Hakikaten yahu! Buradan hiçbirsey duyulmuyor... -------------------------------------------------------------------------------------------------- Iki sarisin yolda yürürken yerde bir makyaj aynasi gözlerine ilisir. ilk sarisin kapagini açar ve bakar : - Resimdeki yüz bana çok tanidik geldi sekerim... Sira ikinci sarisindadir, aynayi arkadasinin elinden çekistirir ve söyle d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ehehehe fıkralar spr...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar