allf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya arkadaslar son 30 gunun yazılarina pala talentler için bi baktimda anca geyik yapmısınız kimse talent wermemiş sadece pala warior kiyaslamasi yapilmiş yani hangi talent iyidir pvp ye hangisi gider bi yardimm beaa ltf[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende bir palayim lvl 38 bl deyim nick jonywayt ben soyle yapiyorum.yane yapacagim :P protect Improved Devotion Aura Rank: 5/5 retribution Improved Blessing of Might Rank: 5/5 Two Handed Weapon Specialization Rank: 5/5 Deflection Rank: 5/5 Vengeance Rank: 5/5 Seal of Command Rank: 1/1 Improved Retribution Aura Rank: 5/5 Precision Rank: 3/3 Consecration Rank: 1/1 Conviction Rank: 5/5 Blessing of Kings Rank: 1/1 holy Spiritual Focus Rank: 5/5 Improved Holy Light Rank: 3/3 Illumination Rank: 2/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kendi talentını kendin seç bir özelliğin olsun.Herkesle aynı olma[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hayir kendi talentlerimi kendim secicem ama sole annlatilanlara gore derleyip toplyarak yapmak istiyorum.kendi kafam gore werirek oynamöayi bende biliyorum yoksa[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bence once holy cilik mi yoksa off tank mi olacan ona karar ver (tabi off tank warrior var ise :) ) tek el silah kullanacaksan protecte git extra guzellikleri var.cift diyorsan retribute kas hem extra vurus ve crit veriyor bir cok talenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bende önceleri başkalarının talentlerinden yararlanayım diyordum fakat biraz oynayınca sana lazım olan talent dizilimini kendin buluyorsun yani hunterda Full MM giden çok kişi olmaz ama bana bu uygun geldi. Zaten biri yakaladımı yeteneksizliğimden kaçamıyorum bari DMG verdim mi hakkını vereyim dedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Temel olarak PvP de paladinin ihtiyacı olan talentler gözlemlediğim kadarıyla ( lvl 60 bir paladinimiz var) 11 Holy Divine Favor için. 31 Retri Vengace/BoK için falan. Tabii kişiden kişiye PvP ye bakış açısı değişir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Çok tartışıldı ama Paladin One hand+ shiled mi yoksa 2 handed mace mi ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ikiside, nova, stun sap cart curt yemişken cekin kalkanı az mdg alın, gidip adam vurucakken elinizde 2h olsun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yav bole turkce pala tartismasi olan yerler varmi incelemek isterim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kesinlikle yeni pala açtım ve ona göre kasmak istiyorum yani grupça geziyorz 4 kişi olacağız (yüce de gelsin ) ona göre bir paladin talent listesi olsa çok makbule geçer saolun[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Holy Talents (8 points) Spiritual Focus - 5/5 points Improved Holy Light - 3/3 points Protection Talents (5 points) Improved Devotion Aura - 5/5 points Retribution Talents (38 points) Improved Blessing of Might - 5/5 points Benediction - 5/5 points Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Deflection - 5/5 points Vengeance - 5/5 points Seal of Command - 1/1 point Improved Retribution Aura - 5/5 points Consecration - 1/1 point Conviction - 5/5 points Blessing of Kings - 1/1 point[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben bole bi talent ayarladim acaba nasil bi gorus alalim dedim[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 benimkine yakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 11 holy verip divine favor alın kesimlikle. 2h kullanmazsanız doğru dürüst dmg vermezsiniz. kullanırsanız da yüksek crit chance yapmanız lazım. BoK almak için 31 retro verecekseniz. imp retrubution aura gibi bir şeye boşuna talent harcamayın... 2h kullanacaksanız seal of command alın kesinlikle. Consecration da işe yarayan bir büyüdür.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Benim build tamamlandığında böyle olacak ; Holy : 4 Spiritual focus 4/5 Protection : 26 Rebout 5/5 toughness 5/5 shield specialization 5/5 improved blessing of freedom 4/5 blessing of sanctuary 1/1 holy shield 1/1 reckoning 5/5 retribution : 21 benediction 5/5 improved seal of the crusader 5/5 seal of command 1/1 veangence 4/5 deflection 5/5 consecration 1/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar