Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 burdan..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 alttaki yorumlar haberden daha iyi.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ne Güzel başlıklı yorum sabah sabah kopardı beni helal olsun[signature][hline]chuck!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 jura oneminde ortaya cıkıp tersiyer donemde son bulan dinazor soyu o zaman parcalanmaya devam eden pangea dan dolayı kuzey kutbunda kalıntılar olabilir tabiki.[signature][hline]go2hell
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 "veysi16" said: Ne Güzel Yaws Şimdi Dinazorun Ayak ızınden Banane Yane Şimdi Neyse Madem Buldular Yorum eklemek Sart oLDU.! Şimdi Bu Dinazor Kaç Yasında Dili Dini Irkı Mezhebi Ne Cinsiyeti Ne En Öenmlisi Ayakkabı Numarası Kaç.. Şimdi Bunlara Cevap İstiyom..!Hade Çabuk LeM..! Koptum[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: go2hell, 07 Temmuz 2005 07:52 tarihinde demiş ki: jura oneminde ortaya cıkıp tersiyer donemde son bulan dinazor soyu o zaman parcalanmaya devam eden pangea dan dolayı kuzey kutbunda kalıntılar olabilir tabiki. nasolsa bunlar annamıo sok bakalım dıon dımı ıcınden hehehe. :D[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yok ya ne alaka bilimsel acıklamasını yapıyımda nasılda başlık geyiğe doncek :)[signature][hline]go2hell
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nasıl yaşamışlar o soğukta[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Alarko carier[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pangea şey di mi , hani şu süper kıta :)[signature][hline]chuck!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eet pangea (gondnava - lavrasya). O zamanların kosulları suanki kosullar değil. Mesela Buzul cagında mesozoyik donemi kapatan buzul cagının pageanın ( kuzey yada guney tam hatırlamıyorum) kutupdan gecmesiydi. Bundan dolayi gitti.[signature][hline]go2hell
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ewt yorumlar kopardı beni sabah sabah[signature][hline] Msn 8-)
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 [gecelerin_krali - 06.07.2005 20:18: dinazor eti helal midir? xparadisex dindaki arkadas demiski bu dinazorlar günüzümde yasasaydi kurban da keserdik bütün mahalle doyardi. iyi de dinimize göre gevis getiren hayvanlari kesmek caizdir peki dinazor gevis getiriyor muydu eti helal midir? adi din-zor olan yani dini zor kilan mahlukatin eti yenir mi? bence bunu dini alimler iyice düsünmeden tartismadan mübah kilmamak lazim. Oyy oyyy... Gözlerim yaşardı gülmekten, ne biçim yorumlar bunlar aman yarabbii...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ladan - 06.07.2005 21:26 NE IS Bu dinazorlarda hep amerikalilarin olduguu yerde oluyor. sabah sabah gulme krizine girdim.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kahramanmaraşlı-sütçüimam oda bişi mi,bizde bu dinazorların canlısı var,şaşırdınız dimi,var dabi nerde diye merak ettiyseniz hemen söliim,YÖK de bisürü dinazor var. ____________________________________________________ Yalanmı ? :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Asteroth, 07 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: [gecelerin_krali - 06.07.2005 20:18: dinazor eti helal midir? xparadisex dindaki arkadas demiski bu dinazorlar günüzümde yasasaydi kurban da keserdik bütün mahalle doyardi. iyi de dinimize göre gevis getiren hayvanlari kesmek caizdir peki dinazor gevis getiriyor muydu eti helal midir? adi din-zor olan yani dini zor kilan mahlukatin eti yenir mi? bence bunu dini alimler iyice düsünmeden tartismadan mübah kilmamak lazim. Oyy oyyy... Gözlerim yaşardı gülmekten, ne biçim yorumlar bunlar aman yarabbii... erc51 - 06.07.2005 21:29 Ulen Hiyar Dinazoru buldunda haramai,helali ni tartismakmi kaldi. Sende haklisin onca seylerle ugrasanlar birde bununla ugrassinlar diyorsun. Eh ne diyelim seninkide bir görüs. __________________________________________________ Adama bir cevap zuahahhaa abı koptum ya super bu ınsanlar :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahalahua acayip geyikler dönüyo orda :D[signature][hline]chuck!
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yentur73 - 06.07.2005 19:58 ayak izi ben bir ayak fetisisti olarak çok sevindim. ama 70 milyon yillik ayak izi pek güzel olmasa gerek.. bari dinazor disi mi onu da ögrenseydim yaw :)))) yaw bi film wardi adi "jurasis park" miydi neydi. filmdeki gibi dinazorlari canlandirsalar ne güzel olur. düsünsenize kurban bayraminda bir bir mahalle bir dinazor keser :D uff waryta ne güzel tadi olur onun pirzolasinin. yillanmius sarap gibidir walla :D ee 70 milyon yillik nede olsa. gelll watandas gelll!! dinazor döner alana ayran bedava!! aile salonumuz üst kattadir ablamm !! :)) Hastayim su dinazorlara yaa.Elimden gelse bitane evde beslerdim ama malesef mümkün degil.Ama böyle seyeler bulmalari gerçekten heycan verici.Insan kendisine soruyo bazen acaba onlarla yasamak nasil bir duygu olurdu diye! Bu yorumlarda süper...[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 MERHABALAR BEN MANİSA/SALİHLİDEN MUHİTTİN.ARKADAŞLAR BAZILARIMIZ YOK DİNAZOR ETİ YENİRMİ?YOK ŞU YOK BU BIRAKALIM BU ALAYLI BOŞ MUHABBETLERİ.MİLLET NELER ÇIKARIYOR.BİZ KENDİ İÇ ÇEKİŞMELERİMİZİ BİTİREMEDİK ADAMLARIN ÇIKARDIKLARIYLA DEĞİL KENDİ DURUMUMUZLA ALAY EDELİM.BİZ BOŞ MUHABBETLERİMİZLE OYALANIRKEN...OOOO NEYSE O ÖĞRENCİ ARKADAŞI TEBRİK EDİYORUM.BAAAY. aushuhfauh :D[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hahahhah :)[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 demedimmi ben bilimsel olarak soliyim geyiğe doncek diye :)[signature][hline]go2hell
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güzel muhabbet çevirmişler :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 adam veysi16 ya, ekol :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Pyro, 07 Temmuz 2005 06:57 tarihinde demiş ki: alttaki yorumlar haberden daha iyi. ewt katılıorum :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: go2hell, 07 Temmuz 2005 09:33 tarihinde demiş ki: yok ya ne alaka bilimsel acıklamasını yapıyımda nasılda başlık geyiğe doncek :) valla dedimmi demedimmi diye dusundum. demişim :P[signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar