Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 20 health ve 20 mana ile mi canlandırıyormuş?[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 MAelstorm'u tuttum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl51 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: DeMiRMaSKe, 06 Temmuz 2005 19:07 tarihinde demiş ki: 20 health ve 20 mana ile mi canlandırıyormuş? evet öyle diyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Blue dragon bence hoş bişi. Ayrıca 20health ve mana ile kalksan ne kalkmasan ne? hmmm acaba reincarnate gibi soruyorsa iyi olabilir ama sormuyorsa yanında adam osursa ölürsün :)[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hepsi güzel bence.ama bu kadarmı bunlar ok az gibi geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aha farma geri mi dönüyom : /[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 benim anlamadigim equip ve resurrect nasil oluyor ? hani goblin jumper cables gibi bisi olsa tamamda artik cesedimi kamplicaz belki reslenir diye?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: DeMiRMaSKe, 06 Temmuz 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Blue dragon bence hoş bişi. Ayrıca 20health ve mana ile kalksan ne kalkmasan ne? hmmm acaba reincarnate gibi soruyorsa iyi olabilir ama sormuyorsa yanında adam osursa ölürsün :) Yok ya mesela canlandım, kalktığım gibi vurdum adama bi kez, cirt geldi adamın canı zaten azıdr combat yeni bitmiş, %20- ye duştu verdim execute'u oda ne adam öldü!!![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Disappear, 06 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki: benim anlamadigim equip ve resurrect nasil oluyor ? hani goblin jumper cables gibi bisi olsa tamamda artik cesedimi kamplicaz belki reslenir diye? adamda 10% olarak resurrect çıkar, öle ölünce random reslenmicek yani, shamandaki res, locktaki soulstone gibi[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ne kadar şansla proc. ettikleri yazıyor mu?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar