KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 60 tan sonrası zor, hele bi 62 olam da bakalım nolcak :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla tebrik demek 62 ye doğru yol alıyorsunnnnnnn:) Nerde ben heralde 6 ayda yaparım o levelı,hem çalışıp hem kasmak zor oluyo....... Bu arada paper mage'lerde party bulamama kibin bi sorun olmas dimi?Cahilliğimi hoş görün harpyde bile kimse ben paperım demiyo....O nedenle soruyorum. Sevgiler[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedhan__ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben valla flame / ligting e verdim ya elbise olarak yapabilirsen +6 veya +7 mp bonuslu al yada hp bonus lu tabii mp li alırsan daha ii ne iş yoksa paper lığa mı dönücen ??? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla niyeti bozdum.Yapacam bişeyler....Elbiseler nası olsa bi işe yaramayacak paper olunca satarız para yaparız.Vallaha süper olcak gibi geliyo bana..... Flame/Lr değişik olur galiba:D Bu konuda kararsızım yani flame/???? ne yapacam bilmiyorum. Sevgiler[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kesınlıke galcıer bas sahsen ben onlara cook kufur edıom blızzard yıyınce bslıom ana avrat.... :D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Sana tavsiyemde Flame/Lr olur zaten, hem harpy için hazır olursun hemde apos, ama Paper'lik konusunda ihtisas gerekmekte, aynı zamanda paper olmak istiyorsan takıların muhakkak sağlam olmalı ki öyle Paper olmalısın yoksa tek vuruşta alırlar seni :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya şimdi ben o sarı elbiselerden alcam-Bulursam lycon staf olmassa wizard.....Takılarda hp bonuslu olcak dimi? doğru anladım.Yanlış biiş yapmayalım sonra:D okadar para vercez boşa gitmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Walla takılarını tam bilmiom ama unique takılarda Paper mageler için çok iyi stat verenler var Mesela ROL yada ROM gibi :) tam diyemicem takılarının ne olacağını ama bildiğim şey takılarının sağlam olması :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Sen bi tane Lycaon +7 al. Ürünümüz stoklarla sınırlıdır :D Fiyatı da çok ucuz 19GB :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assasian Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 19 gb NEYMİŞ YAF YENİ BİR PARA BİRİMİ:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 GB=Goldbar :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 "solares oldu,gözlerim doldu" ahahaha valla çok ucuzmuşşşşş. Kaksi sağol aklım bi an Gigabyte olayına gitti:D sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kıs arkadaşımı ösledim :P:P:P[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hakkaten kaksi nerde o,hiç gözükmüyo ortalıkta yeminle merak ediyom.Haberin varmıııııııı bana da söle plssss Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 O benim klanımda benimle beraber artık, mutlu bahtiyar geçinip gidioz ama bu aralar okulla ilgili bazı durumlar var onları halledio :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 snn nıe sılıcek gıbı sallandığın bellı oldu yasık sana ask acısı sevgulu hasretı basına vurmus cnm abım acıdım ya....[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Tribula_IV_, 21 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki: snn nıe sılıcek gıbı sallandığın bellı oldu yasık sana ask acısı sevgulu hasretı basına vurmus cnm abım acıdım ya.... Tribula çok fırlamasın ya :D:D:D:D:D:D:D:D Thalia_El_Fayed sen de magesin galiba sana da verelim bi tane lycaon +7.. sana worldcard la peşinatsız 12 aya varan taksitlerle veririz... Ayda 1,5gb kadar ödersin :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 :hmm:[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kaksiiiiiiiii Ona çok selam söyle,bide seni çok özlemiş deeeeeee Vallaha ya hiç göremez oldum:( Sevgilerrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Solares, Cidden elinde lycon staf varmı?Varsa kaç pareeeeee? Artısı ne vss....... Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 la olm bu arkadas patrıotta ya tanınımıon mu? 12 taksıtle shard satn varsa bende alırım mumkunse dual+7 clean poıson olursa hosuma gıtmıo arada 30 50 fln vuruo kıl oluom son vurs yapıcam czde bı bakıom 39 vurmus dırek town cekıom napıım hele de spıke townda mage e 20 vuruo kıl oluorum ya kulelerle uğras bıde:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Olur söylerim de, ya bende özledim napim yahu :([signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: gozupek, 21 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Solares, Cidden elinde lycon staf varmı?Varsa kaç pareeeeee? Artısı ne vss....... Sevgiler cıks :( Bende kalmadı maalesef moradonda vardır ara :D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Alemsin tribula:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: SoLaReS, 21 Haziran 2005 13:37 tarihinde demiş ki: said: gozupek, 21 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Solares, Cidden elinde lycon staf varmı?Varsa kaç pareeeeee? Artısı ne vss....... Bak şimdi olmadı:) Bak şimdi olmadı:) Sevgiler cıks :( Bende kalmadı maalesef moradonda vardır ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar