Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben BigDog yapıyodum Hotdog oldu pek bi fark yok :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Stilgar[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İlk olarak nebulanın öncü playerlarındandım ve nickim Rotweiler dı... Sonra Quaxise geçtim(halen gönlüm orada!) Rotweiler Quietsoul oldu... Soyadım şahane bence. THNX to Spawn...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nebula north ta ilk nickim Diablo du sonra Schafer oldu en son Gloria Javaendra oldu evrime bak :D
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hmm ilk nick ım Quaxis1[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hiç değişmedi hala " Chosen "[signature][hline][ imza yok ]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 senı bı yerlerden hatırlar gıbıyım hmm tencere falan olabılırmısın sen ?? Ole bı aıle vardıda[signature][hline]MSN:[email protected] Sindarin Forumları
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Khaldern, 06 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki: senı bı yerlerden hatırlar gıbıyım hmm tencere falan olabılırmısın sen ?? Ole bı aıle vardıda o ne ya ? :)[signature][hline][ imza yok ]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 snn de izual diye bir karakter açmıştım, isim direk zamanın uber oyunu diablo 2 deki archangeldan arak hehe.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Nebula/Quann Ejder ( orjinal ejder benim fencer olan benden görmedir.. arkadaşın appliğni dahi bilirim ve oda bilir ama hala benden önce karakterini actıgını savunur arkadaş. lol ) Grandmaster Miner yazardı ama sw de vardı aaah aah ne günlerdi onlar ' mal ' dediğim için banlanmıştım.aklıma geldikçe sinirlenirim...[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }}
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Chosen, 06 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: Khaldern, 06 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki: senı bı yerlerden hatırlar gıbıyım hmm tencere falan olabılırmısın sen ?? Ole bı aıle vardıda o ne ya ? :) Ya unlıveden falan ole bırı nı hatırlıorum nese sanırım baska bırıdı :)[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben ilk Belgarath diye açmıştım. Hiç unutmuyorum, ölümüştüm, aynı isimli başka karakter açmıştım. :D Sonra hangisiydi lan yaşayan filan die düşünüodum :D[signature][hline]Türkiye'nin En iyi Dj'i Dj Funky C'nin Offical Web Sitesi
Chuck Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Nebula quann da açmıştım ilk char ımı ama ismini bile hatırlamıom hatırladığım ilk isim exile da Goly idi hırsız açmıştım[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 die angel'dı ..[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ilk nickim Sapik'tı kolayoyunda sonra gm lar başka isim bul yaptı ismimi =) sonra Hell_Angel olduk işte ..[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ilk Sanane de oynamaya baslamistim SHaDoW[Union] :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 benim rwde raiden ve Suzergaziydi[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Niyazi Gul :D[signature][hline] Msn 8-)
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 grzly di :-p[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o zamanlar full cs oynardık cs'de nickim Zombie idi haliyle ilk uo'ya başladığımdada nickim Zombie idi :) millet dalga geçiyordu =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Raistlin di.o zmanlar da raistlin pek tanınmazdı...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Her zman insight'ti Her zman insight olacak Ama geçenlerde bi DarK Insight ExelancE oldu o kdr. :D[signature][hline]Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Benim Nebulada nick 'im Yamyam 'dı :D ve playerlıgı orda ogrendim ama benim tek sorunum Ultimayı cogu kişi gibi cok oynamadım ben oynadım bile sayılmaz toplam player olarak online oldugum saat 15 'i geçmez genellikle staff'lık yaptım playerlık sarmadı nedese :D beni tanıyan bilir :D[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Karaoğlan dı hatta iyi hatırlarım uostratics ten okuyup resist spell açmıştım bucs'a gittim (nasil gittiğimi bimiyorum) bi adam beni nickini sevdim deiyip kesmemişti zuha :[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Öne çıkan mesajlar