Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Andriy Shevchenko

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CheLsea MiLana 85 miLyon Euro tekLifte buLunmuş ama aLdığı cevap tıpkı CM deki gibi ;

Bu oyuncu satıLamaz

Gerçekten MiLanı çok taktir ettim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
çevçenko bambaşka bir adam bana göre , görmedim hiç eşi benzerini.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
şevçenko italya da oynadığından daha bi olası henry e göre, yani biri %0.00000001 ise öbürü %0.0000000000001 hehe

hanri çelseye giderse olay çıkar, iç savaş çıkar ingiltere de ehe.[signature][hline]Embrace the shadow!
Mesaj tarihi:
cok dogru bi karar vermis milan..bence jübilesini milanda yapıcaktır[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
henriyle çevçenko çevçenko kıyaslanamaz bi kere
italya liginde oynamak ayrı bi olay zaten çelside babayı alır çevçenko yerine :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki:
gelmeyin siteye.
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 23 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
yazmışlar abi ne demek satılamaz...parasıyla kardeşim...

Ne de olsa fenerlisin[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 23 Haziran 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
Arsenal baskanıda -Stadı satarım Henry'yi satmam- demişti..

stadı sattı zaten?=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Mesaj tarihi:
azmo haklı
TÜrkçeyi katlediyorsunuz kardeşim :P:P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
uLan sanki adam Türkmüş gibi ir de Türkçeyi katLediyorsun diyorsunuz.

Ben anLamam kardeşim , onun adı çevçenko

P.S : akLoLLüyüm[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Seni mi kırcam Patos , en kısa zamanda paticik.com da bir topic açıp LOL titLeı istiycem[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Bu konu ilk sayfadan düştüğü anda Andriy Shevchenko diye bir konu açıp aynı linki vericem... Hemen birisi çıkıp bu konunun linkini yapıştıracak ben de "müneccim miyim kardeşim nerden biliym adamın çevçenko yazdığını" diyip nirvanaya ericem.

Hastayım ben...
Evet...[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
müneccim oLmana gerek yok , bana sor ben sana söyLerim[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...