Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sonunda başardılar abi kedi yokoldu bulamıyoruz evdede değil sanırım sokaktada yok yokoldu kedi. niye? çünkü bazı aile üyeleri okadar gerizekalıki pencereyi tamamen açık bırakmayın kuralını aklına alamıyor. yani çok basit birşey tam açmak yerine üstten açıyorsun. kedi pencerelere çıkamıyor. 2. kattayız. kedi yokoldu. pencereler sonuna kadar açık. Kapıdan bi babam girdi. Başkası girmedi. Bulamıyorum kedimi kafam girsin böyle olaya kafam girsin kfam . k gfıopmrgsıpgfsıpmo delireicme ya delriciem ya si**k*erajkerajefjdsfımsıkmgsımgfmıpmogf saassa[signature][hline]http://www.kafamgirsin.com En son tutorialım. Tank korozyonu önleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hayda.....[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ailesine gerizekalı diyen eşşektir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yan daireye baktınmı? bizim komşunun kedisi onların camdan çıkıp atlaya zıplaya bizim camın önüne geliyor,balkona giriyor,açık kapı pencere bulsa eve bile girecek de...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu kurala uymayan ailem sayesinde suan 1,5 yasindaki kedimin ayaginda platin var (7. katta oturuyoruz)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kediler salaksa aile napsın ? sakin olmak lazım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Öyle bi an gelicek ki sizin oğlunuz kızınınında belki ağzından belki içinden bunlar dökülecek. Totalde size besledeği düşünce bu olmasa bile. Bence herkesin içinden-dışından hayatında en azından bir kere yapar bu hareketi.. Sinirlenmiş çocuk. Kolay değil kedisini bulamıyo, evlat acısı gibi kor valla.. doğruluğu tartışılır ona bişi demiyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Veya daha genel bir yargı ile doğal yaşam alanı ev olmayan hayvanları evde beslersek bu tip olaylara şaşırmamak lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sahibine çok bağlı olan bazı kedıler ve kopekler donebiliyo belli bi zaman sonra. sende bekle biraz döner belki bende üzüldüm şimdi benim de kuşum kaçmıştı bi keresinde,benim salaklığımdan dolayı,kahrolmuştum,kendime gelememiştim bi zaman[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 EV KEDİLERİNİN DOĞAL ALANI EVDİR. ORMANA KOYARSAN, SOKAĞA ATARSAN ÖLÜR. YÜZYILLARDIR EVDE OLAN HAYVANINI YERİ GENE EVDE OLUYOR. DELİRDİM YIKTIM EVİ DOLAPLAR FALAN TALAN. YOK KEDİ. CAMA KAFA ATMAKTAN CAMLARI KIRICAM SANIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ev kedisi diye bir tür yoktur. Sokak kedisini alırsın ev kedisi olur adı. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok absolut, bazı hayvanlar ev hayvanlarıdır kesinlikle sokakta yaşayamazlar. özel cinsler..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 allah kahretsin yA ALLAGH KAHRETSİN YOK ABİ İTE YOKYOKYOK DELİRİCEM AİLEMDE GERİZEKALI İTE 20 DEFA ANLATTIM CAMLARI TAM AÇMAYIN DİYE GERİZEKALI İNSANLARA GERİZEKA DEMEK HAKSIZLIK OLMAZ SANIRIM? TEMİZLİKÇİDE AYNI BOK. KIRK DEFA CAMLARI AÇTI. BEN KAPADIM O AÇTI BEN KAPADIM O AÇTI BEN KAPADIM AHA KAYBETTİLER KEDİYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Absolut, 04 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Ailesine gerizekalı diyen eşşektir. Katılıyorum.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ALLAH KAHRETİN DELİRİCEM YA ATICAM CAMDAN KENDİMİ YA ATICAM YEMİN EDERİM ATICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ama o kedi sokakta yaşamasını bilmiyo kesin 2 gün sonra ölür yada sokak çocukları alır eziyet ederler kusura bakma... ama çok şahit oldum böyle olaylara.....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 YOK İTE YOK YOKYOKYSOKAKTADA YOK 3 KİŞİ ARARDIK YOK EVDEDE YOK YOKOLDU KEDİ ABİ DÜŞTÜ O AÇIK CAMDAN SONUNUDA DÜŞTÜ KORKTU VE TAMAMEN KAÇTI BİR YERE BÜYÜK İHTİMALLE BİRİSİ ALDI YADA KAYIPLARA KARIŞTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Sakin ol ilk önce sonra evdeki tüm dolapların üstüne bak. Birde ayakkabılığınız varsa içine bak benimki arasıra girer oraya fetişi var sanırım hayvanın.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 KEDİME ELLİYENİN ALLAH BELASINI VERSİN BULUPTA GETİRENİN DE VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 YOK ABİ DOLAPLARI DEVİRDİM DİYORUM BÜÜTN KUTULAR BÜTÜN EŞYALARI YERE DÖKTÜM YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 edit. [Bu mesaj NeMo tarafından 04 Temmuz 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 En nefret ettiğim şeydir aileye bela vs vs okumak. Gittiyse gitti yani 1 ay sonra unutucaksın en fazla bir kedim vardı ne güzel diyeceğin bir hayvan için ailene bela okuma chem. Bulamaz isen ben sana alırım yenisini ama yakmayacağına söz ver.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Absolut, 04 Temmuz 2005 19:23 tarihinde demiş ki: En nefret ettiğim şeydir aileye bela vs vs okumak. Gittiyse gitti yani 1 ay sonra unutucaksın en fazla bir kedim vardı ne güzel diyeceğin bir hayvan için ailene bela okuma chem. Bulamaz isen ben sana alırım yenisini ama yakmayacağına söz ver. abi tamamda bi hayvana alıştıktan sonra çok zor oluyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İyide sonuçta bir hayvan yani alırken öleceğini veya gideceğini biliyordun. Ne seni doğuran ne büyüten ne de seni ailenin 50000de biri kadar sevemeyecek bişi için değmez aileye bela okumaya.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 2. kattasın yahu kendini atsan ne yazar =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar