Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SORU: murat x (murathanoğlu + kosova) + kaan kural = ?

somebody

Öne çıkan mesajlar

said:
toggie, 25 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
detroit lakersı yenerek oldu işte...şampiyon şampiyon diye anırdı bütün seri boyunca Murat Kosova. detroit de şuna işte.. eskiden severdim adamı şimdi sesi bana süs köpeklerinin havlaması gibi geliyo.. hev heeev heeevvv

Bu ntv deki üçlü için siz ne düşünüyorsunuz ? hatta ismet badem'i de katabilirsiniz işin içine ?
bu üçlü olmasaydı basketbol bu kadar seyredilir miydi ? ayrıca bu üçlü arasında en sevdiğiniz hangisi ?
(Benim Murat Murathanoğlu)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hepsinin seviom bi tek kaan kural biras itici gelio aslında itici deilde pzosyonlarda yorum yapıo her dedigi yanlıs cıkıo yok Popovich soyle yapcak dio olmuo felan gibisinden.En cok Urat Kosovayı seviorum.Cunku o genclere biras daha hitab edio gibi gelio bide adaın sesi hosuma gidio[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben üçünü de cok seviorum. O yazdıgım mesaj yanlıs anlasılmasın abi macı anlatırken ben de uykulu oldugum için sesi kulaklarımı tırmalıyo yani onun dısında yorumlarına falan %100 katılıyorum.
kaan kural'la da surekli irtibat halindeyim. saolsun hepsi yardımsever insanlar. cok da guzel sunuyolar programları macları.
tebrik ederim 3 lüyü
ama ismet badem deme bana.
efes - bjk serisini izlerken resmen delirtti adam beni. bu kadar taraflı olunur ya.. onu yorumcu yapan da kabahat.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

murat kosova her pozisyonda bağırıyo yeter ya. hiç alakasız fark zaten 13 sayı falan, geride olan takım basket atıyo fark 11'e iniyor

treysssiiiiiiiiiiiii makgreydiiiiiiiiiiiii çok kritik bir isabet !!!!!!

ya bi dur ya, alt tarafı 2 sayı atmış adam. maçda 60 tane böle 2 sayılık basket oluyo hepsinde bağırsan ölürüz tv başında[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 25 Haziran 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 25 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
hepsi işlerinde başarılılar
her bokuda bizden iyi biliyolar

Ehue =))
Gerçekten Tr'nin en iyi spikeri M.Kosova...
Aynı şekilde Kaan Kural ve M.Murathanoğlu (öff ne uzun bea )
işlerini iyi yapıyolar

En azından fast-break'e kontra demiyolar :-)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

üçü de süper bence..
maçları ve basketbolu daha da güzelleştiriyorlar.
[edit: seçim zor ama en sevdiğim murathanoğlu diyeibliriz][signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)

[Bu mesaj shapshal tarafından 25 Haziran 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana basketi iyice sevdiren iki insandır murat ile ismet badem..basket kursundan geldiğim her haftasonu cine-5teki programlarını izleye izleye büyüdük=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liebe, 29 Haziran 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
kaan kuralın güzel hareketlere yaptıgı yoruma bayılıyorum :D nasıl bir sestir o yarabbim gülmekten kramp giriyo.hele gecen horry nin smaca yarım saat böğürdü :) idolümsün kaan abi

uvvvv uvvvv uvvv hohoohoh ohohohoo uvvv ohohohoho
diye hatta :D auhzuahuhz
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam amerikada basketbol maçı anlatıyormuş normal yabancı dilinin ve basket bilgisinin fln iyi olması=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

murat murathanoğlu ile murat kosova tartışılmaz özellikle murat kosova turkiye deki en sevdiğim spiker ve spor adamlarından kendi dalındaki...

kaan kural da baya bilgili ama cok hızlı ve heyecanlı konusuo gbi bazen anlamıorm ne dediğini[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...