karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gerekenler [li]konu mankeni[/li] [li]pati yonetim alanına giriş izni[/li] [li]internet (min 14400 kbps)[/li] [li]internet browser (IE tavsiye edilir)[/li] öncelikle konu mankenimizi seçiyoruz, hmmfs ben sharkyi sectim zira yazması kolay, siz başkasını da secebilirsiniz. sonra yonetim bölümüne ilerliyoruz, konu mankenimizin adını yazıyoruz ok cizip yanına ok yazdıgım alandan alandan, yetki seviyesini "yörünge dışı" olarak belirliyoruz. burası önemli arkadaslar, burada farklı bir yetki secimi, geri döndürülemez sonuçlara gebe olabilir. üye bilgilerine girip gelecege not dusuyoruz, zira banlanan kişi genelde [email protected] adresine email atıyor ben niye yorungenin dısındayım diye. diger admin arkadaslar buradan bakıp cevap yazabilsin diye. lütfen buradaki not kısmını kısa ve öz olarak tutalım. hepsi bu kadar. yarattıgımız yeni model sharkye bakıyoruz: hmmfs, yakıştı valla, yörünge dışı seni. [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience![Bu mesaj karakedi tarafından 01 Temmuz 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nefis oldu be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Haha Süfer süfer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Çok güzel olmuş, ellerine sağlık...[signature][hline]Kuzgun' dum ben.... Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan sonraki röportajında demiş ki: Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 guzel olmuş[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Op verin bana böhü.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hocam hocam! *parnak kaldırır* peki kendini yörünge dışına şutlayacak bir genel yönetici ne yapmalıdır? ama şimdi ben anlamam öyle iki kelimeyle. mümkünse resimli olarak kendi üzerinde göster, herkes son kez seni şöyle genel yönetici olarak görsün :D *sonuçlarını görmek üzere sırasına oturur*[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 herşeyim tamam pati yönetime girme yetkim yok nasıl bulucz? =)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yazıcıoğlu'nda var sanırsam.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eheh süfer :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hehe=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 zuahaha[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 löl[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 haha süper =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mükemmel bir tutorial :-P Benim çektiğim screenshot Karakedinin çekmeyi unutup benimkini crop ettiği screenshot. Yanlız hiç uyanmadım sanmayın. Filenameyi bile değiştirmiş crop etmiş. Ama "b" harfiden tanıdım.[signature][hline]http://www.kafamgirsin.comEn son tutorialım. Tank korozyonu önleme.[Bu mesaj Chemical tarafından 01 Temmuz 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 not: bu program yapılıırken hiçbir üyeye zarar verilmemiştir.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ordaki "gorunSÜN" ün hikayesi nedir :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kolaymış aslında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pati admin yetkılı ıstıyenler ghost1987 ıle konusabılırler bide şey areamasterz olmak ısteyen genclere onerıler beklıyoruz grand admın[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hahah süper.. peki bunu pratiğe dökebilir miyiz :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eueuheh süper olmuş (tabi bu konunun dışında olduqum sürece ehmm)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Harika olmuş ellerine sağlık :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 lol iyiymiş. ama o renkler ne öyle ya admin sayfalarının, hiç beğenmedim valla buralar ne güzel turuncu turuncu.admin sayfaları theme e göre değişiyor mu ? değişiyorsa o theme in nesini seviosun ? hehe. bu mesajdan sonra ortadan kaybolursam bilin ki karakedi yaptı[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 oho çok uzunmuş bu. banlama button'u isteriz. göremesek bile istiyoruz, çünkü pepsi içiyoruz. öğe.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ama benim tüm hayallerim yıkıldı? hep şöyle bir şey hayal etmiştim: bimemkim üyelik özellikleri işte arada bürokratik şeyler vs vs yörünge dışına uçurulsun mu? evet hayır gitti bütün karizmanız valla. hemen gidip konu dışında "cenirl mestırz is şöyle böyle" diye konu açacağıım.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar