somebody Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: toggie, 25 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki: detroit lakersı yenerek oldu işte...şampiyon şampiyon diye anırdı bütün seri boyunca Murat Kosova. detroit de şuna işte.. eskiden severdim adamı şimdi sesi bana süs köpeklerinin havlaması gibi geliyo.. hev heeev heeevvv Bu ntv deki üçlü için siz ne düşünüyorsunuz ? hatta ismet badem'i de katabilirsiniz işin içine ? bu üçlü olmasaydı basketbol bu kadar seyredilir miydi ? ayrıca bu üçlü arasında en sevdiğiniz hangisi ? (Benim Murat Murathanoğlu)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben hepsinin seviom bi tek kaan kural biras itici gelio aslında itici deilde pzosyonlarda yorum yapıo her dedigi yanlıs cıkıo yok Popovich soyle yapcak dio olmuo felan gibisinden.En cok Urat Kosovayı seviorum.Cunku o genclere biras daha hitab edio gibi gelio bide adaın sesi hosuma gidio[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya ben üçünü de cok seviorum. O yazdıgım mesaj yanlıs anlasılmasın abi macı anlatırken ben de uykulu oldugum için sesi kulaklarımı tırmalıyo yani onun dısında yorumlarına falan %100 katılıyorum. kaan kural'la da surekli irtibat halindeyim. saolsun hepsi yardımsever insanlar. cok da guzel sunuyolar programları macları. tebrik ederim 3 lüyü ama ismet badem deme bana. efes - bjk serisini izlerken resmen delirtti adam beni. bu kadar taraflı olunur ya.. onu yorumcu yapan da kabahat.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 biraz kaan itici geliyor, en azından sesi sempatik gelmiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 murat kosova her pozisyonda bağırıyo yeter ya. hiç alakasız fark zaten 13 sayı falan, geride olan takım basket atıyo fark 11'e iniyor treysssiiiiiiiiiiiii makgreydiiiiiiiiiiiii çok kritik bir isabet !!!!!! ya bi dur ya, alt tarafı 2 sayı atmış adam. maçda 60 tane böle 2 sayılık basket oluyo hepsinde bağırsan ölürüz tv başında[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 25 Haziran 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben Kaan Kuralı seviyorum daha çok.Ama hepsi kötü yorumcu bana göre.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bundan bahsediyodum işte.. sabo +1 bu arada muat murathanoglu nun hamilton diyişine hastayım :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex [Bu mesaj toggie tarafından 25 Haziran 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben en çok Murat Kosova'yı seviyorum Kaan'ın yorumları o kadar iyi deil ama NBA hakkındaki bilgisi müthiş ve Murat Murathanoglu'nun San Antonio deyişine hayranım[signature][hline]Impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kaan Kural'ın sesine hastayım, o adamdan öyle bir ses nasıl çıkar ya..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya adam konusamıyo ki. sesi de acaip cıkıyo cunku acaip şişko. şişmanlıktan nefes alamıyo, nefes alamayınca da ses ilginç cıkıyo :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 zaten muar murathanoglunu taartısmaya gerek bile yok kosova ile kaan da isi bilen adamlar[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Nukem_Verite, 25 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki: hepsi işlerinde başarılılar her bokuda bizden iyi biliyolar Ehue =)) Gerçekten Tr'nin en iyi spikeri M.Kosova... Aynı şekilde Kaan Kural ve M.Murathanoğlu (öff ne uzun bea ) işlerini iyi yapıyolar En azından fast-break'e kontra demiyolar :-)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 murathanogluna torpil yapcam basketbola başladıgım zaman o asist programını yapıyodu...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 üçü de süper bence.. maçları ve basketbolu daha da güzelleştiriyorlar. [edit: seçim zor ama en sevdiğim murathanoğlu diyeibliriz][signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) [Bu mesaj shapshal tarafından 25 Haziran 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bana basketi iyice sevdiren iki insandır murat ile ismet badem..basket kursundan geldiğim her haftasonu cine-5teki programlarını izleye izleye büyüdük=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Nukem_Verite, 25 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki: hepsi işlerinde başarılılar her bokuda bizden iyi biliyolar Bu kadar konunun uzamasına gerek yok hepsi isinin bilen adamlar bize laf dusmez begenmeyen tv nin sesini kısar acı oyle izler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kaan kuralın güzel hareketlere yaptıgı yoruma bayılıyorum :D nasıl bir sestir o yarabbim gülmekten kramp giriyo.hele gecen horry nin smaca yarım saat böğürdü :) idolümsün kaan abi[signature][hline]Emekli Druid Elanor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Liebe, 29 Haziran 2005 11:56 tarihinde demiş ki: kaan kuralın güzel hareketlere yaptıgı yoruma bayılıyorum :D nasıl bir sestir o yarabbim gülmekten kramp giriyo.hele gecen horry nin smaca yarım saat böğürdü :) idolümsün kaan abi uvvvv uvvvv uvvv hohoohoh ohohohoo uvvv ohohohoho diye hatta :D auhzuahuhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 m.murathanoğlu isimleri mükemmel söyllüyo(stoudemire,billups,mcgrady,nash. vs. vs..)[signature][hline]Keeping it real,open the wheel.. Shadow Hunter-Warcraft Frozen Throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 üçüde kral.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Murat Kosova'nın Prömiyer Lig NTV de temalı bir jenerikte "İşte Prömiyer Lig bu" diye bağırışı gitmez kulaklarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imhotep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Benim tercihim tabikide Murat Murathanoglu...yorumları mükemmel,yabancı dili ck iyi konusuyor daha ne olsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi adam amerikada basketbol maçı anlatıyormuş normal yabancı dilinin ve basket bilgisinin fln iyi olması=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Selamon, 30 Haziran 2005 04:59 tarihinde demiş ki: Murat Kosova'nın Prömiyer Lig NTV de temalı bir jenerikte "İşte Prömiyer Lig bu" diye bağırışı gitmez kulaklarımdan. harbiden ya benimde gitmez o nasıl bi sestir kız gibi :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 murat murathanoğlu ile murat kosova tartışılmaz özellikle murat kosova turkiye deki en sevdiğim spiker ve spor adamlarından kendi dalındaki... kaan kural da baya bilgili ama cok hızlı ve heyecanlı konusuo gbi bazen anlamıorm ne dediğini[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar