Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o zaman izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eğlenceli bir filmdi. Herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 daha dün izledim ve kafama tüküreyim bunca zaman izlemediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fede said: Filmden aşk fışkırıyo! -NewYork Times bu ne biçim yorum lan. allah belamı vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hala izlemeyen varsa hiç vakit kaybetmeden izlesin, pişman etmez bu film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fede said: fede said: Filmden aşk fışkırıyo! -NewYork Times bu ne biçim yorum lan. allah belamı vermesin vermesin tabi, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 VİZYONU TROLLEMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 koptum lan ahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Kesinlikle muhteşem bir film. Acaba bu yönetmenin veya başkalarının benzer filmlerini önerebilecek var mı adıyla? Her zamanki gibi Keira Knightley muhteşemdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu filmde keira hangi roldeydi yahu.hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 2 erkek vardı çok yakın arkadaş, biriyle evleniyodu keira, diğeri de platonik aşk yaşıyordu keira ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kızların ayda bir çikolatalı dondurma eşliğinde izlemeye doyamadığı filmlerden diyodu bi büyüğümüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sabonis said: 2 erkek vardı çok yakın arkadaş, biriyle evleniyodu keira, diğeri de platonik aşk yaşıyordu keira ile. hah tamam hatırladım :) hatta platonik eleman en son gdierken 'bu bile yeter bana' tarzında bişi soyluodu evin onunde vedalaşırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar