Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en buyuk hayalınız

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

o sadece istedin kadını yata atmak ya sana aşık olmazsa[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

Napolyon'la bi çinli veya japon öle bi komutan arasında bi dialog geçmiş. ( yine paticik te okuduydum )

X komutan : Biz onurumuz için savaşıcaz ve gerekirse ölücez, fakat siz sadece para için saldırıyosunuz.
Napolyon: Doğru, herkes ihtiyacı olduğu şeyler için savaşır

gibi bişeydi

Yanlış anlaşılmasın bu lafım ama =)[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 26 June 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel di mi? american dream[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 26 June 2003 01:06 tarihinde demiş ki:

3)Büyük bir penisimin olması[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.

Büyük penisi napıcan abi..? Takıntılımısın..Öenmli olan işlevimi boyutumu desek işlev öne çıkar ;)[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Derdiniz fantezi ise verin 2 milyon doları liv tylera amuda kalkıp bile verir yani :lol:

Böyle gizli bir ada olucak, dışardan bakıldığında görülmüycek. İçinde her türlü donanım olcak, yemek yapan makineler, para basan makineler vb. Ben başkanı olcam. Adada yine insanlar olcak. Ama bütün kadınlar bana tapcak. Her türlü fantezimi gerçekleştircekler. Bana sanki sevgilim gibi davrancak bütün kadınlar. 5.000.000 mbit bağlantım olcak, istediğim her şeyi download etcem, herşeyi hackliycem nihoho

Ha bide yanına Jenna Jameson'ı isterim :lol:[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki:
sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Üstteki uçmuş hayalimde.

Asıl hayalim, şöyle ormanlık bir alanda evim olcak. Kendi yetiştirdiğimi, avladığımla yaşıycam. Sakin huzurlu , belki kitap okuyarak. Yanımdada sevdiğim bir insan olursa iyi olur.[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 26 June 2003 09:26 tarihinde demiş ki:
Derdiniz fantezi ise verin 2 milyon doları liv tylera amuda kalkıp bile verir yani :lol:

Böyle gizli bir ada olucak, dışardan bakıldığında görülmüycek. İçinde her türlü donanım olcak, yemek yapan makineler, para basan makineler vb. Ben başkanı olcam. Adada yine insanlar olcak. Ama bütün kadınlar bana tapcak. Her türlü fantezimi gerçekleştircekler. Bana sanki sevgilim gibi davrancak bütün kadınlar. 5.000.000 mbit bağlantım olcak, istediğim her şeyi download etcem, herşeyi hackliycem nihoho

Ha bide yanına Jenna Jameson'ı isterim :lol:[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki:

ohaaaaa uçmuş len bu :D[hline]Mixed Website
OynatFm Yayında Dıkla Çalsın

Sosyal ağlarda paylaş

Buna benzer bişey bi ara açılmıştı, ben yine benzer cevabımı yazayım;

En büyük hayalim, bir elimde şemsiyeli bir meyve kokteyli, kafamda meksika şapka, üstümde hawai gömlek, Havana'daki bir marinada (tabi burası bana ait olacak :P) şezlongda uzanıp latin müziği dinlemek. Aah ah.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 26 June 2003 12:07 tarihinde demiş ki:
Buna benzer bişey bi ara açılmıştı, ben yine benzer cevabımı yazayım;

En büyük hayalim, bir elimde şemsiyeli bir meyve kokteyli, kafamda meksika şapka, üstümde hawai gömlek, Havana'daki bir marinada (tabi burası bana ait olacak :P) şezlongda uzanıp latin müziği dinlemek. Aah ah.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

hayale bak be gomlegının rengı bellımı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...