odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8169170314&rd=1 Bu satıcıya "oyunu bana postalamadan önce cd-keyi gönderebilirmisiniz" diye sordum ; "Tabiki, zaten bütün gün boyunca onu yaptım, geceyarısı da başka bi arkadaş devralıp cd-key mailliycek" dedi. Ödemeyi yaptıktan 2 dk sonra da cd-key i mailime yolladı. %99.9 positive feedbacki var bi problem çıkacağını sanmıyorum.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ama oyunuda postalıyolar deilmi? Güzel bir yöntem..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Peki yolladıgı CD-Key calısıyor mu? Yani aynı cd-Keyi yolluyor olmasın. Malum interte guven iyi degildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Absolut çok doğru söyledi.. ne olursa olsun ben bulaşmam böyle şeylere... Avatürkü bekliyorum şahsen.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hiç bir sakatlık çıkmaz adam binlerce şey satmış ebayde... ve anladığım kadarıyla yaşamak için bu işi yapıyor... o ebay accountunu tehlikeye atmak istemez.. ÇOK DEĞERLİ o account... ayrıca, 500$ a kadar olan eşyalar için paypal un kendi garantisi var..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eno doğru söylüyor."ebay.de" de seller oldum bir ara power seller ünvanı almak öyle kolay değildir.Binlerce şey satıp poisirif müşteri memnuyeti almak falanç Paypal nedir bu arada? [Bu mesaj Fegro tarafından 10 Şubat 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet oyunuda gönderiyor adresinize.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 taber007 (3886) Adam power seller. O hesap demek ne koysan satılır demek abi. Adam o hesabı riske atmaz, güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 call of duty için de aynı yöntem kullanılır hakikaten büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paypal nasıl oluyordu beyler. ben buradan alıyım bari key i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şu anda paypal hesabın yoksa uğraşma çünkü yetişmez. Paypal a kredi kartını onaylatman en az 3-4 gün sürer. Önce senden 1,5$ kesip ekstredeki rakamı falan soruyolar.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmm ok saol..o zaman alamayacaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu satış hakkında yorumlar Ama dendiği gibi, paypal uğraştırıyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 PayPaldan UO Gold falan almıştım yani güvenilmez demeyorum sadece kontrol etme şansı yok acc sayfası gelene kadar o yuzden sakat. Yoksa biri ha evet verdigi cdkey calıstı desin alınır tabiki neden alınmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence de çok güvenilir bu yöntem şahsen sipariş vermemiş olsam alırdım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kontrole gerek yok abso... çalışmazsa gider negative feedback verirsin adama.. hayatı kayar... sonra gider paypal den refund istersin, paranı da geri alırsın :) bu adam yapmaz scam... 30£ için girmez o riske[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Biri bana alsın ben ona tl havale ediyim :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Peki alayım o zaman heheh. Tazminatımı Eno verecek :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hallederiz abso, hallederiz... :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 heheh adamda 3 tane şikayet mesajı buldum derinine iniyorum konunun heheh boşa para savurmam ben hehehe. birazdan chate baslıcam neden şikayet almış ogrenicem. ruhunu tanıcam hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8168896384&rd=1 bir de burda bul şikayet mesajı bu da cdkey yolluyor ve % 100 positive - 4500 küsür satışta[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 10 Şubat 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Goering, ben o satıcıya da sordum cd-key yolluyormusunuz diye cevap gelmedi bana.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 2 satıcıdan birinin icq msn bulsam konusacam ama hırgızlar koymamışlar icqlarını :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaslar kimseyi killandirmak istemem, ancak daha once bir powersellerdan kazik yemis bir insan olarak soyluyorum, once su sign up acilsin sonra tek tek alin bence...[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 :) Enooo bey buyrunnn buna ne diyeceksiniz hehe lkesin bu Enodur o satıcı ve hepinizi kazıklayacak hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar