Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 burger dominos[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kfc ve burger ohhss miss...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Abi Çanakkale'de Köfteci Mümin,Pizzaria Di Napoli,Can Burger. Hepsinde ayrı ayrı tadılmalıdır.Kokoreç,döner isteniyorsa feribotların oradaki büfelere göz atmak gerekir.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Patsos Salsa Tek Kfc Arby's Pizza Hut ...[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kfc ile pizza hut arasindaki fark,kfc'de doymadigin halde 10 milyon veriyorsun..Zamani icinde pizza hut'a gidersen sinirsiz pizza 5.750'e aliyorsun...Eger eve servis yaparsan, iki buyuk pizza + 1 lt kola 25 milyona geliyor..Ki bu yaklasik 3-4 kisiyi hayli hayli doyuruyor.. (Eve serviste 2. pizza bedava geyigi, yoksa 45 milyon :) )[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Arby's muhteşem gerçekten. Beef n' Chedar... Burger King ise en çok yediğim yer. BigKing XXL Mega Menü alıyorum doymak bilmiyorum. Pizza'larda ise son zamanlarda hep Little Ceasar yiyorum. Nefis Kenar yaptırdım mı o köşelerinin içindeki erimiş kaşara doyamıyorum off. Ondan evvel Domino's yerdim. O kadar çok yerdim ki promosyon falan olmadan extra hediyeler getirirlerdi. Telefonu açardım sesimi tanırlar direk "getiriyoruz" derlerdi :). Pizza Hut ise bence tamamen bozdu. Tad alamıyorum. KFC ise bana göre orta derece bir yer. Yani extra bir tad alamıyorum. 1. Arby's 2. Burger King 3. Little Ceasar[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben kendimi fikrimi de söliim herkes sıralama yapmış ben de sıralama yapiim: 1)kentucky fried chicken 2)pizzahut 3)burger king 4)mcdonalds[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 subway cookielerine baylıom her gdişimde 20 dene cookie yyom[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 heralde bonkıraşırla benden başka subway sven yoq[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aaxel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 1-Bizim İSmail Abinin Yeri 2-Best Of Köfte 3-Dürümbüs 4-Tatlıses Kebap[signature][hline]Keep Walking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: SwZ, 02 Haziran 2004 21:08 tarihinde demiş ki: cookie Yeah[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Aaxel, 02 Haziran 2004 21:41 tarihinde demiş ki: 1-Bizim İSmail Abinin Yeri 2-Best Of Köfte 3-Dürümbüs 4-Tatlıses Kebap heyt be yürü :lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 1) Pizza Hut 2) McDonalds 3) KFC aslında gerek pahalı diye, gerek sağlıksız diye, gerek kilo yapıyor diye hiç gitmiyorum fastfood'lara. ama en sevdiklerim sırasıyla böyle. pizza hut'ın pizzalarına hayranım ne yazik ki. hem pahalı hem kilo veriyor ama. arkadaş grubuyla gidip sınırsız menüden yemek mükemmel bir şey. 7 milyondu en son (geçen sene yedim en son eheh). hele inönü caddesindeki yerde çok sık çıkarıyolardı pizzaları, 10 kişi gidince bile beklemeden ve çeşit çeşit yiyebiliyordunuz. mcdonalds'ın hamburgerlerinin ve patateslerinin hastasıyım. burger king'e alışamadım bir türlü.. whooper mıdır nedir hiç kesmiyor beni, ama mcdonalds'ın hamburgerlerinde bir sos var, nedir bilmiyorum, çok güzel bir tad veriyor. tabii verdiği göbek de ayrı. kfc ise bana göre harika. hem tavuk seviyorum, hem acı hastasıyım. ama çok pahalı (almanyada çoooook ucuz süper!!!). gerçi hot wings'in acısı falan beni kesmiyor extra acı almak zorunda kalıyorum. burda salı günleri 5 hot wings 2 euro. dehşet ya. (almanyada normalde yemeklerin türkiyeye göre 3-4 kat pahalı olduğunu da düşünmek lazım).[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Haziran 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hiçbirini sevmiyorum.. Türk yemekleri çok severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şampiyon Kokoreç ve mahallemize gelen kokoreççi amca..(çok ciddiyim)[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Forever " Osman'ın Yeri "[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 en iyisi mcdonalds en çok yediğim dominos çünkü evimin önünde[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mandoo, 07 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Şampiyon Kokoreç ve mahallemize gelen kokoreççi amca..(çok ciddiyim) he bide ne zaman kuruçeşme yada etilerden eğlenceden dönsem şampiyonda köfte yerim :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kokoreç, midye tava, sokaktaki midye dolmacılar, balık ekmek,dürüm, temiz gözüken heryerde. bi de para batmışsa ve karnım açsa dominos tan söylüyorum ama o da yerini ağır ağır kavurmalı pideye bıraktı nihoha. ayrıca beni yanık yemekler ve üşengeçlik sonucunda açlıktan ölmekten kurtaran "kebapçı başak sofrası" na burdan teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliriiiim..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla dominos un pizzası, burger' ın hamburgeri, arby' s in patatesi, mc donald's ın dondurması. büfe olarak da yaziim bari. 1. etiler marmaris büfe. ('abi 4 dilli amerikanlı 2 ciğer amerikanlı 2 de limonata alıcam ben. gelince zile basmasın ama arkadaş evdeki herkes uyuyo ben camda bekliyorum.') 2. mercan büfe[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 davayı sattım ben liste biraz değişti hehe 1-mc donalds 2-little ceasars 3-burgerking 4-dominos[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Annemin yaptığı yemekleri tercih ediyorum..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hamburger: Burger King Arbys Pizza: Pizza Hut Adam s Pizza Chinese: İyi olsunda ne olursa olsun :) Bunun dışında kuru pilav, döner pilav, kokoreç, mantı (o da artık fast! istiyorsun hemen geliyor valla), kumpir, kumru... Acıktım!!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hepsi iğrenç, genetik, bozuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar