Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bombalardan biri sokagimda patladi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gencler paylasiim dedim: her zamanki gibi bit turk olarak okulun ilk dersini asmis ikinci derse yetiscem diye kosa kosa duraga gittim bekliyorum.karsindan polis arabalari geciio ilerde yol kapanmis belli. dedim gene zenciler bi bok yemisler...
sona otobusle ilerledik bakiyorum tum metro duraklarinin girislerinde polisler kimseyi iceri almiyorlar durum ciddilesiyor `hassir noluor lan` diorm we musik dinlemeye dewam ediyorum.
okula en yakin duraga wariyorum ,british museumun onunde iniyoruz ilerde bi kalabalik war.allah allah diyiop dewam ediorum okula wariyorum.bi de orendimki londra patlamis.`ulan insallah IRA dir nolur el-kaide olmasion cok urascas ya dedik ama maalesef korktugumus basimiza geldi.
simdi kizicak arkadaslar olabilir ama burasi cok zevkli su an kendimi amerikan aksiyon filminde gibi hissettim.heryerde arabalar `nani nani` heryer de polisler `please go to your home` diye bagiriyor ccogu yol kapatilmis metrolar durmus otobusler calismiyor... okulu tatil,okuldan dagittilar bizi japonlar tirsmis bisim ulkede olmas bole seler diye aboow onlari tassaga aliyon...
wede su an netten baktigim kadariyla orendimki eger o otobuse binsem bende patlicaktim cunku bisim yoldan geciomus `edgware road` da oturuyorum o patlatildigi solenen yerde :D
zevkli yani gusel bi experience.
Mesaj tarihi:
aman abi dikkat et kendine[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Aynı experience'ı terör faaliyetlerini hafife alan nice arkadaşlarında tatması ümidiyle...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
japonlarda bomnba yok . onlar sarin gaziyla calisiyorlar . yok hatirliyorum japon metrosunda sarin gazindan olenleri de . nasil yokmus onlarin ulkesinde ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Karşı tarafın experience'ını olayın mantığını anlamayanların tatması ümidiyle diyeceğim olan bize olacak zira aynı ülkede yaşıyoruz, işgal edilirsek hep beraber edileceğiz.
said:
Keyzar, 07 Temmuz 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
Aynı experience'ı terör faaliyetlerini hafife alan nice arkadaşlarında tatması ümidiyle...
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 07 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
gencler paylasiim dedim: her zamanki gibi bit turk olarak okulun ilk dersini asmis ikinci derse yetiscem diye kosa kosa duraga gittim bekliyorum.karsindan polis arabalari geciio ilerde yol kapanmis belli. dedim gene zenciler bi bok yemisler...
sona otobusle ilerledik bakiyorum tum metro duraklarinin girislerinde polisler kimseyi iceri almiyorlar durum ciddilesiyor `hassir noluor lan` diorm we musik dinlemeye dewam ediyorum.
okula en yakin duraga wariyorum ,british museumun onunde iniyoruz ilerde bi kalabalik war.allah allah diyiop dewam ediorum okula wariyorum.bi de orendimki londra patlamis.`ulan insallah IRA dir nolur el-kaide olmasion cok urascas ya dedik ama maalesef korktugumus basimiza geldi.
simdi kizicak arkadaslar olabilir ama burasi cok zevkli su an kendimi amerikan aksiyon filminde gibi hissettim.heryerde arabalar `nani nani` heryer de polisler `please go to your home` diye bagiriyor ccogu yol kapatilmis metrolar durmus otobusler calismiyor... okulu tatil,okuldan dagittilar bizi japonlar tirsmis bisim ulkede olmas bole seler diye aboow onlari tassaga aliyon...
wede su an netten baktigim kadariyla orendimki eger o otobuse binsem bende patlicaktim cunku bisim yoldan geciomus `edgware road` da oturuyorum o patlatildigi solenen yerde :D
zevkli yani gusel bi experience.

tabi tabi güzel experience. O ölenlerde zaten bu experience ile Level Up oldular...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
SAKIN UNUTMA !

kırmızı değil yeşil kablo[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
Karşı tarafın experience'ını olayın mantığını anlamayanların tatması ümidiyle diyeceğim olan bize olacak zira aynı ülkede yaşıyoruz, işgal edilirsek hep beraber edileceğiz.

Bu ülkeyi işgal safhasına getirecek kadar düşmedik daha.

Kafanızı emperyalist güçlerin dünyayı ele geçirme planları üzerine yoğunlaştıracağınıza ve o güçlere karşı terörizmi kullanmanın mubah olduğu mantığını kabul ettirmeye çalışacağınıza, kan dökmeden bu devletleri nasıl altedebileceğiniz üzerine kafa patlatın.

Bütün mesajlarınız "yıkıcı" ifadeler içeriyor. Sanki terör örgütlerine sponsor olmuş gibisiniz. Ayrıca ortada bir savaş varsa savaş alanı metro istasyonları yada geniş kapsamlı ele alırsak toplu taşıma araçları, alışveriş merkezleri değildir. Madem borularını öttürecekler buyursunlar Irak topraklarına, buyursunlar Afganistan'a, buyursunlar Kudüs'e...

El Kaide denilen örgütün emellerinin tam ve net olarak ne olduğunu biriniz bana açıklayabilecek mi?[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
turkiyeyi kim isgal edecek ?

ha liderligi ele gecirmek icin hayali bir dusman yaratma taktiklerden birisi .

ne mason geldi ne abd li ne uzayli .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 07 Temmuz 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 07 Temmuz 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
...experience ile Level Up oldular...

Tanrının yanına eriştiler, level atlayarak..[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,

Dünya teröre teslim olmuş durumda. 2004 yılında 6000'den fazla kişi ölmüş. Arkadaşımızın olayın şokunda olduğunu umarak söylediği "belki kızacaksınız ama çok zevkli" sözlerini hoş görmeye çalıştım ama beceremedim ve kızdım.

İnsanlar ölüyor. Geçtiğimiz sene İngiliz Konsolosluğu'na yapılan saldırıyı canlı yaşamış, bir bir götürülen cesetleri, duvarlardaki kan izlerini, cam kırıklarını, çığlık atarak şuursuzca koşan insanları (ben de aynı durumdaydım), ağlayanları, kaosu görmüş biri olarak bunun bir oyun, bir film olmadığı gerçeğini düşlemenizi rica ediyorum.

Her an tekrar hedef olabiliriz benzer saldırılara. Nitekim geçenlerde Adalet Bakanlığı önünde ucuz atlatılan faciayı unutmuş görünüyorsunuz, hatırlatayım.

Felluce'de de ölenler insan, Londra'da da, geçtiğimiz sene Madrid'de ölenler de, İstanbuldakiler de..

İnsanlar ölüyor ve biz rahat evimizde televizyondan bir macera filmi izler gibi izliyoruz. Belki de ölü sayısı arttıkça filmin de heyecanı artıyor bazıları için.

O filmin içinde olmayı hiç istemezdiniz. (tashmoo'ya hayretlerimi sunuyorum ve tekrar tekrar kendisinin olayın şokunda olduğunu ve bu sözleri o ruh haliyle söylediğini umuyorum.)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Manti tarafından 07 Temmuz 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gerçekten böyle bir yaklaşım içindeysen bence doğru olmamış. Ama insanların birşeyi anlaması için çoğunlukla önce birşeyeler kurban gitmiş veya vermiş olması gerekiyor, acıda olsa insanın genel özelliklerinden biri.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...