Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben dahil kimler geliyor bakalım fest'e? Patiden gelenlerle ufak bir bulusma ayarlıyalım gündüz söyle şen şakrak eglenelim festival alanında... Ne dersiniz ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Jester Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben geliom walla, in flaymeeeeeeeez!!![signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ehehe kaçarmı ya ordayız tabi yanıcaz valla cayır cayır....in flames var ya :)[signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!!
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Abi o zaman hepimiz toplanalım ilk gün kamp alanının orda böyle soframızı kuralım cimlerde biralarımızı dikelim kafalarımıza muhabbetimizi edelim diyorum konser baslıyana kadar ne dersiniz? Kimler geliyo? p.m atsin.. msn: [email protected][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ben geliom[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Slayer, Overkill, IN FLAMES (ALLAH ALLAH), To die for alev (super afis hatasi ahah), ve güzeller güzeli kraliçemiz doro ablamız.. Gelmemmi festival bittikten sonra 3 gün daha yatcam orda.. Ne demiş atalarımız. Our blooded trace.. The Jester Race[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende gelicem in flames we trust ama dur bakalım *!şüphelidir*[signature][hline]beş hececiler H.B.E10 Temmuzda!
turko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben ve kfg VIP olarak geliyoruz :).[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 vip olarak geldiinizi sölemeyi iyiki unutmamaışsın. çok öenmli bi hata yaprdın yoksa,seniden "bizden" sanardık. aman aman. bende orda olacaım,isterseniz görüşürüz[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Valla ben kendim VIP olduum icin biletimin vip olmasına gerek yok. ne dedim ben ya.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 gelicez tabi. çadırda kalamıycam ama heralde hergün gidip gelicem ama in flamese gidemeyebilirim.. zaten overkill-slayer için gidiyorum.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 arkadaşlar ilk gün bulusuyormuyuz kamp alanında konser baslıyana kadar cekeriz kafaları tüm pati ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
glamdring_S Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bizde( Natural, Batilc, ve Ben olmak üzere) geliyoruz beyler herkeze şimdiden iyi eğlenceler...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Liste boyle su an yanlışım varsa duzeltin :) Mayhem Jester Moonfall Chuck Spirit Crusher Einherjer Heffer turkı kfg shapshal glamdring_s Natural Baltic[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet bu gelicek olanlar ilk gün kamp alanında bulusucaz, tabi bulusmak isterseniz =) Saat: 13.00 da Gündüz Cuma günü bulusuruz. Biralarımız ı alıp gölge bir yere cöktükten sonra hoş neşir muhabbetin ardından kaynasırız.. Bana cep telefonundan ulaşmak için: 0535 85 85 323 veya 0555 561 56 07 İsmim Hakan. =) Liste tekrar bu: Mayhem Jester Moonfall Chuck Spirit Crusher Einherjer Heffer turkı kfg shapshal glamdring_s Natural Baltic[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
requem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 SLLLLAAAAAAAAYYYYYYYYYYERRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Penthesilea'da gelir :([signature][hline]
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Gelmezmiyiz? Ben ve Mirluin de geliyoruz=) In Flames We Trust.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aa siz organizasyon yapıp gitmişsiniz, benim o sırada internetim kesikti, yoksa orda buluşabilirdik. neyse sağlık olsun[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Öne çıkan mesajlar