Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en buyuk hayalınız

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

18 ya$ina kadar ya da Univ. bitene kadar diyelim.Para "kiz" mevzularinda ilk planda degil.Karizma, hazir cevaplik, ortamdaki popularite ve birazda tipinizle zaten istediginiz kizla istediginizi yaparsiniz.Gereksiz yere olmayacak $eylerin hayalleriyle ugra$ana kadar elinizdekileri degerlendirmeyi deneyin..[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 26 June 2003 14:02 tarihinde demiş ki:
18 ya$ina kadar ya da Univ. bitene kadar diyelim.Para "kiz" mevzularinda ilk planda degil.Karizma, hazir cevaplik, ortamdaki popularite ve birazda tipinizle zaten istediginiz kizla istediginizi yaparsiniz.Gereksiz yere olmayacak $eylerin hayalleriyle ugra$ana kadar elinizdekileri degerlendirmeyi deneyin..[hline]tHe Original fi$h®

Metboy icin gecerli degil bu :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 26 June 2003 14:24 tarihinde demiş ki:
pok değil tam beni anlatmışın[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break

Yok..Sen umitsiz vakasin.Dediklerimi yapsanda adam(!) olman mumkun degil :)[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 26 June 2003 00:34 tarihinde demiş ki:
Herşeyin başi para. Para olmadan aşk da olmuyor saglik ta. O herşeyin başi saglik fln laflari ivirzivir palavra.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

herşeyin başı sağlık, kaybetmeden "ıvır zıvır, palavra" demen doğal. bill gates'in parası olsa elimde gene futbol oynayamam mesela..

arkadaşlar hiçbir zaman sağlığınızı para, keyif vb için riske atacak işler yapmayın, herşeyi geri kazanabilirsiniz ama sağlığı asla. kendiniz bilmiyorsanız bir bilen söylüyor işte.. ;)

sağlığı bi kenara koyarsak çok ünlü bir bilgisayar oyunları tasarımcısı olmak isterim, sid meier misali. bir de masallardaki gibi "ömürlerinin sonuna dek mutlu yaşadılar" sonuna uyan bir eş ve aile de olsa tamam olur herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...