pigeon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İğrençler..[signature][hline]EvCiL ToPLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yanlış anlaşılmasın iğrenç olan tasma takanlar![signature][hline]EvCiL ToPLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tam bir rezalet. sanırım asya veya afrika ülkeleri. avrupa veya amerika'da böyle birşeye izin verileceğini hiç sanmam.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet Nijerya ![signature][hline]EvCiL ToPLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bunlardan türkiye de düşünemiyorum... - bişey yapar mı - parçalar...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben de bşy sorıyım bunlar köpek mi:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence daha çok sırtlana benziyolar ne alakası warsa...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sırtlan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bizde de eskiden ayılara yaparlardı böyle allahtan şimdi yok, ya da en azından eskisi kadar meşru değil.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sırtlanlara bak puhaha süper yaw böle almak lzm bi tane eve[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 oha maymunda varmış yeni gördüm daha neler gezdiriyodur bunlar :) [Bu mesaj Alexey tarafından 25 Haziran 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aynı şeyi kutup ayısına yapmayı çok isterdim yaaa gece onunla beraber yan yana yatmak ona ayıcığım gibi sarılmak isterdiim (dişi tabikide :P) Diyceksiniz uyanmadan parçalar o seni.. Parçalasın beni o mahvetsin tırmalasın yok etsin yesin canımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Amaç neki ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 öh bunlar ne yaw..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 fondada maymun var tasmalı lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi köpek değil bi kere onlar sırtlan falan onlarıda o halden başka çıkartırsan dışarı gg hl hf :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hyena yer valla adamı. WOW bunlarla dolu bu arada, aklıma direk WOW geldi ehuah[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: KahnX, 25 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: aynı şeyi kutup ayısına yapmayı çok isterdim yaaa gece onunla beraber yan yana yatmak ona ayıcığım gibi sarılmak isterdiim (dişi tabikide :P) Diyceksiniz uyanmadan parçalar o seni.. Parçalasın beni o mahvetsin tırmalasın yok etsin yesin canımı Hayir oyle demiycez onla yataga hic giremessin diycez =) .. Ben ilk bakista direk hayvanlara dikkat ettim LOTR sandim ehuehu =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Burda yanlış olan ne =)[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sonuçta bizde köpeğimizi tasmayla gezdiriyoruz..[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Lakers, 29 Haziran 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Burda yanlış olan ne =) İşte bizde iki resim arasındaki 7 farkı bulmaya çalışıoz ama bir fark yok..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ne biliyim valla millet iğrençler fln diyor ama,bende tasma takıyorum köpeğime bendemi iğrençim.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sırtlan bunlar yahu , adamı çiğ çiğ yerler :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evde sırtlan damı besliyorlar :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Lakers, 29 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: bendemi iğrençim. yok sen görme sorunlusun :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar