Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ya olur öle dmg lar warrior'ların overpower'ı ve execute'ı weapon skill/defans farkından ortaya cıkan dmg reductionlardan ektkilenmiyo, ustune full rage barla atılan ve cirt gelen execute'ın ucukluklaırnı hepimiz biliyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aman abi bu crit beni 1.5 kere olduurur :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 warriorla savaşan her class hp si %20 az mış gibi savaşmak zorunda yoksa bu 2-3k dmg leri yiyosun Execute sadece düşmanın hp si %20 nin altındayken vurulan bi ability [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: thanatos, 06 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki: sen de pek biliyormussun gibi gozukmuyor acikcasi, karakterini degil de dovustugun karakterin neler yaptigini bilmen gerek. shaman warriora frostshock atsa, earthbind dikse de warriorda da hamstring, piercing howl var. warriorin meleesinden kacamaz hicbir sekilde, warrior kazara elinden kacirsa dahi, intercept atip tekrar hamstringler yapisir adama. eheh warsong gulchda bayrak kacirmak icin cektiklerim aklima geliyoda ... 2 kere sprint acip tam arayi actigimi saniyorum fiiiiuuuvv diye bi ses cat adam dibinde ve hamstringi yemisim heh ayrica wildpervert iyi oynamaktan daha cok ekipmana falanda bakar gercekten mesela warriorlar roguelara karsi cok ustun yahu might seti giyen bir warrior gordummu direk basiyorum kaciyorum ben [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 06 Temmuz 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 biliniz öğreniniz, warriorların 30 sn cooldown'lı 15 rage istiyen, combat içinde kullanılabilinin bi ceşit charge'ı vardır adı intercepttir, 25 yard manzili vardır, adam bunu yapr size vurur gelen ragelde hamstring atar cart curt, 25 yardda cıkmadna guvende sanmayın kendinizi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende anlamam duelden muelden , özellikle roguelardan çok korkmaya başladım bugun ayı forma 1700 civarı dmg yedim warsongda (6000 civarı armorum var) valla nasıl br silah vurabilir bunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 I hate druids, eod.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Malibu, 06 Temmuz 2005 16:23 tarihinde demiş ki: warriorla savaşan her class hp si %20 az mış gibi savaşmak zorunda yoksa bu 2-3k dmg leri yiyosun Execute sadece düşmanın hp si %20 nin altındayken vurulan bi ability aynen katılıyorum healing pot kesinlikle % 20 25 üstündeyken kullanılmalı yoksa execute = 1200 3500 arası dmg ki kimsenin %20 hpsi 3000 diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İyi hatırlıyorum, valla Otuzlu levela sahip elf ırkı oynayan bir kız oyuncusu vardı karşıma çıktı Duel yapalım diyordu. O zaman Tauren Druid levelim 19 ydi. Onu 5 dakikada indirdim. Oynamayı pek bilmiyordu. .İngilizceyle konuştum karakteri kızın abisine aitmiş :) Levelim 41 deyken 71 warrior lvlli human playeri nasıl biçtiğimi iyi hatırlıyorum. Hatırlamak ne güzel..[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 benim lvl 100 arthas ım var herkesi döfüyom[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Shaman olarak warrla kapışmak bazen çok acı oluyor daha lvl 40lardayken bi 46 warr dalıp 550crit 670crit bide 700 le başlayınca kombata al abi seninim diyip bırakmıştım :D Bide sanki shammy 50den sonra diğer klass lar gibi coşmuyor.. Her class 50 den sonra ki abilityleri baya farkettirirken bizde anca 1 rank üstünü fln alıyoruz ha bide her lvl 60 olan adam oyunu yada pvp yi bilecek diye bir teorem atamayızki.. sonuçta exp için player degil mob kesiyoruz :) [signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor [Bu mesaj CapriceXante tarafından 06 Temmuz 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lvl 60 warrior hamstringi bastımı veya charge ı, gg. çıkarıyolar two handed epic i, amanallah iki kodumu oturuyosun yere :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 en çok çekindiğim class warrior vallahi zaten damage veremiyorum heal heal nereye kadar zaten mortal strike var eninde sonunda ölüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben bir warrior olarak pvp de en zorlandığım class mage,druid ve pala (lvl 45 im ms i yeni aldım daha player üstünde deneme fırsatım olmadı bu değerler değişebilir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir hunter olarak hiçbir klası kesemiyorum.En çok da shamanı kesemiyorum :D Bütün klaslarda %20 ye getirip ölüyorum.Shamanda 40 ın aşşağısına nadiren inebiliyorum. (çok güzel genk yaparım ama :D)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 300 civari max dmg i olan silah takan buffsuz 6k hp li warrior u ns siz yenemez shaman belki o elemenin ns si yokdur.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Lopeth, 07 Temmuz 2005 05:52 tarihinde demiş ki: bir hunter olarak hiçbir klası kesemiyorum.En çok da shamanı kesemiyorum :D Bütün klaslarda %20 ye getirip ölüyorum.Shamanda 40 ın aşşağısına nadiren inebiliyorum. (çok güzel genk yaparım ama :D) epic bow u ya da gun i olan hunterlar sahsen beni zorluor.kaybettigim de oluyor.ama genelde ucu ucuna gidiyor.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu arada dün test serverinda elinde kalkan olan bir shamana 3500 vurdum warrior ile.karsimdaki cloth giyen bi class olsaydi kac vururdu acaba bu http://www.afreeimagehost.com/upload/3009/kritik.jpg[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Night elf olmasaydın daha cok vururdun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar