Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızla Gidilesi Mekanlar

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Daha yeni tanışıyorsanız önce bowlinge ya da eğlenebileceğiniz bir yere götür ordan kafeye falan götür derim ben.Direk cafe falan yaparsanız o ilk andaki utangaçlık falan bayağı zorlar sizi.İlk buluşmanızdaki gibi patlamasın.Sinemaya sakın gitmeyin bu arada.Boşuna vakit kaybı olur sizin için
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bi dahaki buluşmaya beni onla tanıştıran kız ve kızın abisi (eski arkadaşımdır...) de gelcek...geyik olacak yani...eğlence fikri doğru ya cafe felan ikinci buluşmadan patlamasın..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi direk cafey giderseniz iki taraf da sıkılacak muhabbet ve kaynaşma ortamı olmayacak.Sen eğlenceli bi şeyler bi aktivite falan bulursan daha rahat kaynaşır ve alışırsınız birbirinize.Daha sonra cafede falan da muhabbete rahat girersin.Sen beni dinle,bir şey biliyoruz ki yazıyoruz;)
Sosyal ağlarda paylaş

Kız'a göre değişir.
Kankaysa bir bara gidilebilir mesela.
Ne olacağı belli değilse bir bara gidilebilir mesela.
Kız arkadaşsa bir bara gidilebilir mesela.
One Night Stand'se zaten büyük ihtimalle bardan bulursunuz, o yüzden eve gidersiniz.

Yengeç burcu için bu hafta ki tahminim ise, bu hafta 2 kere hapşıracaksınız.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Quid vesper ferat, incertum est...
Sosyal ağlarda paylaş

ya böyle rahat rahat kaynaşılacak,belirli bir geçmiş yaşanmış kız arkadaşla gidilbilecek nargile kafe vb yerler de söyleseniz..ben de ekstra bir topik açmak zorunda kalmasam..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Baba parası değil alın teri!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 14 Aralık 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
ya böyle rahat rahat kaynaşılacak,belirli bir geçmiş yaşanmış kız arkadaşla gidilbilecek nargile kafe vb yerler de söyleseniz..ben de ekstra bir topik açmak zorunda kalmasam..

Kadıköy mü?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

söylenen yerlerden bikaçı hakkında bi daha yorum yapayım: mosquito güzeldir ama Cafe Antre varken mosquito'ya gidilmez. Mask kapandı, serüvenci oldu.
Rex'ten aşağı inip migrosa doğru gidildiğinde Oyun Atölyesi diye bir yer var, güzeldir. Alt katı tiyatro aynı zamanda. Karin Pub iyidir, yine Rex'in bi alt sokağında Levi Şarap Evi diye bi lokanta olması lazım, 1. sınıftır tavsiye edilir. :P
ben yine de Cafe Antre derim, müziği iyi, hizmeti iyi, işletenler iyi. menüsü 4 ytl 14+ ytl arasında değişiyor. Ama kızla gidiliyorsa kalabalık olmadığı bi anın yakalanması tercih edilir :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Sosyal ağlarda paylaş

aa evet Viktor Levi nin şarapları ve yemekleri çok güzeldir
ama sirtaki fln çalıo eheh[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu arada dipnot;

liman kahvesinin katlarının unoffical bir dağılımı vardır,
en alt güverte katı grupla gidiliir yenir içilir oturulur
orta kat daha hatun kişyle oturulacak ya da ufak grupla sakin sohbet ortamıdır,
üst kat çok dumanlıdır genelde sefkililer oturur, daha ortamdır...

sefkili potansiylei olan ahtunlarla gidecekler orta katı tercih etmeliler.

liman kahvesi müdavimi,
Sosyal ağlarda paylaş

beni kızla tanıştıran arkadaşla konuştum...kız öyle eğlenceli yerleri seven tipde değilmiş...yeni tanıştık bu arada tekrar hatırlatıyorum...c.tesi buluşcaz sanırım...sinemaya gidilmicek bu kesinleşti...eğlence değilde cafe tarzı bişi olucak...şimdi verilen tavsiyeleri tekrardan okuyodum bi kaç kere bunu bi de diğer arkadaşlara danişiym :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 14 Aralık 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 14 Aralık 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
yaşa bakılınca lunaparka gidin daha iyi

sen o yaşta lunaparka gidiyodun heralde hala ?
lmr

ben hala lunaparka giderim
:)
hem sevgilinle gidince daha güzel
hele tatilya bambaşka[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...