Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raidlerdeki son pişmanlık

Absolut

Öne çıkan mesajlar

valla bugün de xroads'da katıldım bir raide, artık ilk önce grileri kesiyorum flagged iseler. ben 60 hunterı haklamak üzereyken 24 şaman frost shockladı, (nasıl resist edemediysem maşallah anlayabilmiş değilim) kovala kovala anam ağladı iki saat kovaladım. "düşmanın kara karınca bile olsa küçümsemeyeceksin" demişler..

ha ama flagged değillerse /hi, /silly yapıyorum savaşın ortasında bile, çarpışma duraklamışsa dansettiğim bile oluyor.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

horde territory ama zaten pve sunucusunda ben adamın şehrine bile girsem bana saldıramıyor flagged olmadıysam. (tabii guardlar saldırıyor hemen yerine göre lvl 40 olsalar bile diplerine gelirsem) ama zaten 60'ından 17'sine kadar ne kadar adam varsa hepsi 2500'lük mortal strike çeken elite'in yanında. dün 10 kişi kadar xroads'ı kuşattık gene, ancak o elite bizi kovalamaya başladığı zaman çıktılar da dövüştüler. bizdeki warrior ve rogue'lar hep şehrin içine girip orada öldürdü adamları.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 08 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
said:
Hammerheart, 07 Temmuz 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
pis adamlar 43üm diye Darnassus raidine almadılar beni :D
FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue

o_O...

Evet Disappear Shamanımın adı Disaster olduu için bana dis diyor arkadaşlar bende bari öbür charında adı dis ile başlasın dedim sözlükten onu buldum heh senden görmedim yani :D[signature][hline]FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...