Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilk nıckınız uo da ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk olarak nebulanın öncü playerlarındandım ve nickim Rotweiler dı...
Sonra Quaxise geçtim(halen gönlüm orada!)
Rotweiler Quietsoul oldu...
Soyadım şahane bence. THNX to Spawn...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Mesaj tarihi:
said:
Khaldern, 06 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
senı bı yerlerden hatırlar gıbıyım hmm tencere falan olabılırmısın sen ?? Ole bı aıle vardıda

o ne ya ? :)[signature][hline][ imza yok ]
Mesaj tarihi:
Nebula/Quann
Ejder ( orjinal ejder benim fencer olan benden görmedir.. arkadaşın appliğni dahi bilirim ve oda bilir ama hala benden önce karakterini actıgını savunur arkadaş. lol )
Grandmaster Miner yazardı ama sw de vardı aaah aah ne günlerdi onlar ' mal ' dediğim için banlanmıştım.aklıma geldikçe sinirlenirim...[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___
= DevelopeR = WorldBuildeR =
{{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }}
Mesaj tarihi:
said:
Chosen, 06 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
said:
Khaldern, 06 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
senı bı yerlerden hatırlar gıbıyım hmm tencere falan olabılırmısın sen ?? Ole bı aıle vardıda

o ne ya ? :)

Ya unlıveden falan ole bırı nı hatırlıorum nese sanırım baska bırıdı :)[signature][hline]MSN:[email protected]

Nothing is real,but pain now....

Sindarin Forumları
Mesaj tarihi:
Nebula quann da açmıştım ilk char ımı ama ismini bile hatırlamıom hatırladığım ilk isim exile da Goly idi hırsız açmıştım[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
die angel'dı ..[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
ilk nickim Sapik'tı kolayoyunda sonra gm lar başka isim bul yaptı ismimi =) sonra Hell_Angel olduk işte ..[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Mesaj tarihi:
o zamanlar full cs oynardık cs'de nickim Zombie idi haliyle ilk uo'ya başladığımdada nickim Zombie idi :)
millet dalga geçiyordu =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Her zman insight'ti
Her zman insight olacak

Ama geçenlerde bi DarK Insight ExelancE
oldu o kdr. :D[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Mesaj tarihi:
Benim Nebulada nick 'im Yamyam 'dı :D ve playerlıgı orda ogrendim ama benim tek sorunum Ultimayı cogu kişi gibi cok oynamadım ben oynadım bile sayılmaz toplam player olarak online oldugum saat 15 'i geçmez genellikle staff'lık yaptım playerlık sarmadı nedese :D beni tanıyan bilir :D[signature][hline] Athena UO
www.athenauo.com
Mesaj tarihi:
Karaoğlan dı hatta iyi hatırlarım uostratics ten okuyup resist spell açmıştım bucs'a gittim (nasil gittiğimi bimiyorum) bi adam beni nickini sevdim deiyip kesmemişti zuha :[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
  • Yeni Oluştur...