ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 50.lvl dan sonra fire mageler zorlanıyor diyolar bu doğrumu yoksa batıl inançmı yani fire frosttan dahamı çok ressist yiyor:Tabi bunu sorarken item lardaki fire ressistler dahamı fazla diye soruyorum.Gerçi böle bile olsa ben fire mage kascam :) Ama merak ettim düşüncelerinizi.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 50 den sonra pvm icin 10 lvl var daha sonra pvp geliyor. pvp icin (duel demiyorum dikkat) fire mage cok daha iyi bence. ilk olarak yapishtirdigi zaman pyroyu adam ahanda biri vurdu nerden diyenhe kadar zaten genelde essek cennetine giotmish oluyor. ha duel dersen frost mage cok daha iyi o zamanda.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Resist yuzunden secim yapma, bugun molten core varsa yarın northerend'da, nerubian lair, ice glacier, frozen throne olucak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Eğer karşındaki kişiler MC yapan kişilerse (ki birçok iyi guild üyesi kişi bunu yapıyor) aldıkları en basit lootlarda bile FR bulunuyor. Tanıdığım warriorların birçoğunda 100+ FR var örnek olarak, Tier 1 epic setler en az 50 FR'ın olmasını sağlıyor. Fire mage iyi hasar verebilir ama hasarı "verebilmek" önemli. "Oh şuna bir Pom & Pyro yapıştırayım" diyip, adamın spell'den damage almadığını görünce üzülürsün:)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 griz ayıptır söylemesi sen oynamayı bilmiosun kardeş ehe, frost mage imbalar imbası.ama üzülme beni de üzüyolar :P. said: Cuce, 06 Temmuz 2005 00:52 tarihinde demiş ki: Resist yuzunden secim yapma, bugun molten core varsa yarın northerend'da, nerubian lair, ice glacier, frozen throne olucak. bu çok saçma geldi bana sonuçta her an elinin altında respec gibi bi seçenek var.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Delidumrul, 06 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: 50 den sonra pvm icin 10 lvl var daha sonra pvp geliyor. pvp icin (duel demiyorum dikkat) fire mage cok daha iyi bence. ilk olarak yapishtirdigi zaman pyroyu adam ahanda biri vurdu nerden diyenhe kadar zaten genelde essek cennetine giotmish oluyor. ha duel dersen frost mage cok daha iyi o zamanda. Bırak abi Frost mage for the win... cesitli enchant oalylarıyla 1sn ye kadar bi cast timeda frostbolt atıp, ortalama 700dmg veren mageler var.. Bu bahsettigim mage.. ragnarosa bi roguedan daha cok dmg verebilmis bi magedir. Eternal(aka metaphor) bilir sabahtan beri ventriloda bu elemandan bahsediyor :p Taramalı tufek gibi frostbolt for the win yani.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 06 Temmuz 2005 08:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çeşitli enchant olayları derken ??? nasıl bi enchant spell cast e etki ediyo.. açıklarsan sevinirim...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-5L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Muhtemelen Rapid cast görmüştür enchant sanmiştir :) Frosta döndüm bi ara Firenin keyifini alamadim çok güzel gurup nukeliyorsun 2 mage AV alliance base köprüde 3 saniyede 10-15 kişiye yeri öptürüp ölemden sıyırabiliyor ama benim için fire + crit gear herzaman :>[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Resh, 06 Temmuz 2005 08:15 tarihinde demiş ki: çeşitli enchant olayları derken ??? nasıl bi enchant spell cast e etki ediyo.. açıklarsan sevinirim... enchant orda baska manada kullanılmıstır dikkatinizi cekerim tabiki kıt kafalı osuruktan nem kapan zihniyetle siz onu enchanting skilline baglı bi durum sandınız... eternal a öms atınız bu forumlardan videoyu linklemesini isteyiniz izleyiniz sonrada susunuz =)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Buradanda açıklayabilirsin açıkcasi oradaki enchantttan kastını anlayamadim gerçekden.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Sin, 06 Temmuz 2005 08:38 tarihinde demiş ki: enchant orda baska manada kullanılmıstır dikkatinizi cekerim tabiki kıt kafalı osuruktan nem kapan zihniyetle siz onu enchanting skilline baglı bi durum sandınız... eternal a öms atınız bu forumlardan videoyu linklemesini isteyiniz izleyiniz sonrada susunuz =) ha yani söyledigin seyi aciklamak yerine üste bi de millete hakaret et asagila gidin izleyin kardesim burasi forum mu ki söyledigim birseyi aciklayayim triplerine gir. oh ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Adamlar 1.2 sn de frostbolt atıyo yahu. Ne fire ı ne pyrosu. Fire fire diye ortalıkta gezen.Fire ın imbalize bir talent build oldugunu savunan bir adamdım 7/24 hatta wencan a sorun o anlatsın fire a olan aşkımı.Ama 2 ay Frost la oynadım.Molten core ve Onyxia instance runlarından dolayı. Fire la alamadıgım warlock u frost ta parmagımda oynatıyorum. Rogue,Warrior,Hunter,Mantır bunlar mage e zaten frag fire da olsan frost ta olsan. Ama mageler şunu bilin şunu unutmayın Fear mı yedin ? bas block gouge mu yedin ? bas block Dot mu silicen ? bas block trap mi yedin ? Bas block Hp mi bitti ? bas block diye gider bu Frost mage for the win Ice block for the win. başkada bişey demem bu konuda.