Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 o sadece istedin kadını yata atmak ya sana aşık olmazsa[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Para para para, Ne hale geldi bu dünya....[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Napolyon'la bi çinli veya japon öle bi komutan arasında bi dialog geçmiş. ( yine paticik te okuduydum ) X komutan : Biz onurumuz için savaşıcaz ve gerekirse ölücez, fakat siz sadece para için saldırıyosunuz. Napolyon: Doğru, herkes ihtiyacı olduğu şeyler için savaşır gibi bişeydi Yanlış anlaşılmasın bu lafım ama =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 26 June 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 dunya hep boyleydı[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 3 tane hayalim war. 1)DÜnyanın en güzel kadınını elde etmek 2)Arnold'ın rekorunu egale etmek(bunun içinde ondan daha iyi bir vücut lazım) 3)Büyük bir penisimin olması[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 olmadi yaw herkes fantazi yaziyor :) ılerde gercekcı olması kosuluyla hayalınız nedir? benim basbakan olmak[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 oynadiim mmorpg oyununun türk serveri acilmasi ve orda admin olmak isterdim :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sevgilim aradığım insan olsun onun aradığı insan ben oliim.. mutlu bir hayat sürelim gerçek dünyanın iğrençliği ve fanilik umrumuzda olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 benim çok sevdiğim, beni de benim onu sevdiğim kadar sevecek birisi (karşı cins yane) hayatımı iyi bir şekilde sürdürebileceğim kadar sağlık hayatımı iyi bir şekilde sürdürebileceğim kadar para sevdiklerimle aramın bozulmaması[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 MUTLULUK, HUZUR, ENDİŞESİZLİK!!!![hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ne güzel di mi? american dream[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 en büyük hayaliniz tamamıyla mutlu bir hayat sürmek olsun. zenginlik falan boş iş bunlar. yetecek paranız olsun, sevdiğiniz bir kişi olsun, aileniz olsun, hobileriniz olsun vs vs hayatın anca tadı böyle anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 walla para olursa liv tylerdan once yataga atcak bir suru kişi var :D[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: RamsesII, 26 June 2003 01:06 tarihinde demiş ki: 3)Büyük bir penisimin olması[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Büyük penisi napıcan abi..? Takıntılımısın..Öenmli olan işlevimi boyutumu desek işlev öne çıkar ;)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Derdiniz fantezi ise verin 2 milyon doları liv tylera amuda kalkıp bile verir yani :lol: Böyle gizli bir ada olucak, dışardan bakıldığında görülmüycek. İçinde her türlü donanım olcak, yemek yapan makineler, para basan makineler vb. Ben başkanı olcam. Adada yine insanlar olcak. Ama bütün kadınlar bana tapcak. Her türlü fantezimi gerçekleştircekler. Bana sanki sevgilim gibi davrancak bütün kadınlar. 5.000.000 mbit bağlantım olcak, istediğim her şeyi download etcem, herşeyi hackliycem nihoho Ha bide yanına Jenna Jameson'ı isterim :lol:[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Üstteki uçmuş hayalimde. Asıl hayalim, şöyle ormanlık bir alanda evim olcak. Kendi yetiştirdiğimi, avladığımla yaşıycam. Sakin huzurlu , belki kitap okuyarak. Yanımdada sevdiğim bir insan olursa iyi olur.[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 100k kişinin önünde sanitarium u çalmak :) güzel bi hayal tabi de en büyüü değil[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ne olursa olsun yalancı bir kral olmak istiyorum bu bana yeter para felan beni bozar :D King Liar[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Predator-, 26 June 2003 09:26 tarihinde demiş ki: Derdiniz fantezi ise verin 2 milyon doları liv tylera amuda kalkıp bile verir yani :lol: Böyle gizli bir ada olucak, dışardan bakıldığında görülmüycek. İçinde her türlü donanım olcak, yemek yapan makineler, para basan makineler vb. Ben başkanı olcam. Adada yine insanlar olcak. Ama bütün kadınlar bana tapcak. Her türlü fantezimi gerçekleştircekler. Bana sanki sevgilim gibi davrancak bütün kadınlar. 5.000.000 mbit bağlantım olcak, istediğim her şeyi download etcem, herşeyi hackliycem nihoho Ha bide yanına Jenna Jameson'ı isterim :lol:[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! ohaaaaa uçmuş len bu :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 uzun bır tatıl ıstıyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Buna benzer bişey bi ara açılmıştı, ben yine benzer cevabımı yazayım; En büyük hayalim, bir elimde şemsiyeli bir meyve kokteyli, kafamda meksika şapka, üstümde hawai gömlek, Havana'daki bir marinada (tabi burası bana ait olacak :P) şezlongda uzanıp latin müziği dinlemek. Aah ah.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Gimli, 26 June 2003 12:07 tarihinde demiş ki: Buna benzer bişey bi ara açılmıştı, ben yine benzer cevabımı yazayım; En büyük hayalim, bir elimde şemsiyeli bir meyve kokteyli, kafamda meksika şapka, üstümde hawai gömlek, Havana'daki bir marinada (tabi burası bana ait olacak :P) şezlongda uzanıp latin müziği dinlemek. Aah ah.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti hayale bak be gomlegının rengı bellımı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Puroyu unutmuşum! Aman allahım. Ağzımda da küba purosu olacak tabiiki! (Havanaya gitmişiz, puro içmeden olur mu be) Gömleği de Havana'dan alırım artık llama kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 muhauhaa[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 liv tylera 2m mi kim verir be okdar ona 2m ye 2342 tane alırsın[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar