Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bence kendini kedin gibi düşün. Açık olan camdan atla, ve sonra ne yapabileceğini hayal et.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 düşünüyorum alexi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 lol :) karakediye söyle haber salsın arka felan çıksınlar gelene kadar[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 04 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gwindon tarafından 04 Temmuz 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 minnacık kedisin ve sahibin evde go kart arabası bile yapıyo. korkmuştur hayvan şimdiden 10km uzaklaşmıştır bence :/[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hemen gırgıra vurmayın sizde,baksanıza cidden çıldırmış chem,ama sakin olman lazım bak ben sana diyorum eğer hayvan sana alışmışsa çok fazla, gerı döner o.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bulursun inş.,çocuk zaten sinirli üstüne gitmeyin bence.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 merak etme dışardaysa da sevişiyodur şimdi bi taraflarda o. kediler tahmin ettiğin kadar narin hayvanlar değil, kaçtıktan 1.5 yıl sonra eve dönen bi hayvan oğlu hayvanımız bile vardı. dışarı çık biraz ara bulursun. yağmur dinerse ve bahçe varsa mangal yap bütün mahallenin kedilerini toparlarsın.[signature][hline]"no longer mere earthbeings and planetbeings are we, but bright children of the stars! and together we shall dance in and out of ten billion years, celebrating the gift of consciousness until the stars themselves grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning." "conversations with planet" [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Temmuz 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 işallah bulunur ya...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Rahan, 04 Temmuz 2005 19:43 tarihinde demiş ki: bahçe varsa mangal yap bütün mahallenin kedilerini toparlarsın. bak bu iyi fikir iste[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 04 Temmuz 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bizi de çağır ama :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 benim daymın bi kedisi vardı evden kaçmıştı böle.. onlarda giriş katta oturuyolardı pencereden çıkıp gitmiş .. ama daha sonra koklaya koklaya evin yolunu bulmus.. merak etme senin kedide bulabilir yolu .. gelir belki..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yaa ne gelcek milyarda bir oluyor o:( gitmiş işte. deliricem ya.[signature][hline]http://www.kafamgirsin.com En son tutorialım. Tank korozyonu önleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok abi yok artık kedim yok.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya bi sakin olsana chem burda msj yazıcağına çıkıp dışarıyı bi talan et arkadaşalarını falan topla ara bir şans sonuçta belli olmaz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Chemical, 04 Temmuz 2005 20:09 tarihinde demiş ki: yaa ne gelcek milyarda bir oluyor o:( gitmiş işte. deliricem ya. bişe biliyoz ki söylüyoz. milyarda 1 falan değil. ciddi söylüyorum geri döner ama dönünce eve girebileceği gibi bişi olmalı veya geldiğini görebileceğin gibi. bırak sen bi hele karnı acıksın.[signature][hline]"no longer mere earthbeings and planetbeings are we, but bright children of the stars! and together we shall dance in and out of ten billion years, celebrating the gift of consciousness until the stars themselves grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning." "conversations with planet" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sakin ol , o evi bulur eminim. boynunda adresinizi yazan bi tasma(yada adı neyse kunye mi deniyordu) onlardan var mı? yada etraftan gorunce millet senin oldugunu anlar mı?(bizim burda herkes kimin evinde ne var bilir, kolay kolay kaybolmaz) umarım bulursun üzüldüm cok :([signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Erutan, 04 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: chemical-in.kedisine.kafamgirsin.com isteriz. Ne bu ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: MartinLGore, 04 Temmuz 2005 19:17 tarihinde demiş ki: yok absolut, bazı hayvanlar ev hayvanlarıdır kesinlikle sokakta yaşayamazlar. özel cinsler.. Zamanında 3 yetişkin kedi ve 5 yavru ile 2 okul dönemi yaşayan biri olarak doğruluğuna hak vermeden edemicem. Sokakta perişan oluyor hayvanlar. Yaşam şartları doğal olarak etkiliyor ve sokakta çok eziliyorlar. Çoğu açlıktan ya da aldıkları yaralardan ölüyorlar. Çünkü dışarda yaşamayı bilmiyorlar ve fiziksel olarak sokak kedilerinden çok ama çok daha zayıflar.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 04 Temmuz 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 04 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: chemical-in.kedisine.kafamgirsin.com isteriz. Ne bu ? geyik. [Bu mesaj tAKA tarafından 04 Temmuz 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 04 Temmuz 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 04 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: chemical-in.kedisine.kafamgirsin.com isteriz. Ne bu ? sanırm komik olmak istemiş ama chemical'ın ne kadar üzgün olabilecegini düşünememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bizim evde iki tane kedi var..camlar pencereler her zaman açık olur ve bizde 2.katta oturuyoruz..ne camdan aşşağı atlıolar ne de oralarda dolanıyolar..senin kedin biraz salakmış ailen diil..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Alexi_Septimus, 04 Temmuz 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 04 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: chemical-in.kedisine.kafamgirsin.com isteriz. Ne bu ? Sitesi varya ona şey için demiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Üstüne varmayın kemikılın o ailesini gerizekalı yaptı bi tane hayvan yüzünden.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yagmur yayo zaten tırsıp doner eve sırılsıklam kediler tırsar sudan...[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 04 Temmuz 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bulduk laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar