Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silgisi olmayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
silgi kadar taş düşsün kafanıza ya euhe. alt tarafı bir silgi be. bana olunca genelde silgiyi ikiye böler veririm adama. çok arkadaşım da aynısını bana yaptı. nedir yani silgi be. bugün vermezsen yarın kaybolcak zaten eheh
Mesaj tarihi:
bu arada defter ne yahu :D 1 tane kalemli gidin yeter sizew aeuhhue. silgi olayını bırakın biz sayfayı da birbirimizden alırız :D quizlerde fln tabi yoksa dersteki şeleri yazmak gereksiz euhaeh onu da birinden alırsınız euheh
Mesaj tarihi:
Adam liseye gelmiş hala cocuk kaplığıyla gidiyor okula bunedir ya eşşek kadar adam oldun bi kitabamı sahip cıkamicaksın bi kitabımı temiz tutup kırıştırtmayacaksın? cocukmusunuz ya
böyle üzerinde kalpler tiviti yanda silvertır bilmemnerde bags bani fırlamış biyerden herkez uçuşuyo... ne kaplığı be[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 08 Ekim 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
bende o şahıslardan biriyim fakat karşımdakine olabildiğince az zarar vermek için onun kullanmadığı zamanlarda alır veririm. ilk seferinde nezaketen sorar sonra onu rahatsız etmeyecek nerdeyse hiç farkında olmadan silgiyle işimi bitiririm. Evet. Ben...ben bi profesyonelim....
[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
bbcodesuz imza, imza diildir.
www.heavymetaltr.com/forum
Mesaj tarihi:
hiç silgim olmadı hep başkasından kullanırım
rahatsız oluosan veremezsein gider başaksındna alırım
verip de böle bik bik ötmek bizi bozr[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mesaj tarihi:
bende silgi alıp uç verirdim, bir nevi ticaret yani :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sensible sen sinavlarda arkama oturp her silgi istedigimde nefret dolu gozlerle bakip yinede silgiyi veren kiz olabilirmisin eger oysan ozur dilerm ama sinav iste lazm oluyo o diilsende artik o kizdan ozur dilerim

lise 2 bitti sene boyunca bikere silgi geitrmistim butun sinif beni alkislamisti

uc silgi ve sakiz okulda cok degerlidir bunu unutmayn[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
Mesaj tarihi:
abi nerden buldun upladın bunu ya ekimden beri silgisini vermeyin kızın kim olduğunumu düşünüyordun ? :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
valla bende de pek silgi olmazdı ama kötüsü benim arkamdaki kızında olmazdı.önümde zaten hıyarın teki oturuyordu silgiyi bırak kendini zor getiriodu okula (benimde farkım yok gerçi kendimede etmiş oldum!) ama en azından benim kalemim olurdu ya! :) milletin sınıfı ne güzelmiş bizimkiler kıllık olsun diye vermezlerdi sınawda[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
bide silgisi olanlar var,

Gitmişsin finallerde, untumuşsun evde kalmış silgi, bakıyosun etrafa haa arkandakinde silgi var, neyse diyosun gerek olursa alırım odan kullanırım, sinav başlıyo cart curt bi bakıyosun no yu yanlış yazmışsın, diyosun "bi alabilirmiyim silgiyi" alıyosun kullanıyosun, adama elinden vermektense bide kasılıyosun ta ebesinin korunceki sıraya bırakıyosun cok hafif saol diyosun.

Neyse sınav devam ediyo, hayda!!! o ne yanlış yazdın neyse diyousn karalıyosun ustunu;

Sınav bitmeye yakın bı bakmışsın etraf karalama dolmuş, diyosun bi kez alıyım falan, diyosun "bi alabilrmiyim silgiyi" adam donuğ veiryo silgiyi ama öle bi somururmuşki yuzunu ruyalarına giriyo resmen, istediğine istiyiceğine ğişman oluyosun, dovucek adam nerdeyse seni.

illahlaf ettiriyo sinavın ortasında adamı aklına takılıyo, halbuki ne var altu ustune alıp silgiyi arkaya doru uzatıcak o kadar, yemiyoruzya silgisini, kolumu eskiycek. Hayır admın somurtması bi yana, neden böle kıl inslar bana denk gelir diye ayrı dertleniyosun.

Bok oluyo sinav haliyle.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...