Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bas gitar teli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla ben arkadaşınkini yaptırmıştım ama iyi bi müzik evine gidip yaptırdım..
ya geneldede her zaman şudur müzik bakımı dışındada..
Fiyatı iyi olan şey iyidir :)
Bide ordaki yetkili kişi önersin vereceğin paraya göre..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
dadaryo iyidir,yaw merak ediyorum bu bass telini koparan var mı aranızda?yada koparıp ne tarafını kopardı acep onu da merak ediyom :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 07 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki:
ben 5 telli de en üst teli kopardım yüzümde patladı 1 ay izi kaldı :)

işte bu :D :D :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
mi teli koparıp 15ytl baymıştım zamanında tey tey[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
re telini koparmstm akort ederken daddarioya param yetmemisti earnie balls diye bi marka lamsistim birazcik elleri acitiyo ama sesi guzel[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
bi tune programını deniyodum :P

siz siz olun pcden tune etmeyin, bi terslik olduğunu anladığınızda çok geç oluyor :)

daha yeni başladığımız zamanlardı taksim beyoğlu tarlaydı o vakitler
ya yaa..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj montezaus tarafından 07 Temmuz 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ernie Balls aslında dadario yu döven bi marka yani. Ben elektro kullanıyorum dean markley blue steel kullandım çok iyiydi. Fender de güzeldir ernie ball da. bi dadario dan haz etmedim[signature][hline]oh yeaa
  • Yeni Oluştur...