Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 herkeze en icten dileklerimle merhaba diyiyorum uzun zamandir girmiyorum cogu kisi yeni tanimak ve arkadas olmak isterim... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hoşgeldin o zmn..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hoşgeldin pati[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hosgeldin..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hoşgeldn:) bu arada "herkeze" diil "herkese" olck o:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hosgeldin balonu patlatmisin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 slm:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ilginizden dolayi tesekkur ederim ben hic unmazdim kimsenin hosgeldin diyecegini beni sasirttiniz saolun beyler ortam uo dan olusuyor herhalde ben uzun zamandir oynamiyorum knight online oynuyorum ama yinede arkadaslik iyi birsey belki yeniden baslarim... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 uo fln yalan[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 o isin cabasi herhalde fark etmez uo uc ase kjh her neyse :D onemli olan ortam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben yanlismi geldim yoksa burasi copcatan felan degil dimi alla alla millet onune gelen foruma giriyor. oldu olasi pazarlayalim kendimizi...:D herkez birbirine bakiyor ses yok yazida yok slm hosgeldin nasilsin nerlisin yas kac bu ne ya canlanin biraz acilin rahat olun yazinca kimse seni dovmez korkma... hadi kendizi toplayin sevgilerle.:µ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Hosgeldin.. :-D[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hoşgeldin :)[signature][hline]Krwlng in my skiN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Forumları okuyunca öle nerdensin falan gibi bilgilerin yeni gelenlere yazılmadığını görüceksin :)[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]go2hell Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yine kaptırmışsın "hoşgeldin" derken uo falan kaptırıp gitmişsin! ama hoşgeldin :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hoşgeldin dielim[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kopuyorum bu millete tamam nediy yim bunlara uo dedinmi slm veriolar bazilari tabi ya soyle milet guzelce kaynassa ne guzel olur hepini saolun sizede hosgeldiniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 h.geldin.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aramıza hoşgeldin merhaba[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.