sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kızlar hakkında pişman olmaya değmez bunu anlayamadınız mı hala? hele hiç başlamamış olan şeylere hiç değmez 3 senelik bi ilişkinizi apto bi sebepten bitirirsiniz pişman olursunuz anlarım, o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 asık olduun bi kızı kendinden bile bile uzaklasıtırsan pisman olursun valla istemeden[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yanlış zamanda yanlış yerde kıza aşık olduğıumu söyledim ve pişmanım keşke farlı bir zamanda ve farklı bir yerdesöyleseydim :([hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 şu thread'e post atmak[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ozmn sizi buraya alalım[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Annem ve babamın ayrılmasını engelleyememem.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: orc_lord, 26 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: balonmu diyorsun bana yani aşkoslun :) vallahi ben memnunum kimse farketmedi sus bakiim :-p Yaf insan bi pm atmaz mı arkadaş? Bak kaç gündür Ghald ve Chem'e balon arıyorum, kalmamış başka. Bende nerede diyordum. Yok sana önümüzdeki sene balon. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Gül bahçesine koşacağım derken, bir sürü papatya ezdiğime pişmanım.. Dedemle, ölümüne kadar olan süreç içinde hiç adam gibi konuşmadığıma pişmanım... Beni seven insanlara güvenmediğim için pişmanım.. Kurduğum hayalleri gerçekleştiremediğim için pişmanım..[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Gimli, 26 June 2003 03:08 tarihinde demiş ki: Dedemle, ölümüne kadar olan süreç içinde hiç adam gibi konuşmadığıma pişmanım... [hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Bundan bende pişman olucam gibi :( Dedemle hep konuşmak istiyorum ama yetiştirilme yolu onun sessiz durmasını gerektirdiği için çok ciddi ve pek konuşmuyor . Ama neşeli olduğundan falan görüyorumki, böyle olmak istiyor. Ama elimden birşey gelmiyor, hergün boş boş koltukta oturuyor , sanki ölüceği günü bekler gibi, sonra dışarı çıkıyor :([hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sadece iki kelime var bu topic için söylenecek..... No Regret[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 slipknot ne demiş : we never regret this is our religion ![hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 her olay başka bi yola sokar sizi yer yolun bi yerinde ışık wardır.[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Predator; Bende ters işledi o (-8 Konuşan o, konuşmayan bendim. Çok da kafa adamdı, ama nasıl yaklaşacağımı konuşacağımı bir türlü kestiremedim. Kestiremeye kestiremeye de...[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 vazgeçtiiiim... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 June 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 doru tabi aslında. soradan kızın ne menem bisi oldunu anladım ama ozmnlar asıktım[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar