odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8169170314&rd=1 Bu satıcıya "oyunu bana postalamadan önce cd-keyi gönderebilirmisiniz" diye sordum ; "Tabiki, zaten bütün gün boyunca onu yaptım, geceyarısı da başka bi arkadaş devralıp cd-key mailliycek" dedi. Ödemeyi yaptıktan 2 dk sonra da cd-key i mailime yolladı. %99.9 positive feedbacki var bi problem çıkacağını sanmıyorum.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ama oyunuda postalıyolar deilmi? Güzel bir yöntem..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Peki yolladıgı CD-Key calısıyor mu? Yani aynı cd-Keyi yolluyor olmasın. Malum interte guven iyi degildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Absolut çok doğru söyledi.. ne olursa olsun ben bulaşmam böyle şeylere... Avatürkü bekliyorum şahsen.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hiç bir sakatlık çıkmaz adam binlerce şey satmış ebayde... ve anladığım kadarıyla yaşamak için bu işi yapıyor... o ebay accountunu tehlikeye atmak istemez.. ÇOK DEĞERLİ o account... ayrıca, 500$ a kadar olan eşyalar için paypal un kendi garantisi var..[signature][hline]Profocio Hosting
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eno doğru söylüyor."ebay.de" de seller oldum bir ara power seller ünvanı almak öyle kolay değildir.Binlerce şey satıp poisirif müşteri memnuyeti almak falanç Paypal nedir bu arada? [Bu mesaj Fegro tarafından 10 Şubat 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet oyunuda gönderiyor adresinize.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 taber007 (3886) Adam power seller. O hesap demek ne koysan satılır demek abi. Adam o hesabı riske atmaz, güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 call of duty için de aynı yöntem kullanılır hakikaten büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız.
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paypal nasıl oluyordu beyler. ben buradan alıyım bari key i.
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şu anda paypal hesabın yoksa uğraşma çünkü yetişmez. Paypal a kredi kartını onaylatman en az 3-4 gün sürer. Önce senden 1,5$ kesip ekstredeki rakamı falan soruyolar.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu satış hakkında yorumlar Ama dendiği gibi, paypal uğraştırıyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 PayPaldan UO Gold falan almıştım yani güvenilmez demeyorum sadece kontrol etme şansı yok acc sayfası gelene kadar o yuzden sakat. Yoksa biri ha evet verdigi cdkey calıstı desin alınır tabiki neden alınmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence de çok güvenilir bu yöntem şahsen sipariş vermemiş olsam alırdım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kontrole gerek yok abso... çalışmazsa gider negative feedback verirsin adama.. hayatı kayar... sonra gider paypal den refund istersin, paranı da geri alırsın :) bu adam yapmaz scam... 30£ için girmez o riske[signature][hline]Profocio Hosting
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Biri bana alsın ben ona tl havale ediyim :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Peki alayım o zaman heheh. Tazminatımı Eno verecek :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hallederiz abso, hallederiz... :)[signature][hline]Profocio Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 heheh adamda 3 tane şikayet mesajı buldum derinine iniyorum konunun heheh boşa para savurmam ben hehehe. birazdan chate baslıcam neden şikayet almış ogrenicem. ruhunu tanıcam hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8168896384&rd=1 bir de burda bul şikayet mesajı bu da cdkey yolluyor ve % 100 positive - 4500 küsür satışta[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 10 Şubat 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Goering, ben o satıcıya da sordum cd-key yolluyormusunuz diye cevap gelmedi bana.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 2 satıcıdan birinin icq msn bulsam konusacam ama hırgızlar koymamışlar icqlarını :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaslar kimseyi killandirmak istemem, ancak daha once bir powersellerdan kazik yemis bir insan olarak soyluyorum, once su sign up acilsin sonra tek tek alin bence...[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 :) Enooo bey buyrunnn buna ne diyeceksiniz hehe lkesin bu Enodur o satıcı ve hepinizi kazıklayacak hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Öne çıkan mesajlar