Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynamayı bilmeyen 60 lar :(

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

Ya olur öle dmg lar warrior'ların overpower'ı ve execute'ı weapon skill/defans farkından ortaya cıkan dmg reductionlardan ektkilenmiyo, ustune full rage barla atılan ve cirt gelen execute'ın ucukluklaırnı hepimiz biliyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 06 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
sen de pek biliyormussun gibi gozukmuyor acikcasi, karakterini degil de dovustugun karakterin neler yaptigini bilmen gerek.

shaman warriora frostshock atsa, earthbind dikse de warriorda da hamstring, piercing howl var.

warriorin meleesinden kacamaz hicbir sekilde, warrior kazara elinden kacirsa dahi, intercept atip tekrar hamstringler yapisir adama.

eheh warsong gulchda bayrak kacirmak icin cektiklerim aklima geliyoda ... 2 kere sprint acip tam arayi actigimi saniyorum fiiiiuuuvv diye bi ses cat adam dibinde ve hamstringi yemisim heh
ayrica wildpervert iyi oynamaktan daha cok ekipmana falanda bakar gercekten mesela warriorlar roguelara karsi cok ustun yahu might seti giyen bir warrior gordummu direk basiyorum kaciyorum ben [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.

[Bu mesaj Disappear tarafından 06 Temmuz 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biliniz öğreniniz, warriorların 30 sn cooldown'lı 15 rage istiyen, combat içinde kullanılabilinin bi ceşit charge'ı vardır adı intercepttir, 25 yard manzili vardır, adam bunu yapr size vurur gelen ragelde hamstring atar cart curt, 25 yardda cıkmadna guvende sanmayın kendinizi.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 06 Temmuz 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
warriorla savaşan her class hp si %20 az mış gibi savaşmak zorunda yoksa bu 2-3k dmg leri yiyosun

Execute sadece düşmanın hp si %20 nin altındayken vurulan bi ability

aynen katılıyorum healing pot kesinlikle % 20 25 üstündeyken kullanılmalı yoksa execute = 1200 3500 arası dmg ki kimsenin %20 hpsi 3000 diildir.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi hatırlıyorum, valla Otuzlu levela sahip elf ırkı oynayan bir kız oyuncusu vardı karşıma çıktı Duel yapalım diyordu. O zaman Tauren Druid levelim 19 ydi. Onu 5 dakikada indirdim. Oynamayı pek bilmiyordu. .İngilizceyle konuştum karakteri kızın abisine aitmiş :) Levelim 41 deyken 71 warrior lvlli human playeri nasıl biçtiğimi iyi hatırlıyorum. Hatırlamak ne güzel..[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi---
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman olarak warrla kapışmak bazen çok acı oluyor daha lvl 40lardayken bi 46 warr dalıp 550crit 670crit bide 700 le başlayınca kombata al abi seninim diyip bırakmıştım :D

Bide sanki shammy 50den sonra diğer klass lar gibi coşmuyor..
Her class 50 den sonra ki abilityleri baya farkettirirken bizde anca 1 rank üstünü fln alıyoruz

ha bide her lvl 60 olan adam oyunu yada pvp yi bilecek diye bir teorem atamayızki.. sonuçta exp için player degil mob kesiyoruz :)
[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor

[Bu mesaj CapriceXante tarafından 06 Temmuz 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir hunter olarak hiçbir klası kesemiyorum.En çok da shamanı kesemiyorum :D
Bütün klaslarda %20 ye getirip ölüyorum.Shamanda 40 ın aşşağısına nadiren inebiliyorum. (çok güzel genk yaparım ama :D)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall
Haydi kafalar Telekoma[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 07 Temmuz 2005 05:52 tarihinde demiş ki:
bir hunter olarak hiçbir klası kesemiyorum.En çok da shamanı kesemiyorum :D
Bütün klaslarda %20 ye getirip ölüyorum.Shamanda 40 ın aşşağısına nadiren inebiliyorum. (çok güzel genk yaparım ama :D)

epic bow u ya da gun i olan hunterlar sahsen beni zorluor.kaybettigim de oluyor.ama genelde ucu ucuna gidiyor.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...