karabocek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 üf çip sen naptın ya ?[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 nie?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
cemad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 silgi kadar taş düşsün kafanıza ya euhe. alt tarafı bir silgi be. bana olunca genelde silgiyi ikiye böler veririm adama. çok arkadaşım da aynısını bana yaptı. nedir yani silgi be. bugün vermezsen yarın kaybolcak zaten eheh
cemad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu arada defter ne yahu :D 1 tane kalemli gidin yeter sizew aeuhhue. silgi olayını bırakın biz sayfayı da birbirimizden alırız :D quizlerde fln tabi yoksa dersteki şeleri yazmak gereksiz euhaeh onu da birinden alırsınız euheh
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ülen bi silgi icin 4 sayfa konuştunuz be yuh :D[signature][hline]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ehuehueueuheuheeh......walla napalım konuscak bişi yok ulem....:D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Adam liseye gelmiş hala cocuk kaplığıyla gidiyor okula bunedir ya eşşek kadar adam oldun bi kitabamı sahip cıkamicaksın bi kitabımı temiz tutup kırıştırtmayacaksın? cocukmusunuz ya böyle üzerinde kalpler tiviti yanda silvertır bilmemnerde bags bani fırlamış biyerden herkez uçuşuyo... ne kaplığı be[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Phage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ne war benim çantamda 398742 tane slgi olur çıkarmaya üşenir yine başkasından alırım.:D[signature][hline]The Untouchable
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben asla silgi kullanmam nie mi? çünkü hayat silgi kullanmadan yazı yazma sanatıdır[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 iyi edebiyat şerefcim..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hiç silgim olmadı yıllarca otlandım..:([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 benimde olmadı üzülme[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: kiddo, 08 Ekim 2004 18:59 tarihinde demiş ki: bende o şahıslardan biriyim fakat karşımdakine olabildiğince az zarar vermek için onun kullanmadığı zamanlarda alır veririm. ilk seferinde nezaketen sorar sonra onu rahatsız etmeyecek nerdeyse hiç farkında olmadan silgiyle işimi bitiririm. Evet. Ben...ben bi profesyonelim.... [signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hiç silgim olmadı hep başkasından kullanırım rahatsız oluosan veremezsein gider başaksındna alırım verip de böle bik bik ötmek bizi bozr[signature][hline]Bornozlu Canavar
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende silgi alıp uç verirdim, bir nevi ticaret yani :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sensible sen sinavlarda arkama oturp her silgi istedigimde nefret dolu gozlerle bakip yinede silgiyi veren kiz olabilirmisin eger oysan ozur dilerm ama sinav iste lazm oluyo o diilsende artik o kizdan ozur dilerim lise 2 bitti sene boyunca bikere silgi geitrmistim butun sinif beni alkislamisti uc silgi ve sakiz okulda cok degerlidir bunu unutmayn[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi nerden buldun upladın bunu ya ekimden beri silgisini vermeyin kızın kim olduğunumu düşünüyordun ? :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lol yok cok karisik biyerden cikti topic aslinda karsima anlatsam uzun surer:D[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben direk ikiye bölüyorum öyle durumlarda...[signature][hline]chuck!
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben de direk konuya atladım, daha önce açılmıştı diye link verecektim :p[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 once acaba karalamaya paticikle ilgii yazi yazan birisi varmidir diyip arama yatpm ve inandigim arama bana bunu verdi bende orda hardo arkadasimizin postlarina bi bakim dedim ordan burayi buldum ve balikama daldm:D[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla bende de pek silgi olmazdı ama kötüsü benim arkamdaki kızında olmazdı.önümde zaten hıyarın teki oturuyordu silgiyi bırak kendini zor getiriodu okula (benimde farkım yok gerçi kendimede etmiş oldum!) ama en azından benim kalemim olurdu ya! :) milletin sınıfı ne güzelmiş bizimkiler kıllık olsun diye vermezlerdi sınawda[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: DynamicK, 08 Ekim 2004 19:31 tarihinde demiş ki: bencil degil okulda 2 tip öğrenci var 1.sponsor 2.otlakçı - Griz [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bide silgisi olanlar var, Gitmişsin finallerde, untumuşsun evde kalmış silgi, bakıyosun etrafa haa arkandakinde silgi var, neyse diyosun gerek olursa alırım odan kullanırım, sinav başlıyo cart curt bi bakıyosun no yu yanlış yazmışsın, diyosun "bi alabilirmiyim silgiyi" alıyosun kullanıyosun, adama elinden vermektense bide kasılıyosun ta ebesinin korunceki sıraya bırakıyosun cok hafif saol diyosun. Neyse sınav devam ediyo, hayda!!! o ne yanlış yazdın neyse diyousn karalıyosun ustunu; Sınav bitmeye yakın bı bakmışsın etraf karalama dolmuş, diyosun bi kez alıyım falan, diyosun "bi alabilrmiyim silgiyi" adam donuğ veiryo silgiyi ama öle bi somururmuşki yuzunu ruyalarına giriyo resmen, istediğine istiyiceğine ğişman oluyosun, dovucek adam nerdeyse seni. illahlaf ettiriyo sinavın ortasında adamı aklına takılıyo, halbuki ne var altu ustune alıp silgiyi arkaya doru uzatıcak o kadar, yemiyoruzya silgisini, kolumu eskiycek. Hayır admın somurtması bi yana, neden böle kıl inslar bana denk gelir diye ayrı dertleniyosun. Bok oluyo sinav haliyle.[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar