OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Baylar az önce kekuirkukakakaka kestim moradonda..Birşey düşmedi tabi..Ok ve 480 altın hariç :D Bu boss 8 saatte bir garanti çıkıyor mu..Çıkınca aynı yerde mi çıkıyor ve yüzük düşürme olasılığı nedir..Çünkü kampa yatacağım gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 8 saat ama maradonda 4 yerde doğuyor diye biliyorum. baya bi gezmen gerek. Bütün gece beklceiğnie bütün gece kegon kes belki düşürürsün.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 KE olmadığı için bilinen en güçlü kecoon türü Kecoon Captain, öyle ise tüm gün kecoon captain kessem çıkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Şey derler bizim köyde neydii.Heh 3 ü istedim 1 ini bile alamadım :D:D:D Zor hoja zor.Saatlerce kestim o captainleri.Alan büyüsüyle 3 er beşer kesiyom.Bol bol ok topladım.(9000 kadar) Yokh kekuri ring düşmüyor.Yada düşme ihtimali en fazla %0.25 felam oda 400 kecoon Captaine denk gelir.Oran doğru olmayabilir.Bu serverdaki ayarını bilmiyorum ama eskiden bi yerden almıştım bu yaratıklardaki item yüzdelerini.O siteyi bi bulsam ihya olcam.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aaaamaaan. ben bu gece kecoon kesiyim bari bi değişiklik olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hemen zıplarım ölesine dolaşıyodum bi ihtimal çıkar diye daldım kekonlara ve 4. kekon warior bombayı patlattı Allah razı olsun ondan şans işi işte.[signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 4 !?!?!?! Şans odur işte abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 4 deil 5 yerde çıkıyo[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şans sende gezmez çünkü bahtını kapamış hasmez. şair ruhumu bu yazımda biraz önplana çıkarttım alçakgönüllülügüm sagolsun.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 moradondan son kapıdan çıkın sola dogru ilerleyin kecoonlar gelicek bir yareım saat takılın düşme ihtimali çok yüksek ben assinsle dalmıştım tek tek siaz birde mage sinizdir toplu kesin 15 dakk bile sürmez :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya gothic yeni başlayan arkadaşlara kastık 4 değil 400 tane kestim belki her alan 5 kecoon warrior ama çıkmadı bişi.çıkmazz abi bana ama oyuna bi girebilsem hemen oraya gidecem yaü çıkar felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 size bi ipucu -> http://www.knight-online.com.my/monsters_nrm_monster01.asp buradan mob un leveline bakıp farm yapmanızı önerebilirim mesela level 18-19 bi karakter için Kecoon Captain lar çok ideal eğer aradaki level farkı artarsa drop rate düşecektir bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 server açılır açılmaz gittim kestimde bişe çıkmadı neyse diğer bosslarada bi bakayım sorna ssleri atarım[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende hiç şans yok demekki premium olmasına rağmen bişe çıkmadı[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Evet abi kekrikekaka resmi görmek istiom, bi ss koyuverin edit:geç atılmış bi posttur bu :D [Bu mesaj Eternalus tarafından 06 Temmuz 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 madem öyle, ezik bi charla gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben denemistim onu,lvl 5 te falan kekon kesmeye basladım,22 ye kadarmı ne.Envai çeşidini.Şans olmayınca olmuyor.Adama soruyosun,"yoldan geçiyordum bi vurdum kafasına ölesine,düştü"diyor.O an o adamın kafasına böle bi vurasın geliyo :D[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 biz kaç tane dm kestik anasını satayım shadowfaxta pre. olmasına sağmen hep soul çıktı şans baba (biri bizi yiyor sanırım) :d[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 beyler bu konuyu gördükten sonra bir süre kekocan kestim ring düştü teşekkürler[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: lucifertr, 06 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki: biz kaç tane dm kestik anasını satayım shadowfaxta pre. olmasına sağmen hep soul çıktı şans baba (biri bizi yiyor sanırım) :d DM ye inancımı yitirdim soul kasıyoz :P[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 BOSS konusunda benimde hiç şansım yok. Kekurikaku(her ne karın ağrısıysa işte :P) gördüm iki kere. Biri ezik karakterleydi o beni kesti bi güzel :P Diğerinde ise ok çıktı. O ring bir kere captain çıkarken düştü bana. Daha doğrusu kutuda çıktı ama inventory doluydu. B oşaltıncada alamadım bilmediğim bir sebepten.... 3 kere DT kestik kemik çıktı sadece. Ha bir kere bizim kafenin zorlamasıyla girdiğim Samma partisinden (bütün cafe parti yaptıydık. Healer olunca herkes seni arıyor :D) açılan kutudan çıkan shard ben ekrana bakmıyorken bana düşmüştü. Bütün kafe üzerime atlamıştı. Bilmediğim sebepten dayak yiyodum neredeyse :P[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 HANGMAAAANNN, hoca sen naaptınnnn öyle :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sinir edecek bizi :P[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar