Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Begins

Norak

Öne çıkan mesajlar

iyi filnüm ve kötü film sıfatlarını bir arada toıplayabilmeyi başarmıuş film ama hangisinin ağır basıyor seçemiyorum

ama gidin görün vereceğiniz paraya değecek[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Fena değildi ama açıkçası süper bir film de değildi.Senaryo konusuda benım cok fazla ho$uma gitmedi ama yine de dediğim gibi fena değildi film.Ayrıca;
said:
ghaldszar, 28 Haziran 2005 09:31 tarihinde demiş ki:
KAtie Holmes' den bir oyunculuk beklemiyordum ama sivri gögüş uçları zoomlamalarını da bir türlü anlam veremedim.

buna $a$ıranın tek ben olmadıgıma sevindim.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada filmde starwars evreninden araklama vardı..

I sense much fear in you

yani sadce felsefeyi dğeil aynı zamanda direkman qui gon karakterini de hacılamışlar üstelik qui gon sith olmuş

bababababababababababababababa[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de çizgiromandan değil de çizgifilminden öğrenmiş biri olarak batman in aileyi joker öldürüyor diye biliyorum hatta sanırım ilk filmde de öyle geçiyordu.
ayrıca bu katie holmes un oynadığı karakterin daha sonraki bildiğim hiçbir batman hedesinde geçmeyişi de ilginç gerçi şu filmin sonunu izledikten sonra bruce un elinin boş dönmesine vermiş olabilir senaristler hehe.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

bugun filme birdaha gittim.Bu sefer katie nin oyunculuğuna ve gögüs muabbetine dikkatimi verdim.BEnce iyi oynamış neresini beenmediniz anlamadım.Gordon'dan falan cok daha ıyı oynamış bence hakkını yemeyelim.Ayrıca kamerının göğüs uçlarına zoomu falan yok kaldı ki seksiliğini kullanan bir kadın değil.Masum bir suratı var

[spo1=mikrodalga aleti ??]Bu arada ne dikkatimi çekti,Şimdi bu mikrodalga aleti sıvıları buharlaştırıyor ok.E insan vücudunun 3/4 u su değilmi?ordakilerin direk gebermesi gerekmezmi?[/spo][signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

film güzeldi bu gün gittim daha (oha)
ya polis şefi gordon'un gordon freeman arasındaki bağıntıya bende dikkat çekicektim benden önce çekenler olmuş zaten eheh adam half life'tan kaçmış sanki :p[signature][hline]
"babanıza sorun"
*kilit*
5dk sonra
*kendi mesajını siler*
*konuyu tekrar açar*
Sosyal ağlarda paylaş

ben hıc beyenmedım ya bence dovus sahnelerını becerememısler o yuzdende sacma sapan kamera acıları kullanmıslar bıde konu Başlı başına sacma herkes yazmıs ama bende yazıım madem suları buharlastırıo nıe ınsanın ıcındekı suları buharlaştırmıo[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

kopukluklar vardı eet dier filmlerle ama inanılmazdı bence acaip sevdim..
her ne kdr jokerin wayne ebeveynlerini öldürdüğünü görmüş olsak da, sonunu gayet iyi bağlamışlar bence..
hikayenin bütünlüğü (film içinde) mükemmeldi, kostümün aksesuarların ve tabiki batmobilin gelişimi inanılmaz iyi annatılmış bence...
herkes gidip 2 kere görsün..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...