Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara

duende

Öne çıkan mesajlar

Ankara da bara gidilmez...

Bilardo oynayin , bowling oynayin , paintball bile oynayabilirsiniz ama ankarada son tavsiye gidilecek yer bardir.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

"Riehn" böyle bir kanıya nasıl vardın bir anlam veremedim!!!

Bar'a gittinde almadılarmı "dam" yada "-18" yüzünden, yoksa başına hoş olmayan olaylarmı geldi???

Merak ettim valla:)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

keyif mekan olarak pek iyi deildir ama biz sürekli takıldımız için boş boş içme olayında bir numara bizim için.garage ı beğendim limonun yerine acılan olay. fena diel. ses sişstemi pek iyi olmasada cıkan gruplar fln iyi yani. biziz rock barda iyi olabilirdi ama velet cok orda.gölge iyidir.yolcu da bizim kafada insanalrın sık takıldıı biyer ama cok tavsie edilcek yerler deil yani o tarz yerler
Sosyal ağlarda paylaş

yolcuyu herkes övüyor da hiç memnun değilim ordan.
karakedi felan çıkıyormuş. çok sık dolaşabilen değilim, böyle tam günlerinde gidemiyorum o yüzden o tarz yerlere.
ama "rock bar" diye gittim birkaç sefer. her sefer tarkan çalıyordu ve getirdikleri bira da leş gibi sıcak oluyordu.
şahsen bira ve ortam konusunda keyif daha çok hoşuma gidiyor. en azından kocaman bardakta buz gibi bira getiriyorlar.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

evt gayet güzel barlar mevcut ankarada, tunus caddesinde zodiac favorimdir mesela, küçücük bi yer ama hakkaten cok güzel bi ortam gerek müzikler, gerek yemekler ve içki olarak.sonracığıma rock bar değil ama hakikaten böyle bi yer nasıl burda olur dedirten, sakarya daki 3e pub, ve de cok ucuz 70 lik bira 3.5 ytl idi yani ve sulu fln da değildi yani. leman da var, biraz kalabalık ama yemekleri ve ickileriyle ve tabiki dekorasyonuyla çok güzel bi mekan. Bestekar sokakta corvus diye bi mekan var ayrıca, gündüzleri biraz tunalı gençliğinin işgali altında ve biraz piyasa muzik calıyorlar ama hoş, güzel bi yer bana kalırsa. gene bestekarın tunalıya bağlandığı yerde the edge diye bi bar var, rock bar değil ancak hoş bi mekan. güzel mekanlar varmış yani =]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 28 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
Ankara da bara gidilmez...

Bilardo oynayin , bowling oynayin , paintball bile oynayabilirsiniz ama ankarada son tavsiye gidilecek yer bardir.

hmm bilardo duzgun oynanabilcek bir yer yok her yeri krolar basmış...
bowling tek oynanabilcek yer rollhouse(biliyorum başka yerlerde var ama kotuler) orada da insanlar bowling oynamak yerine piyasa yaptıkları için....
paintball oyle hadi bara gidelim diyip gitmek gibi yaplıcak bi aktivite degil ayrıca uzak yerlerdeler...
geriye bir tek bar kalıyor biziz guzeldir beni almışlardı guzel yer fena degil[signature][hline]Lianna Human Paladin
Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 02 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
sakarya daki 3e pub, ve de cok ucuz 70 lik bira 3.5 ytl idi yani ve sulu fln da değildi yani.

3e manticiyla baslayip nerelere geldi, gozlerim yasariyor =)

2 sene once 3e pub acacak deseler gulmekten olurdum heralde.[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...