Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Pipo & Elo adıyla tanınan fransız iki kardeşten oluşan grup, Dream theater'ın parçalarının akustik coverlarını yapıyor. Çok!! başarılılar http://pipoelo.free.fr/music.html bu siteden şarkıları bedava indirebilirsiniz. Bir şarkı indirecekseniz A Mind Beside Itself'ı indirin.... gerçekten çok hoş. 3 Temmuz konserinde olanlar için, Intermissionda çalan akustik As I Am'in sahipleri bu tipler...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 http://pipoelo.free.fr/music.html kolay tık[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mükemmel bir Erotomania...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 uzun zamandır ne yapacaklar acaba diye beklediğim takipçisi olduğum pipo&elo dream theater'ın scenes from a memory albümünü full çalmış koymuş siteye.artık bikaç yıl bişey yapmazlar diye tahmin ediyorum.bu yeter zaten bize.çok sevindim ben(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çok iyiler bende hatırlıyorum konserden bunları ama kim olduğunu bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Regression'un girişindeki konuşmayı fransızcaya çevirmiş adam, fransızların bu ingilizce konuşmama inadına fitil oluyorum =) şarkıyı da mı çevirdi diye korkmadım değil bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuşamıyorlar ki . Zö bös iz cömingk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ne bileyim abi, jöaöhödösösa diye girince fransızcadır herhalde dedim öyle =p Ama çok kaliteli gerçekten, adama dallama falan dedim başta da geri aldım sonra sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Griswold said: Regression'un girişindeki konuşmayı fransızcaya çevirmiş adam, fransızların bu ingilizce konuşmama inadına fitil oluyorum =) şarkıyı da mı çevirdi diye korkmadım değil bir an. +1 gris im=) ama başarılı coverlar ya. ben beğendim şahsen ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 fatal tragedy çok başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu sabah indirdim Scenes From A Memory albümün. tek kelimeyle nefes bir iş çıkarmışlar! Hele davulcular için bulunmaz bir fırsat bu kayıtlar. Davul olmadığından kendi davulunu çalmak bambaşka bir zevk veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hakikaten cok iiler saygı ve sevgiylen dinlioruz kendilerini..ayrıca belirteyim about the crash i cok basarılı buluorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar