Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+50 Lvl vs Mage = Fire resist ?

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

bak ben bi fire mage ezdim madem ezmekten açıldı adamın hayalleri kurudu.

Duel'e başladık ya.İzin veriyorum arkadasın beni poly yapmasına.
Yaptı polysini bastı üstüne pom'u fireball u cast ediyo.
Zart cıkardı fireball u harika bir zamanlamayla ardında Pyro yu bastı.Yalnız dikkat daha fireball la pyor bana ulaşmadı.
Ben kuzuyum oralarda otluyorum birden carttadanak basıyorum block...Bende ne yazdı IMMUNE ...Aaaa fire mage de mana yok pom da yok mom da yok.falan da filan.Çık block dan cs le poly yap arcane le
falan filan[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?

[Bu mesaj Eternal tarafından 06 Temmuz 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:

Zart cıkardı fireball u harika bir zamanlamayla ardında Pyro yu bastı.Yalnız dikkat daha fireball la pyor bana ulaşmadı.
Ben kuzuyum oralarda otluyorum birden carttadanak basıyorum block...Bende ne yazdı IMMUNE ...Aaaa fire mage de mana yok pom da yok mom da yok.falan da filan.Çık block dan cs le poly yap arcane le
falan filan

zaten ben sana ilk fireden sonra atarım 2. cs yi ondan sonra gelir pom + pyro mrk etme 2. sen beni shee yaptın fb + fireblast + arcane kullanacagın zaman benim cs olmicakmı sence ? bence o duel cok uzar :D haa mana potion var critine var evocation var :D varda var..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 06 Temmuz 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
said:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.

imza arayan var mi?

dur ekliyorum :DD[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:

falan filan

bak güzel hoş sölüyosun fakat şöle bişey warki farkındaysan.. sen bu dediyini dogru yaptıgın zaman ben her halukarda sana bi fireball atmış olucam ve sen naapmıiş olucaksın sadece kaçmış.. yani Sen defans yapıosun ben saldırıyorum..

ben o comboya insta kill dedim fakat elbette bunun resisti i war.. ama genel olarak konuştum 15-20 taneden 1 taneside resistlesin canım sorun diil...[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom
Brootherhood Of Alliance[gm]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar fazla oynamadınız zannedersem mageleriniz ile?
15-20 fire spell mi cast ediyorsun sen bir duelde?

Fire mage genelde 2 veya 3 skilline güvenir duellarda. PoM & Pyro birincisi ve en sık kullanılanıdır. Bazıları büyük hata edip Arcane Power'da kullanılarlar.

Ancak dediğimiz gibi bunları ancak bir kere kullanabilirsiniz bir duelda. Iceblock açtığında bir frost mage, bunların hepsi boşa kullanılmış olacak. Bununla beraber, Frost mage'in ise bütün güvendiği büyüleri hala hazır olacak.

Gerisini siz düşünün.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

abiler.. şimdi ikinizde iyi oyuncularsınız.. duel de veya raid de iyi olan kazanacak.. ama firenin verdiği hasar yüksek oldugu için avantajlı.. bu avandajı ice block ve ice barrier çok düşürüyor o yüzden elimden glediğince hızlı olmam gerek frost u yenmek için sanırım.. dimi ??[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Sosyal ağlarda paylaş

4 betada fire mage oynadım. Malüm rogue ile oynarkende mageler ile alakadar oluyorsun. Duel harici frost mage slow kessin pls. Adamın dotu yok be vanish atsan öyle AE atayımda çıksın diye bakacak. Rogue gibi stealth özelliğiniz olmadığından "dur ben stealth bekleyim 1 dakika sonra cooldown bitiyo" da diyemezsiniz :)
Ama tabi normal serverda mage açsaydım yine ( aklıma tükürüyüm açmadım zaten) Frost olmak zorunda kalacaktım MC&Onyxia için.
Bu keneflerin hepsi normalde fire dı zorunlu Frosta dönünce frost iyidir diyip kendilerini avutuyolar :)

Surrival = Frost
Fastkill = Fire

Zaten Chill effectlerinede nerf gelecekPek bir olayı kalmayacak frostun.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

he alin işte canlı tanık geldi
Malibu konuş evladım.
Fire ken 30sn de indiriyodum
Frost ken 1dk 30sn de indiriyorum.
Tabi bide şunu düşün perception denilen olay var biz humanlarda.Fire mage seni perception sın slow alsın pls.
Sen beni örnek alma olm postlarına.Ben ideal mage adamıyım
Frost da döverim fire da.
Ama en iyi mage soguk olandır.
nokta[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana illa mage kastıracaksınız kimse boşa konuşmuyo "xxx şöyle diyosanız sizde sorun vardır" demeyin pls.

Ancak öyle şeyleri "ben fire mage ile onyxiaya giderim , MC de yaparım" diyen birisine söylersiniz :S[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Herhalde hepimiz firedık zamanında :)

Ben ne zaman ki Magmadar'ı gördüm.. Magmadar'a koş, frostbolt at (range düşük) fear yememek için geri koş, bööle devam edio, dedim "Acaba frost mu olsam?" :)

Sonra gittim Baron Geddon'a, aynı şekilde düşük yarddan frostbolt kastım, onlarca kez Ignite Mana yedim, bir de üstüne bomb olup öldüm, baktım frostmage'ler etrafta bööle ciuv ciuv rahat rahat frostbolt spamlio, iice düşünmeye başladım "Bu frost ii galiba!11!"

Sonra gittim Onyxia'ya, aynı muhabbet, Deep Breath yedik (o zamanlar sık sık yioduk :D) frostmageler yine rahat rahat keyif yapıolar iceblock'ta, düşüncelerim kesinleşmeye başladı.

Sonra gittim duellarda baktım frostmageler beni bi güzel evirip çevirip pataklıo, ki gayet iyi sayılırdım fire zamanlarımda. Dedim "Bir denemek lazım" :)

O gün bu gündür frost'um, tam anlamıyla "raid instance PvE spec" sayılabilirim.

Frost olduğumda kaybettiğim için üzüldüğüm tek büyü ise BlastWave'dir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

fire mage iyi ise frost a ezilmez.. ben full fire kasan mageler gordum oynamayı bilmio.. if onunde lvl 48 iken 57 adamı yendiğim 54 ü yendiğim vb.. günleri bilirim.. cidden actiondaki soğukkanlılk onemli baya.. eskiden mage ile lvl 27 idim başka realmde lvl 20 warlock beni çatır çatır kesiodu.. şimdi warlock fear atamıo 10 saniyede iniyor aşşa..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 06 Temmuz 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
Herhalde hepimiz firedık zamanında :)

Ben ne zaman ki Magmadar'ı gördüm.. Magmadar'a koş, frostbolt at (range düşük) fear yememek için geri koş, bööle devam edio, dedim "Acaba frost mu olsam?" :)

Sonra gittim Baron Geddon'a, aynı şekilde düşük yarddan frostbolt kastım, onlarca kez Ignite Mana yedim, bir de üstüne bomb olup öldüm, baktım frostmage'ler etrafta bööle ciuv ciuv rahat rahat frostbolt spamlio, iice düşünmeye başladım "Bu frost ii galiba!11!"

Sonra gittim Onyxia'ya, aynı muhabbet, Deep Breath yedik (o zamanlar sık sık yioduk :D) frostmageler yine rahat rahat keyif yapıolar iceblock'ta, düşüncelerim kesinleşmeye başladı.

Sonra gittim duellarda baktım frostmageler beni bi güzel evirip çevirip pataklıo, ki gayet iyi sayılırdım fire zamanlarımda. Dedim "Bir denemek lazım" :)

O gün bu gündür frost'um, tam anlamıyla "raid instance PvE spec" sayılabilirim.

Frost olduğumda kaybettiğim için üzüldüğüm tek büyü ise BlastWave'dir.

fire magede resist olayı bitiriyor.100 üstü fr varsa zaten fair bile resist için yetiyor.
Ama elo sorun su ben seni hem fireken hem de frostken yeniyorum :P

[Bu mesaj dwight tarafından 06 Temmuz 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben fire cok hizli öldürür frost yavas yavas olayina da katilmiyorum firedan hizli saldiri anlaminda hissettigim tek eksik blastwave valla über güzel birseydi :) yoksa pyrosu 1500 critliosa benim de frostboltum 1300 critlio ki itemlarim ortalamanin üstünde bile sayilmaz normal mavi +dmg itemlari fln var anca
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 06 Temmuz 2005 11:08 tarihinde demiş ki:
fire mage iyi ise frost a ezilmez.. ben full fire kasan mageler gordum oynamayı bilmio.. if onunde lvl 48 iken 57 adamı yendiğim 54 ü yendiğim vb.. günleri bilirim.. cidden actiondaki soğukkanlılk onemli baya.. eskiden mage ile lvl 27 idim başka realmde lvl 20 warlock beni çatır çatır kesiodu.. şimdi warlock fear atamıo 10 saniyede iniyor aşşa..

peti healthstone u falan yok heralde bu warlockların eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...