Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi fast food?

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

kfc ile pizza hut arasindaki fark,kfc'de doymadigin halde 10 milyon veriyorsun..Zamani icinde pizza hut'a gidersen sinirsiz pizza 5.750'e aliyorsun...Eger eve servis yaparsan, iki buyuk pizza + 1 lt kola 25 milyona geliyor..Ki bu yaklasik 3-4 kisiyi hayli hayli doyuruyor.. (Eve serviste 2. pizza bedava geyigi, yoksa 45 milyon :) )[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Arby's muhteşem gerçekten. Beef n' Chedar...

Burger King ise en çok yediğim yer. BigKing XXL Mega Menü alıyorum doymak bilmiyorum.

Pizza'larda ise son zamanlarda hep Little Ceasar yiyorum. Nefis Kenar yaptırdım mı o köşelerinin içindeki erimiş kaşara doyamıyorum off.

Ondan evvel Domino's yerdim. O kadar çok yerdim ki promosyon falan olmadan extra hediyeler getirirlerdi. Telefonu açardım sesimi tanırlar direk "getiriyoruz" derlerdi :).

Pizza Hut ise bence tamamen bozdu. Tad alamıyorum.
KFC ise bana göre orta derece bir yer. Yani extra bir tad alamıyorum.

1. Arby's
2. Burger King
3. Little Ceasar[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

1) Pizza Hut
2) McDonalds
3) KFC

aslında gerek pahalı diye, gerek sağlıksız diye, gerek kilo yapıyor diye hiç gitmiyorum fastfood'lara. ama en sevdiklerim sırasıyla böyle.

pizza hut'ın pizzalarına hayranım ne yazik ki. hem pahalı hem kilo veriyor ama. arkadaş grubuyla gidip sınırsız menüden yemek mükemmel bir şey. 7 milyondu en son (geçen sene yedim en son eheh). hele inönü caddesindeki yerde çok sık çıkarıyolardı pizzaları, 10 kişi gidince bile beklemeden ve çeşit çeşit yiyebiliyordunuz.

mcdonalds'ın hamburgerlerinin ve patateslerinin hastasıyım. burger king'e alışamadım bir türlü.. whooper mıdır nedir hiç kesmiyor beni, ama mcdonalds'ın hamburgerlerinde bir sos var, nedir bilmiyorum, çok güzel bir tad veriyor. tabii verdiği göbek de ayrı.

kfc ise bana göre harika. hem tavuk seviyorum, hem acı hastasıyım. ama çok pahalı (almanyada çoooook ucuz süper!!!). gerçi hot wings'in acısı falan beni kesmiyor extra acı almak zorunda kalıyorum.

burda salı günleri 5 hot wings 2 euro. dehşet ya. (almanyada normalde yemeklerin türkiyeye göre 3-4 kat pahalı olduğunu da düşünmek lazım).[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Haziran 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
kokoreç, midye tava, sokaktaki midye dolmacılar, balık ekmek,dürüm, temiz gözüken heryerde. bi de para batmışsa ve karnım açsa dominos tan söylüyorum ama o da yerini ağır ağır kavurmalı pideye bıraktı nihoha.

ayrıca beni yanık yemekler ve üşengeçlik sonucunda açlıktan ölmekten kurtaran "kebapçı başak sofrası" na burdan teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliriiiim..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

valla dominos un pizzası, burger' ın hamburgeri, arby' s in patatesi, mc donald's ın dondurması.

büfe olarak da yaziim bari.
1. etiler marmaris büfe. ('abi 4 dilli amerikanlı 2 ciğer amerikanlı 2 de limonata alıcam ben. gelince zile basmasın ama arkadaş evdeki herkes uyuyo ben camda bekliyorum.')
2. mercan büfe[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Hamburger:
Burger King
Arbys

Pizza:
Pizza Hut
Adam s Pizza

Chinese: İyi olsunda ne olursa olsun :)
Bunun dışında kuru pilav, döner pilav, kokoreç, mantı (o da artık fast! istiyorsun hemen geliyor valla), kumpir, kumru...

Acıktım!!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...