Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mor ve Otesi (Yok bunun Otesi) :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner Daimon www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mor ve Otesi en azından teknik olarak cok daha basarılı gibi geliyor bana duman biraz işin hikaye kısmında. Ah hele bide korn ve pearl jam arası ozentilikl tavırları dumanı gozunden siliyor. ama yaptıkları muzikle gercekten bi tarz yapmayı basardılar 1999 yılında number one dumanı girerken cok cekiniyodu denenmemiş bir tarz oacaktı ama bi şekildede tutturdular. Cok tepki almıslardı ama iyi gidiyolar pazartesi gunude albumleri piyasaya cıkyor hatta biraz bilgi giriyim isterseniz.. DUMAN'IN BEKLENEN ALBÜMÜ "SENİ KENDİME SAKLADIM" 4 TEMMUZ'DA PİYASAYA ÇIKIYOR ! Yayınladığı birbirinden başarılı albümlerle müzik dünyasına alternatif müziği sevdiren NR1 Müzik, ülkemizin en iyi rock grubu Duman'ın uzun süredir merakla beklenen yeni albümünü Temmuz ayının başında çıkartıyor. Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde ise Ari Barokas'dan oluşan Duman, yeni albümü "Seni Kendime Sakladım" ile 4 Temmuz 2005'te geri dönüyor. Uzun süredir yeni albüm çalışmalarını sürdüren Duman, hayranlarının merakına son veriyor. Kendilerine özgü soundu, muhteşem sahne performansları ve alışılmışın dışındaki şarkı ve şarkı sözleri ile Türkiye'nin en sevilen rock grubu olan Duman'ın yeni albümünde; Özgürlüğün Ülkesi, Melek, Seni Kendime Sakladım, En Güzel Günüm Gecem ve Sayın Bayan'ın da aralarında olduğu birbirinden güzel yepyeni 12 şarkı yer alıyor: 1. Özgürlüğün Ülkesi 2. Sayın Bayan (*) 3. Yanıbaşımdan 4. Seni Kendime Sakladım 5. Sen Ben 6. Melek 7. En Güzel Günüm Gecem 8. Yürekten 9. Aman Aman (*) 10.Sadece Koklayacaktım 11.Rüyanda Görsen İnanma 12.Geçmiş Olsun Tüm Şarkılar Söz Müzik : Kaan Tangöze (*) Söz-Müzik: Ari Barokas Davul: Cengiz Baysal Neyse sonucta ben gercekten tarz olarak ve muzik olarak mor ve otesini kendime daha yakın buluyorum.[signature][hline]www.olcayozkan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Duman kadar cıvık grup görmedim.. ve erutana ilk kez katıldım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: delikan, 01 Temmuz 2005 22:47 tarihinde demiş ki: her iki grupta kabul etmesede bence aralarında gizli bi rekabet var.bu rekabette duman bi adım onde.yanılmıyorsam mor ve otesi 6. albumunde buyuk kıtlere ulaşmayı başardı ama duman tek bi şarkıyla(her şeyi yak) bunu başardı vede devamını getirdi. siz ne dersiniz? Cradle of Filth rulaaaaaazzzzz bunlar yalan :rock: :rock:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Dumanı sewen insanların yuzde 80 i izmirli.. Mor ve ötesi her şehre mal olmuş bi grup bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 oha ne alaka her sehirden sever yani ne alaka anlamadm[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sen İstanbul'u görmemişsin derim :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 mvö biraz daha önde dumandan gibi. Duman 14 yaş ve altına hitap ediyor daha çok. Hoş mvö'de öyle :/[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya gidin sorun istanbul gençliğine çoğu mvö diyecektir, bide izmire gidin sorun duman diyecektir, böyle bi karışık olay bu işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Alem fm'de bir anket yapılsa güzel olur aslında :)[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 mor ve ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 İzmir genci akıllıdır demez öyle şeyler.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bunlar bos is manga rulaz :D pm:saka yapiyorum[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: helena, 01 Temmuz 2005 23:23 tarihinde demiş ki: hiçbiri +1[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu konu da çok garibime gitmiştir eskiden beri şu mu bu mu?bir ara yine böyle bi muhabebtler vardı iron maiden mı metallica mı gibi :D ikisini de dinlerim ne farkeder ki?biri başkasına güzel gelir diğeri başkasına.en iyisi hoşunuza gidiyorsa ikisini de dinlemek :D[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Googlefight :) Duman 228,000 results mor ve otesi 39,500 results Duman gibi gorunuyo Tabi dumanin sonuclarina kelime olan dumanda dahil :)[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ikisinide arada sırada dinlerim..ama mor ve ötesi nin son albumu kesinlikle bi rezalet,emperyalizm propogandası yapıp sona butun amerikan markalarını kullan! adamlar zengin piçi zaten hepsinin ailesi fazlasıyla zengin,adamlar piyasaya direk daldılar zaten öle bi demo albüm falan çıkartayım begenirlermi olayı yok ilk album direk cıktı fenada diildi aslında ama duman cok daha iyi sahne performansı olsun sözler olsun müzik olsun..esrar mı? pehhh esrar kullanmayan kac grup war bi sölesene bana ya!!depresif oldugum anlarda duman güzel geliyor valla![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 tartışması bile gerksiz bi konu[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 mor ve ötesi gayet güzel müzik yapıyor da bütün grup elemanları HIYAR... ( davulcuları burak hariç )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu arada dumanın yeni albüm çıkıodu? çıktı mı? çıkıo mu? ne zmn çıktı/çıkıo? güzel mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1-2 hafta içince çıkıyor duman albümü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1-2 konserinde çalmışlar snrm yeni parçaları.. kendilerini tekrarlamışlar die duydum..doru mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 evet yeni parcaları seni kendime sakladım adlı sarkıyı rockistanbulda çaldılar.ben gitmedim ama kal (kadikoy anadolu lisesi) fest tede çalmışlar diye duydum..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Erutan, 02 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Ya kızlar haruna hasta oluyor allahım... bune yaa : harun gaymiş ama *arkasına bakmadan kaçar*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ztn potansiyeli vardı..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar