Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkuaz Su

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi sen ordaki ironiyi anlamıyorsan sana yapabileceğim birşey yok zaten. aynen ironi lafındaki gibi(yani türkçe'de tam karşılığı yok) bana elin gavurunun yaptığının aynısını yaparsan ben Atatürk'ün dediği gibi milli sermayeyi güçlendirmek için türk markası alırım. ama bana x markanın yaptığı kotlar daha hoş geliyorsa, sadece türkler para kazansın diye kendi keyfimi başkaları benim paramı isviçre'de, yok kumarhanelerde yesin diye bozamam. bunu kafanıza sokmanız biraz zor ama imkansız değil. deneyin.
eğer sen coca-colayı beğeniyorsan ve sırf milli sermaye para kazansın diye cola turka alıyorsan(reklamın başarısıdır ayrı olay) o zaman kendi keyfinden ödün vermiş olursun. hayatta ilk önce önemli olan kendindir, sonra diğerleri ben buna inanırım. ve ben x kişiye paramı kaptırıp hem kendi keyfimi bozcaksam, üstüne bi de y kişisinin firması daha iyi şeyler üretiyorsa ben y'yi tercih ederim. sen x diyorsan bilemem tabi. ben de sadece tavsiye ediyorum sizin yaptığınız gibi.

said:
Kithnos, 27 Mayıs 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Türk kahvesinin aslında ağırlıkla ( belki tamamen) Brezilya'dan ithal edildiğini , sadece yapılış-tad-görüntü v.s sinden dolayı Türk kahvesi denildiğini bilmiyicek kadar ahmak olan birinin yaptığı yorum zaten ciddiye alınımaz. Amerikalılara paranı vermiyince rahat edemiyo musun? Türk firmaları türk işçileri türkiye cumhuryeti kazanınca sana mı dokunuyo ucu? Kimse tabi ki seni zorlıyamaz onu kullanma bunu kullan diye ama biraz uyanık olmak lazım bi şeylerin arkasına bakmak lazım. ( tabi paranoyak olmaya gerek yok :) )
[signature][hline]NbaTurk forumu...

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 27 Mayıs 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
coca cola karşıtı kampanyadan başka birşey değil

zaten üstünde doğal olmadığı, işlenmiş su olduğu yazıyor.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
ben de aynı şeyi düşünüyordum
coca cola karşıtı bişidir bu...[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
allahın suyu işte ne tartışıonuz?
ama tadı gsl değil gerisi boş..[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Mesaj tarihi:
said:
SwZ, 27 Mayıs 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
yaaa bırah su sudur kötüsü iyisimi olacak ve koskoca the coca cola C.O. nin suymu kötü olacak yaaaaa

İşte sana koskoca the coca cola C.O. dedirtiyo bu düzen. Coca cola nın yaptıgı neden kotü olmasın diye soruorm sana ? Babanın oğlu mu sahibi? Aman SwZ ye bişi olmasın biz para kazanmasak da olur mu diyolar ? Adamlar bedavaya sağa sola dağıtıyo Turkuaz suları çünkü alıyolar kuyu suyunu ztn işliycek alet var extra vergi mergi yok bedavaya yakına getiriolar bakkala çakkala bedava her yerde orgutlenıp satıyolar. sende içiyosun. Devlete coca cola dan cok vergı veren doğal kaynak suyu satan niksar da orda coca cola ısmı altında eziliyo
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 27 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
Şimdi sen ordaki ironiyi anlamıyorsan sana yapabileceğim birşey yok zaten. aynen ironi lafındaki gibi(yani türkçe'de tam karşılığı yok) bana elin gavurunun yaptığının aynısını yaparsan ben Atatürk'ün dediği gibi milli sermayeyi güçlendirmek için türk markası alırım. ama bana x markanın yaptığı kotlar daha hoş geliyorsa, sadece türkler para kazansın diye kendi keyfimi başkaları benim paramı isviçre'de, yok kumarhanelerde yesin diye bozamam. bunu kafanıza sokmanız biraz zor ama imkansız değil. deneyin.
eğer sen coca-colayı beğeniyorsan ve sırf milli sermaye para kazansın diye cola turka alıyorsan(reklamın başarısıdır ayrı olay) o zaman kendi keyfinden ödün vermiş olursun. hayatta ilk önce önemli olan kendindir, sonra diğerleri ben buna inanırım. ve ben x kişiye paramı kaptırıp hem kendi keyfimi bozcaksam, üstüne bi de y kişisinin firması daha iyi şeyler üretiyorsa ben y'yi tercih ederim. sen x diyorsan bilemem tabi. ben de sadece tavsiye ediyorum sizin yaptığınız gibi.

said:
Türk kahvesinin aslında ağırlıkla ( belki tamamen) Brezilya'dan ithal edildiğini , sadece yapılış-tad-görüntü v.s sinden dolayı Türk kahvesi denildiğini bilmiyicek kadar ahmak olan birinin yaptığı yorum zaten ciddiye alınımaz. Amerikalılara paranı vermiyince rahat edemiyo musun? Türk firmaları türk işçileri türkiye cumhuryeti kazanınca sana mı dokunuyo ucu? Kimse tabi ki seni zorlıyamaz onu kullanma bunu kullan diye ama biraz uyanık olmak lazım bi şeylerin arkasına bakmak lazım. ( tabi paranoyak olmaya gerek yok :) )

Kendi içinde çelişiyosun o zmn arkaadşım. Elin gavuru ile aynısını sunuyo işte hatta 54128615 kat doğalı ve güzelini. Ben sadece Turkuaz a karşı yazdım Cola turka olayına girme Ülker in de ne olduğu ortada
Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 28 Mayıs 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
said:
SwZ, 27 Mayıs 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
yaaa bırah su sudur kötüsü iyisimi olacak ve koskoca the coca cola C.O. nin suymu kötü olacak yaaaaa

İşte sana koskoca the coca cola C.O. dedirtiyo bu düzen. Coca cola nın yaptıgı neden kotü olmasın diye soruorm sana ? Babanın oğlu mu sahibi? Aman SwZ ye bişi olmasın biz para kazanmasak da olur mu diyolar ? Adamlar bedavaya sağa sola dağıtıyo Turkuaz suları çünkü alıyolar kuyu suyunu ztn işliycek alet var extra vergi mergi yok bedavaya yakına getiriolar bakkala çakkala bedava her yerde orgutlenıp satıyolar. sende içiyosun. Devlete coca cola dan cok vergı veren doğal kaynak suyu satan niksar da orda coca cola ısmı altında eziliyo

coca colanın 300 milyon şişelik üretim hacmi, yıllık 700 milyon dolar cirosu var. Şirket avrupa pazarında 6., dünyada ise 17. sırada yer alıyor. Ben bu şirkete güvenmiyimde ne yapayım ??[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
said:
İşte sana koskoca the coca cola C.O. dedirtiyo bu düzen. Coca cola nın yaptıgı neden kotü olmasın diye soruorm sana ? Babanın oğlu mu sahibi?...

...Devlete coca cola dan cok vergı veren doğal kaynak suyu satan niksar da orda coca cola ısmı altında eziliyo

Nikarın sahibi senin babanın oğlu galba nedir bukadar niksar fanatizmi?

Nerden biliyosun Niksar'ın CocaColadan fazla vergi verdiğini nerden çıkardın bunu?
Niksarın kaynak suyuna keçilerin işemediine nerden kanaat getirdin kuyuya gelen geçen işeyip zıçamıyo enazından
Senin kaynak suyu dediğinde yerin altından geliyo..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 27 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki:

said:

Ki senın gıbı adamalra hazcı denıyor felsefede ve dusuncen cok yanlış ılerde demek sana elın conı sı gelıp al bın dolar sana vatan hayını ol dese vatan haını olucan eger kendı cıkarların herşeyden once gelıyorsa[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 28 Mayıs 2004 03:10 tarihinde demiş ki:
said:
İşte sana koskoca the coca cola C.O. dedirtiyo bu düzen. Coca cola nın yaptıgı neden kotü olmasın diye soruorm sana ? Babanın oğlu mu sahibi?...

...Devlete coca cola dan cok vergı veren doğal kaynak suyu satan niksar da orda coca cola ısmı altında eziliyo

Nikarın sahibi senin babanın oğlu galba nedir bukadar niksar fanatizmi?

Nerden biliyosun Niksar'ın CocaColadan fazla vergi verdiğini nerden çıkardın bunu?
Niksarın kaynak suyuna keçilerin işemediine nerden kanaat getirdin kuyuya gelen geçen işeyip zıçamıyo enazından
Senin kaynak suyu dediğinde yerin altından geliyo..

Niksar sadece bi ornektı hiç içmedim hatta istanbul da görmedim bile. Herkes tadı güzel dedi diye soyledim Pınar da diyebilrdm. Fazla vergi bildiğini biliyorum çünkü o kaynakları kapamak için devlete vergi verirsin. Ama coca cola kaynaktan su almadığı için anca işleme makinelerinin elektrik faturalarını ödesin
Mesaj tarihi:
said:
[b]SwZ, 28 Mayıs 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
coca colanın 300 milyon şişelik üretim hacmi, yıllık 700 milyon dolar cirosu var. Şirket avrupa pazarında 6., dünyada ise 17. sırada yer alıyor. Ben bu şirkete güvenmiyimde ne yapayım ??

Coca cola bizim gibi gelişmekte olan (!) ülkeleri sömüre sömüre o ciroya ulaştı. Yoxa insan üstü hizmet süper sağlıklı ürünler sunduğu için değil. Olayların arkasına bakmadan yorum yapmayın. Yok şu pazarda şöyleymiş yok böyleymiş.
Mesaj tarihi:
size inta baskkaldan su aldım turquaz içiyom
çok da güzel mis gibi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
CC kimseyi sömürmüyor. Sen gidip ülkenin içeceği yerine onu alırsan ancak sen kendini sömürtmüş olursun. Adamlar yatırım yapmış satıyorlar içeceklerini. Sen alma adam batsın. Ama doğru ya biz ancak yorum yazarız, başkalarına akıl veririz, kendimize gelince yapmayız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 28 Mayıs 2004 10:44 tarihinde demiş ki:
CC kimseyi sömürmüyor. Sen gidip ülkenin içeceği yerine onu alırsan ancak sen kendini sömürtmüş olursun. Adamlar yatırım yapmış satıyorlar içeceklerini. Sen alma adam batsın. Ama doğru ya biz ancak yorum yazarız, başkalarına akıl veririz, kendimize gelince yapmayız.

Biz neden bahsediorz? alla alla . Almıyalım diyoruz Alternatif Türk markaları ortaya çıkarıyoruz. Bu topike dün girdm dünden beri dikkat ediyorum. Cola yerine Uludağ gazoz maden suyu v.s almaya özen göstericem
Mesaj tarihi:
Cola yerine Cola Turka al desen anlıcam ama Cola ile Uludağ gazoz aynı şey değil. Ve açıkcası neyin tadı hoşuma gidiyorsa onu alırım. CCnın tadı diğerlerinden daha çok hoşuma gidiyorsa onu içerim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Tartışmanın asıl sebebi zaten Cola dan ziyade Turkuaz yani su.
Neyse madem konu coladan gidiyo zaten colaya alternatif dedim coca colaya demedim. anladın mı ? Al uludağ iç demioz bakın böyle bişi de var haberiniz olsun diyoruz
Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 28 Mayıs 2004 11:11 tarihinde demiş ki:
Neyse madem konu coladan gidiyo zaten colaya alternatif dedim coca colaya demedim. anladın mı ? Al uludağ iç demioz bakın böyle bişi de var haberiniz olsun diyoruz

1. si turkuaz cc nın markası
2. maden cola turka flm al diosun o daha beter kendi insanının sağlığını hiçe sayan bir şirket oluyor bence ülker kendi kendimizi kandırıoz zaten tadıa iğrenç
3. sü eğer sen turkuz ı sevmiyorsan sen içme çevrendekilerede söyle içmesin propaganda yapma onu iömeyin bilmemne die isteyen içer istemeyen içmez[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Lezzet benim kitabımda birinci geliyor.
Erikli'den şaşmamak lazım.
Evian için diyecem ama çok su içen biriyseniz evinizi ipotek etmeniz gerekebilir.
Öeh be kardeşim, alt üstü su naptın sen ya?[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Mesaj tarihi:
Bence en ıyı su markasından bırı. Oyle bedava fılan yalan sey bunlar. Adam neden bedava versın. Cola'nın karı ne bu ısten. Bakkaları, supermarketlerımı dusuncek adam. Ne dusuncelı bır fırmaymıs be helal olsun onlara.
Mesaj tarihi:
said:
SwZ, 28 Mayıs 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
said:
Kithnos, 28 Mayıs 2004 11:11 tarihinde demiş ki:

1. si turkuaz cc nın markası
2. maden cola turka flm al diosun o daha beter kendi insanının sağlığını hiçe sayan bir şirket oluyor bence ülker kendi kendimizi kandırıoz zaten tadıa iğrenç
3. sü eğer sen turkuz ı sevmiyorsan sen içme çevrendekilerede söyle içmesin propaganda yapma onu iömeyin bilmemne die isteyen içer istemeyen içmez

1. Bu msj başka birine cevabende turkuaz cc markası olduğunu senden iyi biliorm
2. Nerde cola turka al demişim gösterirsen sevinirim. Zayıf Türkçenle ya da zayıf algılama yeteneğinle çıkma öyle ortaya
3. Çevremdekilere söylemek propaganda olmuyor mu? Paticik de benim sanal ortamdaki çevrem

*zeka yaşını merak eder*
  • Yeni Oluştur...