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Temmuz 2005 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla bg de frost mage flag ı kapıo.. tam olecek :D basıo ice barrier i (tobe tobe) teke tekte alıom ama bazen ole kritik yerlerde kendini kurtarıyor ki.. bir anda etrafım horde ...iğrençsin frostmage iğrenç !!![signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Fear mı yedin ? bas block gouge mu yedin ? bas block Dot mu silicen ? bas block trap mi yedin ? Bas block Hp mi bitti ? bas block diye gider bu Frost mage for the win Ice block for the win. ---- valla abi ben de yeni sayılırım cok olmadı frosta döneli ama ice block hakkaten inanilmaz kesinlikle magein en iyi büyüsü almamak yazık olur o yüzden fire i gecmek lazim frostbolt 1,2 saniye veya 5 saniye farketmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Eternal, 06 Temmuz 2005 09:28 tarihinde demiş ki: Adamlar 1.2 sn de frostbolt atıyo yahu. arkadaş söyleyin de bizde atalım devlet sırrı gibi herkes atıyor diyor kimse nasıl atıldığını söylemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 He bu arada o movie yi istiyosan bi izleyin. ben size ordaki tiyo yuda sölicem. buyrun veriyoru movie link ini http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=2857 şarkı biraz igrenc boşverin kısın sesini bolt spam i izleyin arkadasın.İzleyin ben anlatıcam nasıl oldugunu =) =P[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Temmuz 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 link mi bozuk ??? açtım şimdi tamam... [signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve [Bu mesaj Resh tarafından 06 Temmuz 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şahsen ben aklıma gelen bi combo şeklini uygulamak için 31arcane 19fire talent template yapmayı düşünüyorum... Pollymorph+Arcane power+fireball+Presence of mind + Pyroblast.... Bu combo bana güzel görünüyo hiç bi cast time harcamadan yapıosunuz bunları baştaki Pollymorph u saymassak... Ve şu combo İnsta kill demek... ölmediyse bide fire blast basıverin oda insta nede olsa... Tabi bu 1 vs 1 için yapılmış bi combo...[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve [Bu mesaj Resh tarafından 06 Temmuz 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lvl69 da yaparsın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yanlız şöle bişey var mage bi pvp yi nekadar uzatırsa ölme şansı okadar artıyo.Frostla ortalama bi pvp 2dk sürüyosa firela 30snyede bitmeli ve bitebilir de salam bi combo ve critic şansıyla.! sn yede frost fln diyosunuzda fire olan adam fire ı abartmıycakmı sanki.Ben fire la başladım frosta döndüm açıkcası pvpler hep uzadı ve zorlaştı şimdi gene fire ım ve mutluyum hızlı hızlı indiriyorum yarıca grind yapcaksanda frosta on basar çok daha hızlı kesip exp kasıyosun. Sonuç olarak şunu söliyim okadar çok yazı okudum ki bu fire vs frost hakkında gördüğüm kadarıyla ikiside aynı değerde ve alınabilir.Agresif bi mage istiyosan fire savunma ağırlıklı ve daha ölme şansı daha düşük ama hasarında düşük bi mage istiyosan ice olay budur bence. Kimse çıkıpta artık ice ii fire ii demesin.Saygılarla...[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kesinlikle çok çok haklısın... mage dediyin çat diye öldürmeli yoksa priestin Dot uymuş... warlock un hunter ın petiymiş uğraş babam uğraş... o yüzden o comboyu yazdım yukarıya..[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla mage dediğin fire ağırlıklı arcane gidecek... duel başlıcak warior charge atıcak... blink paladin stun atıcak blink.. rogue sap lıcak blink 3 arkla toplandık dün.. biri hunter biri paladin biri warior 3ünü res kill e bağladım... bi ara paladinle 8 dakikadan fazla sürdü.. adam bi anda kendini fulledi....ole kurtardı birinde divine açtı ole kurtardı.. bende ne mana pot ne evocation ne critine kaldı wandla kestim walla... fire den şaşmam abi..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bütün bu fire fan leri 1 ay frost oynasın tekrar uplarız bu forumu.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Temmuz 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok abi frost mageyi ezmek gibisi varmı ? :D o ne kadar ice barrier kursada ben camp fire mı yakıp mangal kuruyorum.. ne zaman cozulecek diye bekliyorum ama olsun :D rakı güzel :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Resh, 06 Temmuz 2005 09:52 tarihinde demiş ki: Şahsen ben aklıma gelen bi combo şeklini uygulamak için 31arcane 19fire talent template yapmayı düşünüyorum... Pollymorph+Arcane power+fireball+Presence of mind + Pyroblast.... Bu combo bana güzel görünüyo hiç bi cast time harcamadan yapıosunuz bunları baştaki Pollymorph u saymassak... Ve şu combo İnsta kill demek... ölmediyse bide fire blast basıverin oda insta nede olsa... Tabi bu 1 vs 1 için yapılmış bi combo... Insta kill? Ya lütfen karşınızdaki de bu oyunu biliyor.. Neyse tartışmaya girmeyeceğim bu konuda da, bu kadar şeyi yaptın, tam "instakill" çekicen, bi baktın adamın kafasının üzerinde şööle kocaman sarı sarı RESIST yazdı.. Pom gitti, Pyro gitti, Arcane Power gitti.. Şimdi artık gerisini sen düşünürsün.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar