Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 scrab azalt şu noktalarını, fill in the blanks gibi.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Laorx, 23 Haziran 2005 15:45 tarihinde demiş ki: scrab azalt şu noktalarını, fill in the blanks gibi. kardeş o nokta olayını hallettik.bir hafta önce ki yazı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arjantin caddesi o kadar da kötü değil =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet tabiki de gayet güzel mekanlar ama parasını nereye harcıyacağını şaşıran gençlik, çok şık ve şahane olucak lokantalara takılırsa şahsen orda bulunmayı istemem. bestekar gençliği roxxors, havalar ısında herkes döküldü :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ankara da bara gidilmez... Bilardo oynayin , bowling oynayin , paintball bile oynayabilirsiniz ama ankarada son tavsiye gidilecek yer bardir.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Riehn, 28 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Ankara da bara gidilmez... Bilardo oynayin , bowling oynayin , paintball bile oynayabilirsiniz ama ankarada son tavsiye gidilecek yer bardir. o niye?[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 "Riehn" böyle bir kanıya nasıl vardın bir anlam veremedim!!! Bar'a gittinde almadılarmı "dam" yada "-18" yüzünden, yoksa başına hoş olmayan olaylarmı geldi??? Merak ettim valla:)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Arjantin caddesi, Tunalı taraflarında istediğin tarzda yer bulabilirsin..[signature][hline]EvCiL HaYvaN LinKLErİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hayir cok komik oluyor, siz bilmiyorsaniz, sehirde de yok mu demek bu?[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 keyif mekan olarak pek iyi deildir ama biz sürekli takıldımız için boş boş içme olayında bir numara bizim için.garage ı beğendim limonun yerine acılan olay. fena diel. ses sişstemi pek iyi olmasada cıkan gruplar fln iyi yani. biziz rock barda iyi olabilirdi ama velet cok orda.gölge iyidir.yolcu da bizim kafada insanalrın sık takıldıı biyer ama cok tavsie edilcek yerler deil yani o tarz yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 he bide kennedy de sekans var harbi cok süper biyer gündüz vakit öldürmek için iyi yani böle arkadaslarla fln makara kukara yaparsın rahat orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yolcuyu herkes övüyor da hiç memnun değilim ordan. karakedi felan çıkıyormuş. çok sık dolaşabilen değilim, böyle tam günlerinde gidemiyorum o yüzden o tarz yerlere. ama "rock bar" diye gittim birkaç sefer. her sefer tarkan çalıyordu ve getirdikleri bira da leş gibi sıcak oluyordu. şahsen bira ve ortam konusunda keyif daha çok hoşuma gidiyor. en azından kocaman bardakta buz gibi bira getiriyorlar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 [Ankara] seklinde aratin, patide bile bulacaksiniz zibilyon tane yer.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evt gayet güzel barlar mevcut ankarada, tunus caddesinde zodiac favorimdir mesela, küçücük bi yer ama hakkaten cok güzel bi ortam gerek müzikler, gerek yemekler ve içki olarak.sonracığıma rock bar değil ama hakikaten böyle bi yer nasıl burda olur dedirten, sakarya daki 3e pub, ve de cok ucuz 70 lik bira 3.5 ytl idi yani ve sulu fln da değildi yani. leman da var, biraz kalabalık ama yemekleri ve ickileriyle ve tabiki dekorasyonuyla çok güzel bi mekan. Bestekar sokakta corvus diye bi mekan var ayrıca, gündüzleri biraz tunalı gençliğinin işgali altında ve biraz piyasa muzik calıyorlar ama hoş, güzel bi yer bana kalırsa. gene bestekarın tunalıya bağlandığı yerde the edge diye bi bar var, rock bar değil ancak hoş bi mekan. güzel mekanlar varmış yani =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 corvus gordugu yerde yavsayan garsonlara sahip yalniz, aman dikkat. once 'aman abim ne alirdiniz'la baslayip, 'sana bi tane daha getiriyorum, istiyo gibisin' e kadar geldi adam. pis pis bakmasan, 'bende oturuyum sooyle yaniniza, komik cocuklar sizi' diyecek.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Riehn, 28 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Ankara da bara gidilmez... Bilardo oynayin , bowling oynayin , paintball bile oynayabilirsiniz ama ankarada son tavsiye gidilecek yer bardir. hmm bilardo duzgun oynanabilcek bir yer yok her yeri krolar basmış... bowling tek oynanabilcek yer rollhouse(biliyorum başka yerlerde var ama kotuler) orada da insanlar bowling oynamak yerine piyasa yaptıkları için.... paintball oyle hadi bara gidelim diyip gitmek gibi yaplıcak bi aktivite degil ayrıca uzak yerlerdeler... geriye bir tek bar kalıyor biziz guzeldir beni almışlardı guzel yer fena degil[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Aegean, 02 Temmuz 2005 22:10 tarihinde demiş ki: sakarya daki 3e pub, ve de cok ucuz 70 lik bira 3.5 ytl idi yani ve sulu fln da değildi yani. 3e manticiyla baslayip nerelere geldi, gozlerim yasariyor =) 2 sene once 3e pub acacak deseler gulmekten olurdum heralde.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evt zaten mantısına dersanecek hastaydık yani :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar