AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Las Vegas da kumarhaneleri 2 Milyon$ Dolandıran 5 Türk FBI tarafından aranıyor! Kartların yerini değiştiren,Kartlara işaret koyup hile yapan 5 Türk Hile yapmaktan ve dolandırıcılıktan aranıyorlar. Hani bir olay vardır. Kenya'lı atletlerde Allah vergisi bi nefes vardır. Amerika'lılarda beyaz kas vardır Türklerde ise el çabukluğu Allah vergisidir =)) Detay[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 helal olsun bizim türklere[signature][hline]rEm Açılımı lazım değil :)
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir turk dunyaya bedeldir... bizde her yol var inanırım... cem uzan da dolandırmışdı...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 las vegası bile hortumladık yaşasın[signature][hline]shinsetsu desu..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Cidden orayı bile dolandırdık ne adamız ya :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne diyim helal olsun bizimkilere.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 el atmadığımız , hortumlamadığımız yer kalmadı be :P[signature][hline]chuck!
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aslanım türkler çalın koçlarım.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 zuhahahah komedi :)[signature][hline]go2hell
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 5 şerefsiz yüzünden gene adımız çıkacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 absolut onlar yapınca adları çıkmıyor biz yapınca adımız çıkıyor. Bu ne yaman çelişki?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: rEm, 07 Temmuz 2005 12:03 tarihinde demiş ki: helal olsun bizim türklere sonra bizi neden böyle şöyle görüyorlar diyosunuz? hayır helal olsun diyin o zaman bizi neden şöyle böyle görüyorlar demeyin. allam yarabbim..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 las vegas dizisi geldi aklıma,demekki sürekli yakalayamıyolar=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hırsızlık olsa bile sonuçta burada uyanıklık var las vegas gibi düzeni oturmuş bir yerde bile başarılıca hırsızlık yapabiliyorsa bu başarıdır :)[signature][hline]shinsetsu desu..
PederRamirez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gazetelerde resmen adamlara övgü yağdırmışlar sanki övünülecek bişey.
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bizim türkler işi bilio ;)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Absolut, 07 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki: 5 şerefsiz yüzünden gene adımız çıkacak. 5 deılmıs 2 kısıymıs bı karı bıde yaslı bınak :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İyide şimdi yine bir sürü sevmeyinimiz oldu harbi... -türkleri nasıl bilirsiniz? -Eli hızlı asfsadf[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 adamlardan kel olanını star haber bulmuştu dün haberde adam: yok öle bişey dedi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki: İyide şimdi yine bir sürü sevmeyinimiz oldu harbi... -türkleri nasıl bilirsiniz? -Eli hızlı asfsadf ilahi steelBB güldürdün beni :lol:[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kesin Ocean 11'den bişeyler arakladılar , yoksa zor :P[signature][hline]chuck!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kaynak valla olay kumar hile yapmak caizdir :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 böyle şeylerle adımızın çıkması hoş deil tabi.[signature][hline] Msn 8-)
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tamamda neyi tartışıyorsunuz ki burada? Neden geriyorsunuz kendinizi? Neden birbirinizi üzüyorsunuz bu aptal konu için?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bayan olan Ele basıymıs. Bir tanede benim gunahım yok diyen bırı vardı dun televızyonda. Tanımıyordum orda tanıstık ben oynamadım onlar oynadı benı de aldılar içeri attılar hele bi zenci vardı hala ruyalarıma giriyor dedi adam :) fazla sıkmıs adamcagızın bogazını ne zaman kumarhane ile ilgili film gorse adamın morelı bozuluyormus yazık![signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
Öne çıkan mesajlar