Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Suark, 05 Temmuz 2005 16:58 tarihinde demiş ki: -Where are u from? -Turkey -cool yorumların %90 ı bole en azından bana.Denk gelmıyor demekkı cidden ülke muhabbeti içinde en çok duyduğum diyaloglardan birisi budur benim içinde.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet magelerde ayrı konu :D geçen bi yabancı adamdan su istedim adam 113 tane verdi hehe bazıları üşeniyo sanki taş atıp kolu yoruluyo lavuğun[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: CapriceXante, 06 Temmuz 2005 07:03 tarihinde demiş ki: Duel isteyen birine kibarca hayır demek yerine kalbini kırmayım gibi bi tavır alıp daha sonra benle duel için şu palayı devirmen gerek gibi bir tavır içerisine giren birine karşı bende öyle tavır alırdım açıkcası türk mürk farketmez... Sanki bizim onlardan eksik kalır yanımız var.. Şuana kadar 2 milyon tane mage den mana water istemişimdir.. Bi tanesi kalktı dediki "not for free" ismine bi baktım "Ilker" bu mantıkla ilerlersen çok kazanırsın dedim içimden ve devam ettim.. Birazda kendimize bakalım.. Beni tek bulunca dalan allyların büyük bir çoğunlugı Paladin Mehmet fln olunca yabancılara edecek bir lafım kalmıyor valla.. Gülünç.. +1.Millet ile alakalı bir şey değil.Oyuncu ve onun oyun kültürü ile daha fazla alakalı.Mümkün olduğunca türklerle takılmıyorum , ya oynamayı bilmiyolar , ya saygısız oluyorlar ya başkalarına saygı göstermiyorlar ya çok bencil oluyorlar vs... Yabancı lar hiç mi yapmıyor , yapıyor ama bizimkilerin 100de1 kadar... Parayla duel teklif eden türkler , senin türk olduğunu bilip ah den itemını bilerek alıp aa sen türkmüydün e artık bunu bana bedavaya verirsin diyen tipler , düel de kazanıp hahah yendim seni eziksin sen diyen tipler , kanka item düşüyorsa bana bi attırıversene diyenler...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ^^ bunun bi oyun oldugunu oynadiginiz insanlarin normal insanlar olduklarini.. wow almak icin ön kosulun yüksek dereceli lisans insan iliskilerinde master yapmish olmak oldugunu sanmiorumki? madem adama giciksiniz alin ignoreye ^^ yabancilarin icindeki safi öküzlerin bizden cok olduguna eminim ayrica oynayacaginiz kitleyide sizin sectiginizi düsünürsek.. ha türklerden uzak dururum mantigida bi secimdir saygi duyariz ^^ benden uza duracak adama yakin olmak istememde saten su bencillik vs vs sindede "insan" olmak gibi bi noktayi unutmasak yabancilar seymi dio "arkadasim bugun cok item aldim hadi bunuda sana verimm" ?? yapmayin etmeyin.. kendi vatandasimizi böle hor görürsek bu kadar yerersek yabancilarin bize iyi bakmasini nasil beklerizki?[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu topik ve benzerleri gerçekten canımı sıkmaya başladı, oyunu nası oluyoda milliyetçilik platformuna çeviriyosunuz anlamıyorum, kendi vatandaşımmış yabancısıymış yok oyunda oyun bu ya? niye adamla soğuk savaş ortamına gireyim. canımı sıkarsa ignore ederim, yardımlaşıyoruzdur, friend liste alırım. bu kadar bunun daha ötesi yok? kendi insanım, yok isveçlisi yok hedesi zartı zurtu. yok böle bişey oyun oynuyosun, single oynadını düşün, eğer milliyetçilik yapcaksanda bu oyunu alma, par direk amerikaya gidiyo baştan (-) kimseye cevap olarak yazmadım genel olarak düşüncelerimi yazdım[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Temmuz 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burner Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yok ama bir çok arkadaş çok doğru konuşmuş, UO kültürünün kralları WOW 'a akınca bu normal. Şu ana kadar bi ispanyollar bi türkler genelde L4M3 olan. Ninj4 veya G4NK tipi davranışlar gösterenler genelde B3B3 bunun milettle bi alakası yoq. Maalesef 12+ oyun :/. Daha önce ne EQ de ne EQ2 de nede SWG de millet sorunu yaşamadım, ama yazıkki WOW başımıza geldi. Bu tip adımızı kirleten berbat oyuncuları blizz "Türkish Elemental" yapsın, Warlocklar onları banish yapsın bizde öldürüp "Essence of Türkish" lootlayalım, AH da satarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bakmadım 4 sayfaya ama, varmı benim gibi düşünen acaba? "ya kim çekemicek allah aşkına sizi?"[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: AcimasizKemal, 06 Temmuz 2005 09:24 tarihinde demiş ki: Bak adam üstüme yürüdü laftan anlamadı 2 kere iptal ettim dueli ama kaşınmaya devam etti.Bide sen üstüme gelme bak!Sanmayın adam duel ilan etti diye dedim.Ha duel yapmak istiyordur.Çekerim İf'nin kapısına orda yüzlerce kişinin arasında okuturum ismini millete apışmıştır diye sarı yazıyla. * üstüne yürümek * * duel duel diye kaşınmak * * çekerim if'nin önüe okuturum ismini * Hoca kendine gel kendine oyundayız ne bu tavırlar ya.. Daha önce hiç duel duel diye kaşınanı görmedim.. Ayrıca çek if'nin önüne okuttur ismini nolacak? ooo if'nin en gral adamımı geldi dicekler? ismin göklere altın harflerlemi yazılacak ? yada o kestigin adam rezil kepazemi olacak ? Bırak hocam bu tavırları oyununu oyna keyfini çıkarmaya bak ne bü millete yukardan bakma küçük görme kabadayı ayakları... Uo dan gelen kötü bi alışkanlık olmuş sanırım sende.. Bence az bile demiş birisi senin gibi bi tavır yapsa bana dahada fazla laf ederdim.. [signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor [Bu mesaj CapriceXante tarafından 06 Temmuz 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Hammerheart, 06 Temmuz 2005 12:11 tarihinde demiş ki: evet magelerde ayrı konu :D geçen bi yabancı adamdan su istedim adam 113 tane verdi hehe bazıları üşeniyo sanki taş atıp kolu yoruluyo lavuğun Aslında kendimi onların yerine koyuyorumda birazda haklılar ha :) Geçen birinden istedim acayip üşendi ve şey dedi kusura bakma dedi gerçekten günde her 2-3dk da bir birileri gelip water isteyince ne ah ya bakabiliyorum nede milletle geyik yapabiliyorum demişti.. Birazda haklı yani :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Creel, 06 Temmuz 2005 08:01 tarihinde demiş ki: said: CapriceXante, 06 Temmuz 2005 07:03 tarihinde demiş ki: Beni tek bulunca dalan allyların büyük bir çoğunlugı Paladin Mehmet fln olunca yabancılara edecek bir lafım kalmıyor valla.. Gülünç.. ha yani sen/siz topluca ilerlerken "Tek" ally görünce dalmiosunuz? turks guildinden tonla adamin o dedigini yaptigini biliyorumda ilginc geldi paladin mehmet filan muhabbetin (hatta bi keresinde 2x priest 1x roq brd cvarinda priestlarin biri türk isimli hatiramiorum ismi tm olarak yine türk isimli bi allyi lava atikklarini bile görmüstüm mind controlle..) su olai ilgincmish adam geiq meiq yapmistir dicem ama if de su satan yabancilarda gördüm :p su 4400 olandandi sanirim ingilizcesi kötü olan tonla arkadasim oynuo wowu? anlamiosunn o zaman oynama ne demek ya? her ingilizcesi kötü olan girip küfür etmior ya + anlayanlarinda nasil oynadigini biliyoruz.. orasida ayri mevzu zaten Haklısın zaten bu olaydan her iki taraftada var.. O yüzden sen sen sen sen diyebileck bi durumumuz yok.. Ama ben birkaç izlenimlerimi sizinle paylaştım.. Hayatımda bir kere bi mage water için para istedi oda türktü.. Hayatımda 1 kere 4 tane "??" Lvl Ally bana corpse camp yapmıştı isimleride türktü.. (lvlları yakın adama dalarsın kesersin biçilirsin ölürsün öldürürsün kamplarsın ungorodaki gibi herkes tuttunu kovalalar ama 4 tane50+ adam bi lvl 30 adamın tepesine çöküpte 1.5 saat camp kurmaz) Ayrıca ben "Turks" guilddinde degilim.. Sadece demek istedigim insanın ırkında degil kafasının içinde olup bitenlerle alakalı tüm yaşananlar.. kaç kere benden 6-7 lvl yükse ally ların arkadaşlarına karşı beni korudugu oldu soylediler saldırmadılar yardım eden bile oldu.. bende yaptım kaç kere saldıran hordeları durdurmaya çalıştım yardımcı olmaya çalıştım ama işte birbirimizin dediklerni bi anlayabilsek tarzan gibi emutelerle anlaşmaya çalışıyoduk :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sen üzmüşsün adamı, o da üzülünce kızıp öyle demiş.çok üzme.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Herşeyin fazlası zarar. Burning Legion'da oluşan yığılmadan dolayı mutlaka denk geliyordur bir şekilde fakat ben ve benim gibi farklı sunucularda oynayanlar karşılaşmıyoruz böyle durumlarla. AH'ta göz gezdirirken para isteyen insanlarada hiç lamer gözüyle bakmadım, büyük bölümü düşük level'lı oyunu yeni öğrenmeye başlayan insanlardı -ki çok normal birşey bence. Burning Legion'da çok sevdiğim arkadaşlarım oynuyor ama sırf bu yığılma nedeniyle diablo clanından arkadaşlarımla birlikte bloodhoof'ta başladık gayet güzel herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: wildpervert, 06 Temmuz 2005 07:08 tarihinde demiş ki: bide şu var tabi "türkmüsün baba, türkmüsün, türk varmıııııııııı?!? diye takılanların başka bi sorunuda "ingilizce" sorunu. yani milleti anlamadıkları için böle oluyo. hiç bir questi anlamıyolar, hiç bi konuşmayı anlamıyolar ona rağmen neden bu oyunu oynuyorlar anlamıyorum. anlamıyosanız oynamayın?? bu kadar zor mu?? bi oyun oynamadı diye kimsenin bi yeri şişmez. :tup:[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ha bu arada kusra bakmasın ama bu topiği açan şahıs da biraz o ultima lamerlarından. Nedir ya kalbini kırmiyim falan? "Ben kralım" tarzı? Ultima'da vardı bunlar aynısı işte. "Alırım aşşa akıllı ol!" tavırları[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 uo la ne alakası varki?bu sadece onun tavrı.Oyunla falan ilgisi yok.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 07 Temmuz 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar