Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 uaeha piramitte wardı:)Kucukken bende vurudum da bu işlerin yaşıyok yaşı olsaydı bılgısayarda oynanmazdı demi;)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yukardada yazılmış gerçi ama benimde favori mekanlarım cafe antre ve kahve bahane. çok hoş ortamlar ve etrafındaki insalrda iyi. canlı müzik loş ortam istersen çok üpser olmasada akmarın karşısında bi yer var. orayı tavsiye ederim. ve hala duruyomu bilmiyorum yine öle süper olmayan bodrum bar vardır. dershane zamanı zorla götürülürdük[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 falla izmirde olsan arka sokak cafeye git sıcak çikolatanı iç derim.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bence gıt taksım'e kızı saglam eglendır gezdır hosuna gıder heralde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ya bu baslık ılahı gucler tarafındanmı yollandı nedır? Istanbulda bı kız arkım var ve subat tatılınde onun yanına gıtcem..ıstanbulu hıcmı hıc bılmıyorum(pekı nasıl kız arkın oldu demeyın ucarım burdan)ıstıklal ve taksımde (bakın ıstanbulu bılmıyorum dedım ıkısıde aynı yer olabılır ne bılıyım cehalet ıste)bıldıgınız sevgılı mekanları varmı..gece bar olayını ayarlarımda,gunduz vaktı sevgılımle capuccıno ıcılcek guzel bır yer arıyorum anlıycagınız pls help ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ortaköy'e gidin bi çaybahçesinde oturun işte tavla falan oynayın, bilmiyosa öğretirsin. sende bilmiyosan öğrende git :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 evine :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------||---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----||Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Dragonutopia, 15 Aralık 2004 10:41 tarihinde demiş ki: Ya bu baslık ılahı gucler tarafındanmı yollandı nedır? Istanbulda bı kız arkım var ve subat tatılınde onun yanına gıtcem..ıstanbulu hıcmı hıc bılmıyorum(pekı nasıl kız arkın oldu demeyın ucarım burdan)ıstıklal ve taksımde (bakın ıstanbulu bılmıyorum dedım ıkısıde aynı yer olabılır ne bılıyım cehalet ıste)bıldıgınız sevgılı mekanları varmı..gece bar olayını ayarlarımda,gunduz vaktı sevgılımle capuccıno ıcılcek guzel bır yer arıyorum anlıycagınız pls help .. daha ne istiyosun yaw kız gezdirsin seni işte.. nasılsa bilmiyon istanbulu, oralıda değilsen kız biyerler bilmeni beklemez herhalde de mi?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
Zikacu1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 artık heryerde bulabıleceğın nargıle kafeler Gıt tütture tütture muhabbet edersınız ıste. amacın farklıysa bılemıcem :P[signature][hline]Arkadaslar hazırmısınız?? Daha guzel ,daha mutlu ,daha adil ,sewgı dolu bır dunya ıcın ,barıs ıcın, ınsanlık ıcin BATSIN BU DUNYAAAA
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 berkay sen sus zaten nickin de itici Zikacu da neymiş pöh.. kadıköydeki cafelere takılcam bu arada...tatilya felan hiç kasamam...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Zikacu1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Tatilya rlz olm sen kıza sahılde cay we sımıt arası peynır ısmarla banklarda oturur yersınız sımdıden afıyet olsun...[signature][hline]Arkadaslar hazırmısınız?? Daha guzel ,daha mutlu ,daha adil ,sewgı dolu bır dunya ıcın ,barıs ıcın, ınsanlık ıcin BATSIN BU DUNYAAAA
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: 26ee140, 15 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki: ortaköy'e gidin bi çaybahçesinde oturun işte tavla falan oynayın, bilmiyosa öğretirsin. sende bilmiyosan öğrende git :) Bizim bir arkadaş yapmıştı bunu, kızla daha ilk buluşmasında. Ha sonra kızı 5-0 yenip tavlayı koltuğunun altına verince... Neyse devamını anlatmasam daha iyi...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 konu tam konu dışı:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi oyun sunucularına WebHosting sponsorlugu.. --- --- --- --- --- --- KJ.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Killjoy sendende bişi kaçmıo ha :-)[signature][hline]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Dogru yaa..soylerım kıza nereyı ıstıyosan gotur derım..para benden cıkcak nasılsa..bosuna gerılmısım o kadar..eywallah boyz..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 walla hem daha karizmatik olur prensesim sen nereyi istersen oraya gidelim bu kadar basit bu kadar dert etmeye gerek yok ;)[signature][hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 beyler veya bi barı kapatalım...paticik tekiler barmen garson felan olsun..ben girdimmi meraba gökhan bey bugün nasılsınız felan ayağı çekin... :D kız anında aşık olsun...dükkanı kapattım ayağına..birinizde arka fonda keman çalsın...süper![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Rewendor, 15 Aralık 2004 17:08 tarihinde demiş ki: said: 26ee140, 15 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki: ortaköy'e gidin bi çaybahçesinde oturun işte tavla falan oynayın, bilmiyosa öğretirsin. sende bilmiyosan öğrende git :) Bizim bir arkadaş yapmıştı bunu, kızla daha ilk buluşmasında. Ha sonra kızı 5-0 yenip tavlayı koltuğunun altına verince... Neyse devamını anlatmasam daha iyi... Çok iyi etmiş ahaha öldüm bittim bittim ben ya. walla arkadaşının ellerinden felan öp benim için.[signature][hline]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Mandooo, 15 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki: beyler veya bi barı kapatalım...paticik tekiler barmen garson felan olsun..ben girdimmi meraba gökhan bey bugün nasılsınız felan ayağı çekin... :D kız anında aşık olsun...dükkanı kapattım ayağına..birinizde arka fonda keman çalsın...süper! tamam ama pahalıya patlar ;)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Mandooo, 15 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki: beyler veya bi barı kapatalım...paticik tekiler barmen garson felan olsun..ben girdimmi meraba gökhan bey bugün nasılsınız felan ayağı çekin... :D kız anında aşık olsun...dükkanı kapattım ayağına..birinizde arka fonda keman çalsın...süper! Onun yerine kız kulesine götür daha iyi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hade beyler yeni bi buluşma stili...hem buluşup hemde bi kardeşinize yardımcı olacaksınız... herkes ortak olsun kapatalım kız kulesini...hadee!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oha adamdan kız kulesine çıktı. Evladım ben kız kulesini kapat demiyorum, barı kapatmak yerine, kız kulesinde normal bir yemek yiyin diyorum. Bre az sakin ol[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 iyi de çok tuzlu olur o :D yemes...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Öne çıkan mesajlar