Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ömrümde dinlediğim en başarılı cover grubu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pipo & Elo adıyla tanınan fransız iki kardeşten oluşan grup, Dream theater'ın parçalarının akustik coverlarını yapıyor. Çok!! başarılılar

http://pipoelo.free.fr/music.html

bu siteden şarkıları bedava indirebilirsiniz. Bir şarkı indirecekseniz A Mind Beside Itself'ı indirin.... gerçekten çok hoş.

3 Temmuz konserinde olanlar için, Intermissionda çalan akustik As I Am'in sahipleri bu tipler...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
uzun zamandır ne yapacaklar acaba diye beklediğim takipçisi olduğum pipo&elo dream theater'ın scenes from a memory albümünü full çalmış koymuş siteye.artık bikaç yıl bişey yapmazlar diye tahmin ediyorum.bu yeter zaten bize.çok sevindim ben(:D
Mesaj tarihi:
Regression'un girişindeki konuşmayı fransızcaya çevirmiş adam, fransızların bu ingilizce konuşmama inadına fitil oluyorum =) şarkıyı da mı çevirdi diye korkmadım değil bir an.
Mesaj tarihi:
Griswold said:
Regression'un girişindeki konuşmayı fransızcaya çevirmiş adam, fransızların bu ingilizce konuşmama inadına fitil oluyorum =) şarkıyı da mı çevirdi diye korkmadım değil bir an.

+1 gris im=)
ama başarılı coverlar ya. ben beğendim şahsen ya..
Mesaj tarihi:
Bu sabah indirdim Scenes From A Memory albümün. tek kelimeyle nefes bir iş çıkarmışlar!

Hele davulcular için bulunmaz bir fırsat bu kayıtlar. Davul olmadığından kendi davulunu çalmak bambaşka bir zevk veriyor :D
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...