Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FBI 5 Türk'ün Peşinde =))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Las Vegas da kumarhaneleri 2 Milyon$ Dolandıran 5 Türk FBI tarafından aranıyor!
Kartların yerini değiştiren,Kartlara işaret koyup hile yapan 5 Türk Hile yapmaktan ve dolandırıcılıktan aranıyorlar.

Hani bir olay vardır.
Kenya'lı atletlerde Allah vergisi bi nefes vardır.
Amerika'lılarda beyaz kas vardır
Türklerde ise el çabukluğu Allah vergisidir =))

Detay[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
Cidden orayı bile dolandırdık ne adamız ya :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
las vegas dizisi geldi aklıma,demekki sürekli yakalayamıyolar=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
hırsızlık olsa bile sonuçta burada uyanıklık var las vegas gibi düzeni oturmuş bir yerde bile başarılıca hırsızlık yapabiliyorsa bu başarıdır :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
5 şerefsiz yüzünden gene adımız çıkacak.

5 deılmıs 2 kısıymıs bı karı bıde yaslı bınak :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
İyide şimdi yine bir sürü sevmeyinimiz oldu harbi...

-türkleri nasıl bilirsiniz?
-Eli hızlı asfsadf[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
İyide şimdi yine bir sürü sevmeyinimiz oldu harbi...

-türkleri nasıl bilirsiniz?
-Eli hızlı asfsadf

ilahi steelBB güldürdün beni :lol:[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
Tamamda neyi tartışıyorsunuz ki burada? Neden geriyorsunuz kendinizi? Neden birbirinizi üzüyorsunuz bu aptal konu için?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Bayan olan Ele basıymıs. Bir tanede benim gunahım yok diyen bırı vardı dun televızyonda. Tanımıyordum orda tanıstık ben oynamadım onlar oynadı benı de aldılar içeri attılar hele bi zenci vardı hala ruyalarıma giriyor dedi adam :) fazla sıkmıs adamcagızın bogazını ne zaman kumarhane ile ilgili film gorse adamın morelı bozuluyormus yazık![signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
  • Yeni Oluştur...