comfortably_numb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hangi markaları tercih ediyorsunuz? favorileriniz var mı yoksa gidip hangisi gelirse elinize onu mu alıyorsunuz?
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla ben arkadaşınkini yaptırmıştım ama iyi bi müzik evine gidip yaptırdım.. ya geneldede her zaman şudur müzik bakımı dışındada.. Fiyatı iyi olan şey iyidir :) Bide ordaki yetkili kişi önersin vereceğin paraya göre..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ken smithler bi ara 11 dolardı musicians friendde.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dadaryo iyidir,yaw merak ediyorum bu bass telini koparan var mı aranızda?yada koparıp ne tarafını kopardı acep onu da merak ediyom :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Lexius, 07 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: ben 5 telli de en üst teli kopardım yüzümde patladı 1 ay izi kaldı :) işte bu :D :D :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mi teli koparıp 15ytl baymıştım zamanında tey tey[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: montezaus, 07 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki: mi teli koparıp 15ytl baymıştım zamanında tey tey abi mi telini nassı kopardın yaa:-O
duende Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 re telini koparmstm akort ederken daddarioya param yetmemisti earnie balls diye bi marka lamsistim birazcik elleri acitiyo ama sesi guzel[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bi tune programını deniyodum :P siz siz olun pcden tune etmeyin, bi terslik olduğunu anladığınızda çok geç oluyor :) daha yeni başladığımız zamanlardı taksim beyoğlu tarlaydı o vakitler ya yaa..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 07 Temmuz 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ernie Balls aslında dadario yu döven bi marka yani. Ben elektro kullanıyorum dean markley blue steel kullandım çok iyiydi. Fender de güzeldir ernie ball da. bi dadario dan haz etmedim[signature][hline]oh yeaa
Öne çıkan mesajlar