Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Daha yeni tanışıyorsanız önce bowlinge ya da eğlenebileceğiniz bir yere götür ordan kafeye falan götür derim ben.Direk cafe falan yaparsanız o ilk andaki utangaçlık falan bayağı zorlar sizi.İlk buluşmanızdaki gibi patlamasın.Sinemaya sakın gitmeyin bu arada.Boşuna vakit kaybı olur sizin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya sizi taıştıranlar falmda gelsın muhabbet olur çıkana kadar tkaılın çıktıkrtan sonra saden vakıt gecer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sonrada gel bize anlat :D[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ben kızla hep moda kırıntıya giderim yani genellikle orda oluruz :) bi de karısık tabak yersin ohh miss.[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 zaten bi dahaki buluşmaya beni onla tanıştıran kız ve kızın abisi (eski arkadaşımdır...) de gelcek...geyik olacak yani...eğlence fikri doğru ya cafe felan ikinci buluşmadan patlamasın..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Şimdi direk cafey giderseniz iki taraf da sıkılacak muhabbet ve kaynaşma ortamı olmayacak.Sen eğlenceli bi şeyler bi aktivite falan bulursan daha rahat kaynaşır ve alışırsınız birbirinize.Daha sonra cafede falan da muhabbete rahat girersin.Sen beni dinle,bir şey biliyoruz ki yazıyoruz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 18 yas sorununuz yoksa Arkaoda derim. Rexx'in yanindan giren barlar sokaginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 benim yaş 17 onun 16...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ayy, minicik :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Kız'a göre değişir. Kankaysa bir bara gidilebilir mesela. Ne olacağı belli değilse bir bara gidilebilir mesela. Kız arkadaşsa bir bara gidilebilir mesela. One Night Stand'se zaten büyük ihtimalle bardan bulursunuz, o yüzden eve gidersiniz. Yengeç burcu için bu hafta ki tahminim ise, bu hafta 2 kere hapşıracaksınız.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya böyle rahat rahat kaynaşılacak,belirli bir geçmiş yaşanmış kız arkadaşla gidilbilecek nargile kafe vb yerler de söyleseniz..ben de ekstra bir topik açmak zorunda kalmasam..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Cthulhu_, 14 Aralık 2004 20:12 tarihinde demiş ki: ya böyle rahat rahat kaynaşılacak,belirli bir geçmiş yaşanmış kız arkadaşla gidilbilecek nargile kafe vb yerler de söyleseniz..ben de ekstra bir topik açmak zorunda kalmasam.. Kadıköy mü?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 internet kafeye götür cs oynat bide stres atsın :D[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 söylenen yerlerden bikaçı hakkında bi daha yorum yapayım: mosquito güzeldir ama Cafe Antre varken mosquito'ya gidilmez. Mask kapandı, serüvenci oldu. Rex'ten aşağı inip migrosa doğru gidildiğinde Oyun Atölyesi diye bir yer var, güzeldir. Alt katı tiyatro aynı zamanda. Karin Pub iyidir, yine Rex'in bi alt sokağında Levi Şarap Evi diye bi lokanta olması lazım, 1. sınıftır tavsiye edilir. :P ben yine de Cafe Antre derim, müziği iyi, hizmeti iyi, işletenler iyi. menüsü 4 ytl 14+ ytl arasında değişiyor. Ama kızla gidiliyorsa kalabalık olmadığı bi anın yakalanması tercih edilir :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yaşa bakılınca lunaparka gidin daha iyi[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 aa evet Viktor Levi nin şarapları ve yemekleri çok güzeldir ama sirtaki fln çalıo eheh[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: xueshen, 14 Aralık 2004 21:12 tarihinde demiş ki: yaşa bakılınca lunaparka gidin daha iyi sen o yaşta lunaparka gidiyodun heralde hala ? lmr[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arkadaşlar bu arada dipnot; liman kahvesinin katlarının unoffical bir dağılımı vardır, en alt güverte katı grupla gidiliir yenir içilir oturulur orta kat daha hatun kişyle oturulacak ya da ufak grupla sakin sohbet ortamıdır, üst kat çok dumanlıdır genelde sefkililer oturur, daha ortamdır... sefkili potansiylei olan ahtunlarla gidecekler orta katı tercih etmeliler. liman kahvesi müdavimi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 beni kızla tanıştıran arkadaşla konuştum...kız öyle eğlenceli yerleri seven tipde değilmiş...yeni tanıştık bu arada tekrar hatırlatıyorum...c.tesi buluşcaz sanırım...sinemaya gidilmicek bu kesinleşti...eğlence değilde cafe tarzı bişi olucak...şimdi verilen tavsiyeleri tekrardan okuyodum bi kaç kere bunu bi de diğer arkadaşlara danişiym :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 edit:konu başlığıyla alakasız ve sinirle yazılmış olduğu için silinmiştir. Cafe Antre iyidir. Müzik, dinlence, yemek. Hepsi bi arada, O la la :P [Bu mesaj ReaperXS tarafından 14 Aralık 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tamam kızı liman kahvesine götürmen lazım, janjanlı değil fiyatları normal ve en önemlisi müzik çalarken kıza sesini duyurmak içn bağırmak zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Bıshop, 14 Aralık 2004 21:50 tarihinde demiş ki: said: xueshen, 14 Aralık 2004 21:12 tarihinde demiş ki: yaşa bakılınca lunaparka gidin daha iyi sen o yaşta lunaparka gidiyodun heralde hala ? lmr ben hala lunaparka giderim :) hem sevgilinle gidince daha güzel hele tatilya bambaşka[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bu kadar güzel kıvrılamaz tebrik ederim[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 eh :) ama harbi iyi fikirmiş ne bliim sevgilisiyle gidip timsahların kafasına 'vee' diye vurabilir tatilya güzel yer :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 evet tatilyaya götürün birde tam bilet alın takın kollarınıza gezin öle kardeş kardeş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar