Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerizeka aile

Chemical

Öne çıkan mesajlar

sonunda başardılar abi
kedi yokoldu
bulamıyoruz
evdede değil sanırım
sokaktada yok
yokoldu kedi.
niye?
çünkü bazı aile üyeleri okadar gerizekalıki pencereyi tamamen açık bırakmayın kuralını aklına alamıyor.
yani çok basit birşey
tam açmak yerine üstten açıyorsun. kedi pencerelere çıkamıyor.
2. kattayız.
kedi yokoldu. pencereler sonuna kadar açık.
Kapıdan bi babam girdi. Başkası girmedi.

Bulamıyorum kedimi
kafam girsin böyle olaya
kafam girsin
kfam
.
k gfıopmrgsıpgfsıpmo delireicme ya delriciem ya si**k*erajkerajefjdsfımsıkmgsımgfmıpmogf

saassa[signature][hline]http://www.kafamgirsin.com
En son tutorialım. Tank korozyonu önleme.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bi an gelicek ki sizin oğlunuz kızınınında belki ağzından belki içinden bunlar dökülecek.
Totalde size besledeği düşünce bu olmasa bile.

Bence herkesin içinden-dışından hayatında en azından bir kere yapar bu hareketi..

Sinirlenmiş çocuk. Kolay değil kedisini bulamıyo, evlat acısı gibi kor valla..

doğruluğu tartışılır ona bişi demiyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

sahibine çok bağlı olan bazı kedıler ve kopekler donebiliyo belli bi zaman sonra.
sende bekle biraz döner belki
bende üzüldüm şimdi benim de kuşum kaçmıştı bi keresinde,benim salaklığımdan dolayı,kahrolmuştum,kendime gelememiştim bi zaman[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

allah kahretsin yA ALLAGH KAHRETSİN YOK ABİ İTE YOKYOKYOK DELİRİCEM AİLEMDE GERİZEKALI İTE 20 DEFA ANLATTIM CAMLARI TAM AÇMAYIN DİYE GERİZEKALI İNSANLARA GERİZEKA DEMEK HAKSIZLIK OLMAZ SANIRIM?
TEMİZLİKÇİDE AYNI BOK.
KIRK DEFA CAMLARI AÇTI. BEN KAPADIM O AÇTI BEN KAPADIM O AÇTI BEN KAPADIM AHA KAYBETTİLER KEDİYİ
Sosyal ağlarda paylaş

ama o kedi sokakta yaşamasını bilmiyo kesin 2 gün sonra ölür
yada sokak çocukları alır eziyet ederler kusura bakma... ama çok şahit oldum böyle olaylara.....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin ol ilk önce sonra evdeki tüm dolapların üstüne bak. Birde ayakkabılığınız varsa içine bak benimki arasıra girer oraya fetişi var sanırım hayvanın.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

En nefret ettiğim şeydir aileye bela vs vs okumak. Gittiyse gitti yani 1 ay sonra unutucaksın en fazla bir kedim vardı ne güzel diyeceğin bir hayvan için ailene bela okuma chem. Bulamaz isen ben sana alırım yenisini ama yakmayacağına söz ver.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 04 Temmuz 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
En nefret ettiğim şeydir aileye bela vs vs okumak. Gittiyse gitti yani 1 ay sonra unutucaksın en fazla bir kedim vardı ne güzel diyeceğin bir hayvan için ailene bela okuma chem. Bulamaz isen ben sana alırım yenisini ama yakmayacağına söz ver.

abi tamamda bi hayvana alıştıktan sonra çok zor oluyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...